8 porodičnih novogodišnjih ideja koje možete planirati u poslednjem trenutku | RS.burnbrightlove.com

8 porodičnih novogodišnjih ideja koje možete planirati u poslednjem trenutku

8 porodičnih novogodišnjih ideja koje možete planirati u poslednjem trenutku

Kada ste roditelj male dece sa ranim spavanje, zujanje u novoj godini kao porodica kad sat otkuca 12 obično nije opcija. Ovo zabava porodica aktivnosti novogodišnjoj noći će noć eksplozija onoliko dugo koliko je tvoja deca uspevaju da traje.

Ako je vaše dete previše mlad da ostanu do ponoći u novogodišnjoj noći, ali ne želite da se angažuju dadilju i provod u gradu, smisli iour holidai planova može biti više frustrirajuće nego zabavno. Umesto da čeka dok se deca spavaju za pokretanje slavlje, evo osam načina da dočekamo Novu godinu kao porodica koje neće ostaviti svi umorni i mrzovoljni sledećeg jutra.

load...

8 Things roditelji će završiti radi o novogodišnjoj noći

Stavljanje on the Ritz

Samo zato što ti nisi krenuo za noć u gradu ne znači da treba da nosi joga pantalone. Pola zabava za izlazak na novogodišnjoj noći je oblačenja, pa zašto ne bi se fensi dio porodične zabave? Neka svako izabere outfit oni osećaju odlično u i strike a pose jedno za drugo. Čak i ako sala oko za veče, nosi nešto svetlucavo će učiniti noć osećam svečani.

Ima kamp-in

Umesto sna je nešto tvoja porodica želi da izbegne na novogodišnjoj noći, čine ga cilj. Plai off ambijent koju Vam je još uvek stajao jelke i postavili šator za unutrašnju logorsku-out da se spavanje u novogodišnjoj noći specijalni, čak i bez ponoći svečanosti.

Itti-Bitti fotografisanje

Svaki roditelj detetu zna da pravilo broj 1 je ne probudimo bebu. Ali, ako ste ponosni roditelj novorođenčeta, koji mogu da prespavaju gotovo sve, razmislite o korišćenju Novu godinu kao priliku da se malo zabave postavila fotografije pomoću rekvizita oko kuće. Kao i gotovo svi ostali toasting Novu godinu, vaše slike možda imaju nekog spava na podu, ali barem beba neće imati glavobolju ujutro.

load...

Mama suprotstavlja Preemie bebu od predmeta za domaćinstvo u epske bitke na Cuteness

Odremati pre ponoći

Ako imate stariju decu koji jednostavno ne mogu zadržati svoje oči otvorene do ponoći, ali su devastirani na pomisao propustio u trenutku sat otkuca 12, smatraju ih pustiti san, a zatim buđenje ih da proslave u ponoć sa ti. Uz malo sreće to će ohrabriti sve da spava u na dan Nove godine.

Pomera satove napred

Ako želite da vaša deca iskuse uzbuđenje gledanja na sat bogato ponoći, ali ne želite da svi umorni i mrzovoljan sledećeg jutra, ne trci za satove - promeni ih. Pomerite vreme prikazivanja od strane nekoliko sati, a neka deca veruju da sam je trajala do ponoći. Zatim ih poslati na spavanje na vreme i priuštite sebi neke grickalice i dobar film, sa svojom decom što niko mudriji.

Godine u pregledu

Starija deca mogu dobiti neprijatno njihovi roditelji šiklja preko starih fotografija, ali deca dovoljno mladi da zaspim prije ponoći su obično u ekstazi da vidite stare slike i video zapise o sebi. Skrasi sa računarom ili pametni telefon i uživati u večeri razmatranja uspomene koje ste uradili kao porodica tokom protekle godine.

7 Najbolji tablete za decu, koji su uvek kradu smartfon mamin

Otvorite svoj restoran

Većina roditelja imaju nejasan sećanja na vreme pre nego što su imali decu, kada Doček Nove godine značio put u fensi restoranu. Preskočite potrebu za rezervacije i visokim štiklama koje čine vaši bole noge i učiniti vaš novogodišnju večeru kod kuće, kao porodice u Svanki aferu. Bez obzira da li pridobije pomoć deci da pripremi gurmanski obrok od nule ili jednostavno ispadneš The Fanci tanjire da držite pice, to je siguran da će obrok ne zaboravlja.

Idite u krevet rano

Samo zato što je ostatak sveta ostaje do prošlost svog spavanja ne znači da treba da. Mala deca će i dalje biti sa suncem, bez obzira na to koliko sati idete u krevet. Trošenje Novu godinu dobiti neke preko potrebne odmor odlaskom u krevet kada vaše dete ne može da bude najbolji način za početak nove godine!

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Trudnica dodeljuje trofej prvom čoveku koji joj je dao svoje podzemno mesto

Post Roditeljstvo

Molim te, nemoj ubiti moje dijete - iz alergijske mame za hranu

Post Roditeljstvo

Da li vaše dijete treba naočare?

Post Roditeljstvo

Auto i vas i vaš tinejdžer će ih želeti da voze

Post Roditeljstvo

Kako sam rekao mom momku o santini: roditelji se razlivaju

Post Roditeljstvo

Prsluci za bebe sadrže BPA uprkos proizvođačima netoksičnih tvrdnji

Post Roditeljstvo

Christie Brinklei iznenađuje kćerka mornara sa velikim vestima o modelovanju

Post Roditeljstvo

Tinejdžeri: službenici za prijem koledža vas gledaju na mreži

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: kako se bavite kampanjom za Halloveen Candi?

Post Roditeljstvo

Droge koje vaša deca znaju - i ti bi trebalo

Post Roditeljstvo

Djevojke sa jasnim koljenima: moda koja nikad nije bila potrebna

Post Roditeljstvo

Najsrećnija jela za bebe, bebe i još mnogo toga