7 letnjih zaduženja da se zaustavi mama, dosadno mi je! | RS.burnbrightlove.com

7 letnjih zaduženja da se zaustavi mama, dosadno mi je!

7 letnjih zaduženja da se zaustavi mama, dosadno mi je!

Usred leta, možete početi da se osećaju kao da trčiš brodu. Ti si kapetan, je lekar, kuvar, verovatno spasioca i gotovo sigurno direktor zabave. Ono što roditelj ne oseća hladnoću do kičmu, tako doživeli kada čuje nokte na školskoj tabli, kada je izgovorio reč "dosadno" po stoti put?

Vacation klinci klubovi nas čini boljim roditelje

Znaš šta? Brodovi treba osoblja i tvoje nije izuzetak. Vreme je da stavi svoju posadu - Mislim, deca - na posao. Idi online i naći ćete mnogo prosand consof posao zadataka. Ali, ako dotrajala da nose sve šešire, probaj. Pokušajte dodeljivanje ovih zadataka koji se osećaju više kao igre. Vi ćete istovremeno smanjiti svoj rad i eliminišu B-reč (ili barem smanjiti frekvenciju). Plus, samo možda završiti sa kućom koja je - smemo reći - brod-oblik.

load...

1. Bris palube

Imaju decu stavljaju na svoje najstarije neusaglašenosti čarape i provoza po bilo pločica, porod ili laminata. Ovo funkcioniše slično kao Sviffer (pokupiti prljavštine i prašine, ili solo ili pre čišćenja), osim što ih nosi napolje u mrlje od želea dece obliku. Možete ovo ponoviti sa novim setom čarapa na rukama i ostvariti prašine, ako verujete da vaša deca neće pasti apsolutno sve što su uzeti.

2. Podignite jedra

U redu, tako da je ovo više piratski brod od krstarenju (iako je to analogija osetiti precizan kao i, u zavisnosti od toga koliko škola je van). Ako imate sušilo, imaju trku da vide koliko brzo suv veš može da se zapiše i mokar veš može da visi. Ako nemate, možete napraviti sličnu aktivnost racing da visi čistu odeću u ormar.

Side napomena: Samo za svaki zadatak postaje dete aktivnost kada vremenski. Možete računati naglas, ali ako zaista želite da idete velika, koristite funkciju štoperice na svom telefonu.

load...

3. Čovek The Gallei

Ako je vaše dete dovoljno staro da se koristi biljna furnira, danas bi mogao biti dan za krompir salatom - stavite ih da rade uzimajući ih oderu. Izbegavajte odrao prste, međutim, ne timing ova - umesto toga, oni mogu razvrstati krompir po veličini, broju udaraca, itd

Deca koja nisu dovoljno stara da koristite Mašina za Ljuštenje mogu koristiti sunđer za obrisati konzerviranu hranu iz ostave, a zatim ih vratiti. Ako želite da ih zameniti u bilo koju vrstu naloga, možete da ih prvo obeležavanje polica sa kategorijama (bilo reči ili slike).

12 STEM učenje igračke za 2017

4. Port of Call

Ako imate put tek treba da dođe ovog leta - ili čak nešto kasnije u toku godine - da prenese i neke srodne poslove: brisanje sa prtljag, ide u lov sakupljača za one male stvari koje uvek izgledaju kao da nestane između putovanja, proveru i ažuriranje toiletri kese sa novim radi zamene nedostajuće ili koriste up one.

5. Broda Purser

Dajte detetu svoje lokalne piljarnici flajere (ili usmeri ih ka njihovim sajtovima na mreži), spisak namirnica i budžet namirnica. Punjenje detetu dolazi u okviru budžeta za stavke uključene na listi. Ako želite da imate bilo kakvu nadu stavljanja ovu listu da koriste i da ste s obzirom na dete više prodavnice, ne zaboravite da uputi svoj Purser da sadrži naziv radnje pored svake stavke.

6. Održavati osnove

Brodovi ne izgledaju predivno sve od sebe, a nema ni dvorište. Ovo posebno dobro ako imate više od jednog deteta - Pit ih jedne protiv drugih u takmičenju uređenjem. Dajte svaki mali plac od zemlje - potencijalno mali kao galona kašika - i nekoliko malih pogona. Cene najjeftinijih one from a home improvement store su samo dobro ovde. Neka izvući svoje uređenje plana, a zatim da ga izvrše. Kada su završili, da ih slikaju finalnog proizvoda i poslati ih u deke i bake i drugih rođaka.

5 grozne stvari deca kažu svojim roditeljima - i šta uraditi kada se to dogodi

7. Plan zabava

Konačno, predaj reins- ako su tako dosadno, šta bi oni radije da rade? Arm ih sa lokalnim Vodič za zabavu ili novinama - ili opet, da im nekoliko specifičnih sajtova koji će se koristiti ako želite da ih pošalju na mreži - i kalendar, ili elektronski ili papir. Dajte im nikakve konkretne parametre - kao što su "ne prelazi $ 5 po osobi" ili "ne uključuje vodenih parkova pod bilo kojim okolnostima" - i onda da vidimo šta su smislili. Čak i ako je kalendar završava je otvaranje plotun i kompromis između njihovog predloga i vašeg odobrenja, slavni deo je da ne mora da uradi sve te početne planiranje. Osim toga, sve što ste greenlight je gotovo izvesno da se sastao sa entuzijazmom jer je njihova ideja na prvom mestu.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Potrebno je 15 novih potreba za bebama

Post Roditeljstvo

Pogled na ono što je trudnoće nakon spontanog pobačaja

Post Roditeljstvo

Džon legenda kaže da je IVF Journei sa Chrissi teigen postao čvrst

Post Roditeljstvo

Iznenađenje: u nekim državama, nastavnicima je dozvoljeno da udare studente

Post Roditeljstvo

Girardi u Beču žalio je na spontanom ishodu u zakazanom roku

Post Roditeljstvo

Najsmesniji tveets od roditelja u 2018

Post Roditeljstvo

Ellen degeneres pokreće novu kolekciju životnog stila bebe

Post Roditeljstvo

Koliko su loši paciferi, stvarno?

Post Roditeljstvo

Čule su najluđe stvari koje su hranile bočice

Post Roditeljstvo

4 zahvalne zanate koje su tako jednostavne

Post Roditeljstvo

Zašto je moja sestra pokvarila decu na uskršnjem?

Post Roditeljstvo

Kako me mentalna bol u kćeri čini boljem mamom