5 načina da zadržite vreme na ekranu svoje djece od rušenja praznika | RS.burnbrightlove.com

5 načina da zadržite vreme na ekranu svoje djece od rušenja praznika

5 načina da zadržite vreme na ekranu svoje djece od rušenja praznika

Tehnologija je spasilac za komunikaciju sa dalekim prijateljima ili u korak sa omiljenih TV emisija. Ali je isto tako veliki trn u oku modernih roditelja. Dok smo se nadamo samo jedan sat u toku dana, naša deca - nekako - imaju sve vreme ovog sveta za ekrane i društvenim medijima. To je stigao do tačke u kojoj roditelji pitaju da li je uopšte moguće da ograniči vreme na ekranu. "Da li je realno?", Pitaju me. "Zabrinut sam zbog efekta koji ima moje dete." Dakle, ovde je pet korak vodič koji bi trebalo da bude naročito relevantno tokom praznika, kada se vreme sa posla i škole znači više vremena za ekrane.

Naći balans između zabavnih dosadno decu i razuma

Stvoriti strukturu

Neki struktura oko upotrebe računara, vreme ekrana i mobilnih uređaja je uvek dobra, ali je još važnije tokom praznika. Prekinut raspored znači da odlutaju od naših dnevnih rutina, koje mogu povećati porodice sukob. Dakle, postavite okvir ispred vremena. Ako ste dva roditelja domaćinstvo, razgovara sa svojom suprugom i uverite se da smo na istoj strani. Obavesti druge odrasle koji su uključeni u brigu o svom detetu, ponovo da se uverite da nema praznine u sprovođenju strukturu. Zatim imamo razgovor sa svojom decom: "Na odmoru dana, možete imati jedan dodatni sat ekrana, dokle god ti svoje poslove / jede povrće / završi svoj domaći / pomoć sa pakovanjem, itd" Kada su se pridržavaju struktura, budite sigurni da daju konkretan pohvale: "Hvala za rad i sa našim planom porodičnog odmora"

load...

Školuju

Budite jasni i strpljivi prilikom razmatranja odgovarajuće socijalno ponašanje i kako se povezuje sa korišćenjem društvenih medija - i ne zaboravite da se pokaže isto ponašanje želite da vidite. Podsetite decu da kada oni postavljanje komentare i slike vaši social media očekivanja ponašanja njih su isti kao vaša očekivanja za u-lice socijalnih interakcija. Ako je komentar ili foto srednja duha ili prelazi granicu poverenja, to ne bi trebalo da bude postavljen. Podseti ih da ako je nešto na mreži je bolno za njih, oni bi trebalo da sa vama bez straha od suda.

Monitor ih

Ključ za pomoć decu sa tekućim, odgovarajući korišćenje ekrana je preostalo uključeni. Ako ste otkucao-u, možete održavati pozitivan zamah ste započeli. Pitajte decu šta sites / aplikacije koje koriste i uverite se oni zatvaraju na obostrano dogovoreno vreme.

4 stvari da se urade sa igračkama vaša deca dobili tokom praznika

Nagraditi ih

Znaš šta vaša deca vole i šta motiviše ih. Ovo možete koristiti da bi vaš plan ekrana na putu u teškom doba godine. Neka vaša deca znaju da ako se pridržavaju plana, oni mogu imati dodatni odmor kolač, igraju zabavna igra, ili dodati nešto na svoju listu odmora.

load...

Započnu dijalog

Razgovarajte otvoreno i često sa svojom decom, tako da znaju da mogu da dođu do vas, bez obzira na sve. Čak i ako šta će reći nije idealno (odnosno "Bio sam do 2 ujutro na moj iPhone i ja sam iscrpljen.") Slava im na iskrenosti i napraviti plan kako da se to ne dogodi ubuduće. Radeći zajedno ti i deca mogu biti sigurni da porodice koristi od tehnologije, umesto borbe oko toga.

Kako da podstakne decu da budu tech Savvi i sigurno

Mandi Silverman dete i školski psiholog u dječiju Mind instituta i stručnjak u ometanju ponašanja, roditeljstvo, ADHD i poremećaja autizam spektra.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Hoće li zahvaliti kada imate malu decu? Nema problema

Post Roditeljstvo

10 sigurnih načina da se razbije trudnica

Post Roditeljstvo

Mama obožava internet sa fotografijom u porodilištu u cilju

Post Roditeljstvo

Zašto moj 1-godišnjak spava na podu

Post Roditeljstvo

Kako se izviniti svom djetetu

Post Roditeljstvo

Sekundarna neplodnost: 6 činjenica koje trebate znati

Post Roditeljstvo

Da li trudnice treba da izbegnu lekove od gutanja?

Post Roditeljstvo

10 razloga za pripremu za povratak u školu je kao stvarni užas

Post Roditeljstvo

Kevin Hart i Eniko parrish pozdravljaju dečaka

Post Roditeljstvo

Babi imena koja znače čudo

Post Roditeljstvo

4 lekcije koje vaše dijete može naučiti pomoću večere zahvalnosti

Post Roditeljstvo

Drago mi je što sam u trudnoći otišao u orgiju