7 aprilskih budala dnevnih pranksa za decu sa osećanjem za humor | RS.burnbrightlove.com

7 aprilskih budala dnevnih pranksa za decu sa osećanjem za humor

7 aprilskih budala dnevnih pranksa za decu sa osećanjem za humor

Aprililili is just praznik za roditelje. Nakon trajanja pokupi posle njih, podsećajući ih da rade svoj poslove, i jedva pronalaženje bilo vremena za sebe, dan da se smeje na trošak vaše dece stigne. To je jedan dan godišnje tabele okrenuti, a to je potpuno prihvatljivo da se povuče na brzinu na njih, za promenu - dokle god je Dan šale "vicevi nisu toomean, naravno.

Ne brinite: Naši omiljeni porodični-prijatan Dan šale Pranks su nežni i da će učiniti za zabavu dan šale sa decom.

Kako ubediti Kids leprikon je u Domu

Hrana 1. Fools '

Ukusan način da prevari svoju decu (ili dozvolite da vas zavara) je da april Dan Fools 'jela koja obmanjuje oko (i nepce). Na primer, kuvati mini Meatloaf "kolače" u cupcake brodova i vrh im sa pire krompirom zatamnjenim roze sa prirodnim boje za hranu. Za decu voća voli, Core jabuku i upisivanje lepljivi crva. Za više zabave, kupiti realne izgleda igračke plastične leti i strateški ih sakrije u dezert mali je.

load...

2. Pametna bombone

Druga hrana zezanje vaša deca mogu stvarno se nadam da ću ponoviti tokom čitave godine je da se različite slatkiše i oblikuju ili smanjiti ih podseća povrće. Pomešajte ih sa jogurta i sipati ih u tanjir. Vrh je sa pečenim lisnato testo kore, i služe jelo kao "povrća" potpie.

"Da li je Uskršnji Zeka real?" Evo Kako odgovoriti

3. Neupotrebljiva sapun

Painting sapun sa jasnim nokte tako da postane super klizav - i potpuno nefunkcionalan - je smešno podvala za ljude svih uzrasta, ali postaje naročito smešno kada deca ne mogu da shvatim šta se dođavola dešava. Naravno, jedina mana je da će deca verovatno koristiti kao izgovor notto peru ruke, ali hej, ne možete ih sve pobediti.

4. Lažni Houseguest

Ujutru pre svoju decu ustati, organizovati "gosta" na stolu doručak. Stuff duge deca oblače ili farmerke i košulju sa peškiri, jastuci i / ili novinama. Sedi "je" u stolici i prop novine na krilu pokriva lice tako da niko ne može da vidi svog gornjeg dela tela ili glave. Reci svojoj deci da imaju novi cimer i upoznati ih sa "April", mladu devojku koja voli čita novine. I ne govori puno.

5. Giant sindrom

Na večeri noć pre dana April Fools ', uvesti decu u novu biljku i reći im da ako ga jedu, oni će probuditi veći i jači. (Ako vaša deca nikada nisu jeli prokelj, ovo je savršeno vreme da im služi.) Kada odu na spavanje, napuniti prste svojih cipela sa pamukom ili novinama, i ako je moguće, zameni svoje farmerke i majice sa Odeća A veličina premali. Takođe možete imati vaša deca to da obuće i odeće vašeg partnera za dodatnih Giggles.

load...

Easter Egg Hunt Ideje da nisi probao pre

6. Falling čarape

Neka vaša deca popune svog partnera ormariću ili ormare sa zamotan čarapa ili male plastične loptice. A onda samo ugušiti svoju smeh kad on ili ona otvara vrata.

7. Sticki coins

Ima vaša deca super lepak nekoliko četvrti na trotoaru ispred; onda kampovali na prozoru i gledaju kako mnoge prolaznike sagne da pokupi novčiće - ortrito ih pokupi, a.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

10 naših omiljenih podstanica trudnoće

Post Roditeljstvo

Kćerka Mariah Carei-a ubija uvek biti moja beba na sceni sa mamom

Post Roditeljstvo

Prince Harri i Meghan Markle govore decu u prvom zajedničkom intervjuu od angažmana

Post Roditeljstvo

Srodni stranac pomaže mami da se bavi tvrdoglavim decom

Post Roditeljstvo

Kako se baviti agresijom kod dece

Post Roditeljstvo

Džon Stamos i nenadna beba Caitlin mchugha napravili su sjajne nagrade

Post Roditeljstvo

Američka imena beba za devojke lepo proslavljaju bogatu kulturu

Post Roditeljstvo

Mama priznaje da piliće od breskve za prodaju školskog baka

Post Roditeljstvo

Bodi-shaming: to nije samo za devojke

Post Roditeljstvo

Kako prepoznati suptilne znakove nasilja

Post Roditeljstvo

Zašto je biti nova majka najteži posao ikada - i kako se nositi

Post Roditeljstvo

Kako da zelite svoju trudnoću