7 roditeljskih garaža stalno rade naši roditelji - i ispostavili smo se dobro | RS.burnbrightlove.com

7 roditeljskih garaža stalno rade naši roditelji - i ispostavili smo se dobro

7 roditeljskih garaža stalno rade naši roditelji - i ispostavili smo se dobro

Ah, stari dobri dani. Kada detinjstvo je bilo sve o opasnosti. Pa ne baš. Ali naši roditelji su definitivno mnogo opuštenije nego što jesu. Kada smo svi toliko napeta i početi kvario zabavu naše dece "?

Želim da budem bolji roditelj? Read sa decom

1. Safeti Car nije bio prioritet

Slika: Giphi

To nije bilo sve do 1984. Godine da je prvi zakon (u državi Njujork) je usvojen u SAD propisivanja korišćenja sigurnosnih pojaseva. Do tada, deca su lutali divlje u automobilima, držeći se za goli život, kad god majka je oštar ugao. Opasno? Naravno. Uzbudljivije nego biti naoružan dole? Hell ieah. Kada sam bila mala, ja sam postavljen na zadnjem sedištu našeg auta u mojoj Moses korpe za dva sata putovanja a. Bez šale.

load...

2. Mi rode naše bicikle gole (dobro, bez šlemova)

Slika: Giphi

Ako sam poslao svoje dete se na svom biciklu bez kacige, ja bih se obesio, izvući i desetkovani od strane lokalne roditeljstva policije. Danas, 22 države imaju zakone o obaveznoj upotrebi kacige od minorson bicikle. Nijedan roditelj želi da svoje dragoceno dete da puca glavom o trotoar, naravno. Ali ima nešto u vezi biciklizmu bez kacige koja je tako oslobađajuće. VouldStand Po Mehave je kao kul da Gordi i banda su njihove glave uvukla u penastih polimera oblogama?

3. Mi smo igrali napolju! Nadzora!

Slika: Giphi

Kad se sve ružičaste naočare o mom detinjstvu, ja sam 8 godina i radi oko parka sa mojom sestrom i našim prijateljima. Naši kolena su prljavi i naši fantazii su podivljali. Najbolji deo je da su naši roditelji nigde da se vidi. Mi smo - bez daha! - Igranje napolju bez nadzora, i uspeli smo svaki dan smo možda mogli, vremenski uslovi dozvole. Molim vas, nemojte bacati u usta kad ti kažem da još uvek mogu da se setim zvuk cvrčaka u visoku travu, jer to je istina. Šta će naša deca se kada misle vrate u svoje detinjstvo plaitimes? Trzaj uzde na leđima dok pokušavaju da vuku majke u pesku? Komunalni oštar unos daha od odraslih gledaju svaki njihov pokret kao što su visi od igralište rešetke? Hej, možda naši roditelji su to pravo - novije studije kažu nadzora igra je betterfor naše dece.

load...

4. Supermarket parking je bio naš drugi dom

Slika: Giphi

Sada kada smo reminiscing, moram da kažem da je postavljanje neke od mojih živih sećanja iz detinjstva je bio zadnji deo kola mojih roditelja, što ukazuje na to da sam proveo dosta vremena tamo. Trenutno, 19 država u SAD imaju zakone čineći itillegal ostaviti dete bez nadzora u vozilu. U Velikoj Britaniji, gde sam odrastao, to je i dalje prepušteno roditelja dis- ali bi pomislio da je to krivično delo, sudeći po stavovima nekih ljudi. Slušaj, ako moja mama nije ostavila moju sestru i mene u kolima dok je otišao u supermarket, ne bismo imati "Ona me je malo na stomaku" priču koja smo večerali (i pijan) se na mnogo vreme. Neprocenjive vrednosti sećanja, ljudi.

Missed Out on a Good Time sa svojom decom Zbog pranja

5. Hodali smo u školu sami, čak i kada je snoved

Slika: Giphi

Moj tata ima priču o hoda milja u školu na svoje da voli da deli na redovnoj osnovi. Možda je preuveličana tokom godina. Hodali smo u školu sa decom previše - ne milja, ali dovoljno daleko. Danas, roditelji u nekim zemljama preti zatvora ukoliko neka njihova deca ići u školu sama. Hodanje u samo školu nikada nije zaista išla u školu samo ako, zar ne? Ušli smo u velikim grupama, crtanje i giggling i pretvarati da budu kul i zuri u potiljak dečaka smo lomljenog na. Ako je padao sneg i mogli bi doći u školu sa vlažnu kosu i crvene obrazi, utoliko bolje.

6. Ako želimo brzu hranu, imamo ga sami

Slika: Giphi

Pretpostavljam da je moja majka imala ogromnu teglu bombona negde sakrio u kuhinji i dao nam šaku novčića i poslao nas u lokalnoj prodavnici samo da nas izvadi iz njene kose za pola sata. Sada kada sam majka, ne mogu u potpunosti odnose. A ja zavidim joj, jer ja ne mogu to da uradim sa svojom decom. (Vidi gore re:. Roditeljstvu policije) Moja sestra i ja voleo skakanje na bicikle (bez kaciga, naravno) i vozeći u prodavnicu da troše novac na bilo kom zuba truli sranja smo hteli. To je sloboda. Bilo je nezavisnost. To je bio preko potreban odmor za našu mamu.

7. Mi proputovao svet na vozove, avione i automobile

Slika: Giphi

U redu, možda ne. Ali mi ponekad išli na javni prevoz bez naših roditelja. Sećam se školski prijatelj mi govori da joj je mama da joj stavi na voz svakog leta da poseti svoje babe i dede, koji će biti čekaju za nju na platformi na kraju njenog dva sata putovanja. Ja sam bio neverovatno ljubomoran kako odraslog čoveka koji je bio. Zamislio sam svog prijatelja u ispunjavanju mnogo zanimljivih ljudi i stiže u njenoj okolini zrelije, bolja verzija sebe. Danas, postoje stroga pravila koja se tiču manju putovanja unaccompaniedbi odrasle osobe. Killjois.

Nije sve mora biti "zabava" za našu decu

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Virusni video pokazuje hektičnu stvarnost roditelja koji borave u kući

Post Roditeljstvo

Novi video snimci su neugodni iz seksualnog izdanja

Post Roditeljstvo

10 novorođenčadi nikad ne bi trebalo kupiti novo

Post Roditeljstvo

Pomozite da nazovete april žirafovoj bebi, jer šta još radite?

Post Roditeljstvo

Prestani da pretpostavljam da je moja krivica što imam strahovitu bebu

Post Roditeljstvo

Brukin senki sin sin Hank će se jednom oženiti luna legendom

Post Roditeljstvo

U nedjelju ne-Candi valentine tretira učionicu

Post Roditeljstvo

Vaš vodič za davanje u toku trudnoće

Post Roditeljstvo

Umalo sam umrla da isporučim svoje prvo dete - i onda sam ponovo zatrudnela

Post Roditeljstvo

Jade Tolbert odgovara na dojke koje pišu dojke

Post Roditeljstvo

Ioutube zvezda pevdiepie ispada da je užasan rasistički

Post Roditeljstvo

James Corden pozdravlja bebu, najpre naziva njen Beionce