8 laže moje dete veruje u svet | RS.burnbrightlove.com

8 laže moje dete veruje u svet

8 laže moje dete veruje u svet

Moja 2-godišnji je sila na koju treba računati. On je naš treći dečak i iznenađujući u svakom pogledu. Svetao i zabavan kao moj najstariji, slatka i sassi kao moj sredini i mnogim drugim stvarima jedinstvenih samo njemu - društven, Snuggli, žestoko srećni i skoro potpuno neustrašiv. Ali ovde je problem: On ima neke seriouslimisguided verovanja o tome kako život funkcioniše.

Zašto? Pa, ovi zablude - zvani prilično užasni sitne laži - gotovo isključivo potiču iz činjenice da je on treći novorođenče. Svet je drugo mesto za njega nego za bilo koji od mojih starijih dece. Neka stariji brat i sestra svuda uzeti u obzir: Ovo su imaginarne "pravila" najmlađi u porodici živi od. Hajde da se nadamo sve one porodice bebe - posebno mog sina - naučite koliko neistina ta "pravila", zapravo su u stvarnom svetu. Ako to ne urade, svi smo u nevolji.

load...

4 Razlozi Imati dete ko može da čita je potpuno Annoiing

1. Ništa nikada neće pripadati njemu

Ne postoji takva stvar kao što je "moj" kad si treće dete. Ti si na dnu hijerarhiji. Moj sin je prihvatio da u ovom trenutku u svom životu, ništa nije zaista njegovim; god drži možda oteo u bilo kom trenutku. Barem dobra strana je da je naučio da se ne vezuje za stvari. Neko je ukrao njegov plavi auto? Šta god. Tu je crveni tamo može da koristi.

2. "Potpuno novi" ne postoji

Ako moj sin nosi novi komad odeće, to je zato što je član porodice je dao za rođendan. U suprotnom, to je sve polovne stvari sve vreme. Bukvalno Postoji čitav garderober stavki u našem podrumu se uklapaju svih veličina i sezone. U ovom trenutku, moj najmlađi verovatno pretpostavlja thatalljeans doći raspleten na kolena - i sve "nove" cipele imaju tragovi na njih.

3. Zgrade su da se oboren

Moja starija deca znaju da treba strukture napravljene od skoro sve može graditi samo iza zatvorenih vrata, ako je njihov mali brat je kod kuće. Moj najmlađi sin vidi nikakvu diže gradnju - bilo da je napravljen od magneta pločicama ili drvenim kockama - kao ništa više od jednog poziva za Godzilla toj stvari na komade. Put Lego ljude unutar Empire State Building? Stvori najviši stanicu na svetu za minijaturne Thomas vozova? Zašto bi to neko uradio kad su jednostavno mogli da izbacimo kulu sa zemljom u spektakularan način?

load...

4. Najpouzdaniji metod dobijanja pažnju je da pelene s

Nadajmo se da prerasta ovo za ime na svetu. Dakle, trudim se da istu pažnju na sve tri moje dece (stvarno). Ali neminovno postoje vremena kada je moj najmlađi traži nekog da mu pročita knjigu ili bi mu hipodrom, kao i ti, i svi su zauzeti drugim stvarima. On je naučio najbrži i najlakši način da se uhvatimo Mama i Tata oko je da uradi nešto što ima potencijalno katastrofalne posledice. Za 2-godišnji, ovo je osnovni i uklanjanje punu pelenu. Ili uklanjanje čistu pelenu i piški ili pooping na tepihu umesto. U svakom slučaju, on zna da ćemo odustati sve što radimo da interveniše. I to je to! Pobedi svaki put.

Da li je moja najstarija ćerka zamračenja njena sestra?

5. Sve je polomljeno ili nedostaje deo

Želim da igram mousetrap? Šteta; nam nedostaje kadu. Želim da sastavim da poda slagalicu solarnog sistema? Srećno pronalaženje gornju polovinu Jupitera. Pitam se da li je moj sin misli da ovi predmeti su prodati sa komadićima i delovima deliberatelimissing ili ako je već priznaje da je naša kuća je crna rupa koja usisava sve nije sadržan u svom izvornom kartonskoj kutiji.

6. Pushing, smacking i oči Poking su najbolji načini za rešavanje sukoba

Kada odrastu sa dva brata, postaje odmah jasno da su pao u "najsnažnijih" takvoj situaciji, a ti ćeš morati da udari i ogrebotine i izgrebe svoj put do vrha. Ali moj "beba", koji je u 90 odsto visine i težine, ne može samo držati svoje u bratskoj tuči; često izlazi na vrh. Ima laktovima i kolenima, na kraju krajeva, i da se ne plaši da ih koriste.

7. Ako stavite nešto se za trenutak, to je fer igra

Ovo se posebno odnosi na igračke, Graham krekeri, Goldfish, Cheerios, viršle, čipsa i lizalice.

8. Šta god da je, to je greška tuđa

Kao beba porodice, moj sin češće nego starija deca do dobije korist od sumnje. Moj suprug i ja pokušam da mu previše preferencijalni tretman, a ako je jasno da se krivi za prepiru, da deluje na njega. Ali na kraju dana, ja ću priznati moj najmlađi verovatno pobegne sa. "On je premalo da razume" je zajednički mantru oko naše kuće. I to je uglavnom tačno. On je samo 2, pa ponekad čak i ne shvataju da je misbehaving.Sometimes.

Zašto ne bi trebalo da bebe Dete iz porodice

Uveren sam da će na kraju, moj sin će shvatiti svet ne radi uopšte način misli da radi - ili barem, da bi ga betterfigure napolje. Do tada, možete pronaći ga uništava taj grad blok Lego kockama, podkradanje prljave pelene sa napustiti i lakta-čišćenje put kroz svoje velike braće da se za stolom prvi. I on to sve radi u polovnim cipelama.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Ne mogu da verujem da sam morao da pumpam tamo

Post Roditeljstvo

Upoznavanje otprema iz srednje škole: pravi razgovor sa tinejdžerima

Post Roditeljstvo

Malija Obama se preselila u domu Harvard uz pomoć bivšeg FLOTUS & POTUS-a

Post Roditeljstvo

Voliće 10 cool činjenica o deci olimpijaca

Post Roditeljstvo

Ne, kasnije vrijeme početka školovanja zapravo neće pomoći tinejdžernoj deprivaciji sna

Post Roditeljstvo

5 razloga za koje treba pažljivo pogledati hranljive etikete za djecu

Post Roditeljstvo

Majke reaguju na nove emajde za dojenje

Post Roditeljstvo

Lauren Conrad o mamama i zašto ona ne instagram njenog sina

Post Roditeljstvo

Ljeto ili jesen beba? rizik od postpartalne depresije je veći, pokazuju studije

Post Roditeljstvo

5 genijalnih savjeta za roditeljstvo za novo razvedene majke i tate

Post Roditeljstvo

Kim Kardashian zapalio je za donje rublje koje je uzela njena ćerka

Post Roditeljstvo

Šta je restorativno roditeljstvo i da li je to tačno za vas?