6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako ga zaustaviti | RS.burnbrightlove.com

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako ga zaustaviti

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako ga zaustaviti

Prvi vaša deca organizovano i spremno za polazak u školu može biti pravi izazov. Veruj mi, znam. Pored toga što je osnovna nastavnik za 13 godina, ja sam sada majka jednog ludog detetu. Pre nego što sam bio pedagog ili majka, radila sam kao privatni dadilja za šest različitih porodica. Ja sam se bavio gotovo 400 dece u rasponu uzrasta od novorođenčadi do tinejdžera.

Ipak, pre nego što sam postao mamu sebe, da mogu da budem malo teško na majki mojih učenika. Pitao sam se kako bi mogli da zaborave zalihe ili poslati svoje dete u školu sa unbrushed kosom. Sada shvatam. Ja sam zaboravio da spakujem boca za vodu mog sina za predškolsku toliko puta, oni su mu dali svoju šolju. I ako ima izliv besa jer želi da nosi Spider-Man odelo iz kuće, samo neka ga nosi.

load...

Tako Znam da izgleda nepravedno kad ti reci da je šansa da samo mogu biti dosadni sranja od nastavnika vašeg deteta. Ali ja samo pokušavam da ispravim stvari. Nije teško zaobići ove iritacije i onda izgledaš najkul roditelj klinac učitelj ikada morali da se bave. Prvo, međutim, morate znati šta radite pogrešno.

Ono što nastavnici stvarno misliš roditelja koji 'mrze domaći'

1. Vi podsećaju na Packhorse

Čak iu prvih razreda, nastavnici pokušavaju da usade autonomiju i nezavisnost kod dece. Jedan od načina da se to postigne je insistirati deca nose svoje stvari. Dakle, kada vidimo vi, dragi roditelji, prateći svoje dete u školu sa djetetom veličine Dora Ekplorerbackpack u jednoj ruci i bocom vode, domaćih zadataka, ručak torbu i raznih predmeta vaše dete traženih prate je u drugom, to nas čini malo lud.

To nije samo previše stvari. Proveo sam bezbroj sati pomaže učenicima da pričvrstite i skidajte snimke i kopče koje nisu bile uzrastu.

load...

Naravno, nastavnici su tu da pomognu studentima sa zadacima, ali zamisli ako svako dete u klasi potrebna pomoć sa svojim odeću, ranac, boca za vodu, ručak predmeta i zaliha - ne bismo imali vremena da nauči!

Pro savet: Reorganizacija torbu, tako da je dovoljno svetla da bi se sami nose i uverite se da može da obavi sve kopče, snimke i sami različite priključke. Vežbajte kod kuće po potrebi.

2. Vi zanemariti osnove

Higijena kupatilo treba učiti kod kuće (osim ako vaše dete ima posebne potrebe i odredbe su napravljene). Mnogi školski odbori neće dozvoliti nastavnicima da pomogne sa ovim problemom. U hitnim slučajevima kada je dete bolesno, ja sam ih obrisao, ako oni ne mogu to učiniti sami, ali ovo nije deo posla vaspitača je.

Pro-tip: Pružite detetu sa sopstvenim kupatilom torbu sa maramice i sredstvo za dezinfekciju ruku da vreme kupatilo brže i sredstvo za sve.

3. Vi ignorišete škola komunikacije

Shvatam; Roditelji su zauzeti. Tako su nastavnici! Kada roditelji ignorišu važne školske komunikaciju kao što su propusnice ili domaći evidenciji, oni stvaraju dodatni rad za nastavnika, koji mora da ih juri okolo.

Ovo je posebno važno za školske koncerte i predstave. To može izazvati nastavnik mnogo nepotrebnog stresa kada roditelji ne reaguju na rokove ili odgovori na zahteve za pomoć u vezi sa kostima ili drugim preparatima. Proveo sam sate pišući koncertne skripti, dodelu slične broj linija za svakog deteta, tako da svako oseća uključeni, izrada i kupovina kostima stvari, samo da bi rekao mamu dan pre nego što je njen sin neće prisustvovati. Dovoljno je da me želi da pocepa svoju kosu!

Pro savet: Svake noći, prolaze kroz torbu vašeg deteta sa svojim detetom i odvojiti papire u važne i ne tako važno. Sada, uzmi važne stvari i ulazne i krajnji rok u kalendaru, istakne informacije i držati ga negde istaknuti, kao na frižideru.

Direktor je pismo nastavnika je zaista genije roditeljstvo saveti

4. Mislite da vaše dete nije savršen

Roditelji koji priznaju da postoje dve strane svake priče su izuzetno retki. To je razumljivo da se osećaju štiti vaše dete, ali kada je nastavnik kaže da postoji problem ili akademski ili ponašanju, čuje ih.

Ne postoji škola širom zavera protiv vašeg deteta. Ako se obrazac razvija u kojem su različiti nastavnici prijavu isti problem za vas, molimo vas da nam veruju. Ja sam imao roditelji negira da je postojao problem sa svojim detetom, čak i sam im pokazao pisani podaci iz više nastavnika.

Pro savet: Pokušajte da se setite da učitelj Vašeg deteta brine o njima i da je u jedinstvenoj poziciji da vidi kako oni komuniciraju sa drugima ceo dan. Daju svoje mišljenje odgovarajuću težinu koju zaslužuje.

5. Ne pratite pravila

Ako nastavnik kaže da može govoriti samo o napretku vašeg deteta u vreme ručka ili posle škole, verujem joj. Ne monopol nad svo vreme pre klase. Ako pita za komunikaciju bi telefonskim pozivom, ne email. Ako su pravila državne škole ne plastičnim posudama / matice / Candi / sodu u ručkove, poštuju pravila. Kada roditelji pobunjenik, ostali studenti i roditelji počnu da razmišljaju oni mogu slomiti previše pravila, i svi pakao. Kao i mnoge stvari u učionici, mali navike mogu izgledati kao ni velika stvar, ali kad svi počinju da usvoje ove prakse, oni dodati do velikog poremećaja u glavnom poslu nastavnika.

Pro savet: Ako ne možete da se setite pravila i ne žele da smeta učitelja, pitajte školu kancelariju! Oni su izvor znanja.

6. Previše si upoznat

Naravno, ja te volim. Možda u nekom drugom životu ćemo biti prijatelji. Ali, molim vas, nemojte mi donese kafu - može da izgleda kao da pokušavate da kari svoju uslugu. I definitivno ne pokušavaju da prijatelj mi je na društvenim medijima. Moj Radio Silence će nas oboje osramotiti.

Pro savet: Ako stvarno da imamo nastanak jednog divnog prijateljstva, makar čekati do kraja školske godine, kada je vaše dete iz mog klase pre nego što napravite bilo kakve poteze.

Roditelji nemaju lako, ali ni nastavnike. Oni se bave sve većim zahtevima iz uprave i vladinih direktiva, naduvanim veličine klase i opšte javnosti da su oni samo igraju patka, patka, guska ceo dan. Pomoći u smanjivanju opterećenja i težiti da bude partner u učenju vašeg deteta, i svi će imati koristi.

25 histerični notes studenti ostavili za njihove nastavnike

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Maksim Chmerkovskii već želi više dece sa PETA murgatroidom

Post Roditeljstvo

4-godišnji razvojni trenuci za posmatranje

Post Roditeljstvo

5 igara za igru kako bi djeca volela da šišaju zube

Post Roditeljstvo

Ne mogu da verujem da sam morao da pumpam tamo

Post Roditeljstvo

Pro saveti za stvaranje stvari lakše za sebe kao mama sa ADHD

Post Roditeljstvo

Kristen bell i Dak shepard i dalje su čuveni roditelji i ljudska bića

Post Roditeljstvo

Prsluci za bebe sadrže BPA uprkos proizvođačima netoksičnih tvrdnji

Post Roditeljstvo

Hakovanje praznih obroka kako bi klasike učinile prijateljima za decu

Post Roditeljstvo

Najbolji letnji kampovi u SAD za decu sa jedinstvenim interesima

Post Roditeljstvo

7 ludi rod otkriva za ekstremne roditelje

Post Roditeljstvo

Baka Arkanzas je surogat za sina i snajka

Post Roditeljstvo

35 porodičnih plaža opreme predmeti suštinski za uspješno putovanje do obale