5 predstojećih prekretnica u životu našeg sina nisam spremna da se nosim | RS.burnbrightlove.com

5 predstojećih prekretnica u životu našeg sina nisam spremna da se nosim

5 predstojećih prekretnica u životu našeg sina nisam spremna da se nosim

Uvek sam bio lik koji je u kontaktu sa svojim emocijama, ali postaje otac je zaista oslobodila svoju unutrašnju soka. Budući da je otac jednog 2-godišnjeg dečaka mi je napravio vrstu Maudlin, sentimentalna CriBabi koji dobija suze očiju u samo o svemu, a ne samo prekretnice da se očekuje da liju suze nad. Deo ovoga može se pripisati svojoj torturu vaspitanja. Nikad nisam imao detinjstvo, pa posredno sam doživljava kako je to imati srećan, stabilan, detinjstvo ispunjeno ljubavlju kroz mog sina, a ja sam nerado za taj period do kraja, iako znam da moram.

Moja supruga i ja smo preplavile emocije kada je naš sin Deklan nedavno napunio 2. Nismo plakati, ali sam teared sa emocijama svaki put sam gledao mog malog lika i shvatila teška srca da njegovi dani biti beba su brzo bliži se kraju. Ako je nešto tako relativno mala da nas preplavi, mogu da kažem sa sigurnošću da nećemo, na bilo kom nivou, biti u stanju da obradi sledećih pet prekretnice u životu našeg sina sa čim se približava dostojanstvo, milost i zrelosti.

load...

1. Prvi dan osnovne škole

Ja sam jedva mogao da se nosi sa činjenicom da Deklan ode u predškolskom svako jutro i igra sa decom svojom starosti umesto kod kuće u stanju večite detinjstvu. Sećam se da sam u poseti svoju predškolsku ustanovu za roditelje dan i osećaju više nego malo melanholije koja je ima ceo svet da ide svaki dan da me ne uključuju, ali pošto moja supruga je nastavnik u svojoj školi, ona ima svoju Separation Ankieti jer ona ga vidi u školi, ali nije njegov učitelj, koji je izazov za obojicu.

Dakle, kada predškolsko i vrtić ustupiti prvi razred i moja supruga i ja dati naš sin svoj ručak i gledaju u njegovom savršenom licu dok se priprema da ode do prvog dana klase, znam da će moja supruga i ja se plačem duboko , celog tela jecaji koji će biti duboko izvor sramote za našeg sina. Ta mešavina ponosa i tuge, nade i težnje da se zadrži danas što je moguće duže će biti potpuno razbijanje, ali moja supruga i ja ću pokušati, a ne da sve drže zajedno.

load...

6 iznenađujuća detinjstva etape

2. Prvi slomljeno srce

Tako sam zaštitna, moj sin već ima redovnu tačku mi shooing daleko, tako da on može srediti stvari na svojim uslovima, kao kad sam shadov ga na igralištu kako bi se osiguralo da on ne padne, a on me odgurne sa ispruženom rukom i strogo mi je rekla, "Ne, tata!" ja ću biti psihološki zaštitna kao i sama ideja da će naš sin doživeti užasno brojku od pošto mu je srce slomljeno po prvi put slama sopstveno srce i čini mi želimo da promeni samu prirodu života da ga poštedi od ovog bola, što znam je takođe od ključnog značaja za odrastanje. Tuga, razočarenje i odbijanje su osnovni delovi života i mogu graditi karakter, ali to nas neće sprečiti da osećam tugu našeg sina skoro kao intenzivno kao i on.

3. Leaving za koledž

Pretpostavljam da će ovo biti još intenzivnija i duša-razorna za nas, jer nismo baš dobri u sečenje poslovično kecelju žice. Mislim da je deo mog teškoće da odem od Dek se može pripisati svojoj traumatično detinjstvo, zahvaljujući napuštanje moje majke i nemogućnosti mog oca da se brine o meni zbog bolesti. Znam kako okrutan spoljni svet može da bude i kako dobar i pun ljubavi je da Declanom sada, tako da je donkihotovsku deo mene koji želi da zadrži Declana u godinama da se okrutnost i gubitak sveta odraslih ne mogu doći do njega kao god je to moguće.

Nakon pada Declana sa u svom domu i ljubi ga zbogom, nakon uklanjanja daleko tih zadnjih kutije iz gepeka, tako da on može da počne njegova novi život daleko od nas, predviđam da će se moja žena i ja biti tako tužna, u srećnoj vrsti prolaza, da ćemo se obavezati da u mentalnu bolnicu na disku vrati da nam pomognu nositi sa gubitkom. To može izgledati malo ekstremno, ali mi smo par veoma emotivnih ljudima, posebno kada je u pitanju naša Dek.

Tata mozak: Da li očinstvo menja previše tatin mozak?

4. Brak

U redu, ja sumnjam da je moja supruga i ja ću biti u stanju da obradi naš sin venčati uopšte. Da ga vidim tamo, gledajući u oči svoje drage, njegova cela se animirani radošću i entuzijazmom tokom decenijama koje dolaze, biti neverovatno velika.

Već sam melanholiju i preplavljeni emocijama zbog Declanom sve veći i zreliji i odraslih svaki dan. Deo mene želi da zamrzne vreme i držati Declana u dobi on je sada zauvek, ali sam shvatio koliko duboko nezdravo je to, za mene i za njega. A venčanje je veoma konkretan dokaz da Deklan ne više ne pripada njegovom mamom i tatom, ali da svom partneru, treba da odluče da se venčaju. Mi ćemo biti presrećan da je naš sin je pronašao ljubav, ali naša ogromna emocija će biti duboka tuga koja je naš dečak rastao i uskoro će imati svoju porodicu da bude suviše emotivno uloženo u. To je priroda života, kao je moja žena i ja gubimo ništa preko našeg sina.

5. Očinstvo

Ja sam kraj listu ovde, jer sam prilično siguran da samo gledanjem u našem prvo unuče, po prvi put će biti tako intenzivan i otkrovenje iskustvo koje ne mogu da zamislim ništa izvan nje. Biti otac je bio takav duboko ogromna i menja život iskustvo za mene da ja ne mogu da dočekam da ga podelim sa mojim sinom. I dok je deo mene koji željno očekuje da budeš baka i deka, čak radosni događaji su podsetnik na krhkost života i naše smrtnosti. Kada se to desi, ja ću plakati kao beba sa ogromnom radošću, ali i poseban podtokom tuge.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Hakovanje praznih obroka kako bi klasike učinile prijateljima za decu

Post Roditeljstvo

Šta je montessori predškolsko? konačno, objasnio je montessori

Post Roditeljstvo

Ažuriranje: Džefri Dean Morgan je slučajno prosuo da njegova žena ima devojku

Post Roditeljstvo

Carnie Vilson govori o njenoj postpartumnoj psihozi u trenutku kada se grana lomi

Post Roditeljstvo

Najbolji letnji kampovi u SAD za decu sa jedinstvenim interesima

Post Roditeljstvo

Da li vaše dijete treba naočare?

Post Roditeljstvo

Virusni video pokazuje hektičnu stvarnost roditelja koji borave u kući

Post Roditeljstvo

Koliko je važno da tinejdžeri imaju letnji posao?

Post Roditeljstvo

Kako mi je moja ćerka ušla u gospelsku muziku

Post Roditeljstvo

Pomozite da nazovete april žirafovoj bebi, jer šta još radite?

Post Roditeljstvo

Ovo uradi to kaleidoskopski zanat za decu čini zabavu za zabavu

Post Roditeljstvo

7 smešno laka kostimima Noć veštica koristeći samo posteljinu