9 saveta za brigu o bolesnom detetu - od majki koji su to uradili | RS.burnbrightlove.com

9 saveta za brigu o bolesnom detetu - od majki koji su to uradili

9 saveta za brigu o bolesnom detetu - od majki koji su to uradili

Malo je stvari koje su gore od gledanja vaše dete pati kroz čarolije bolesti. Nažalost, iako, mališani izgleda da prehlade ili došao sa lošim kašlja na pad sesira. Dakle, šta je tajna za smirivanje svoju slatku jedan kada se osećaju loše?

Ponekad je najbolje savete dolaze kako drugi mame ja to uraditi. Znate, žene koji su bili u rovovima previše i uspeli da izaći kao pobednik.

Tako da vam donese neke pokušali-i-istinske savete za brigu o bolesnim detetom, otišli ​​smo ravno do izvora. Evo šta pravi mame imao da kaže o svom go-to pravnih lekova.

load...

1. Im Let san

"Imam pravilo da se nikad ne probudim dete ko je bio bolestan uspeti. Ako smo kasno stigli negde, tako da bude. Potreban im je njihov san, sada više nego ikada." - Kortni T.

2. Naučite ih kako da se brine o poslu

"Najbolja stvar koju sam uradio je konačno naučiti svoju ćerku kako da zaista raznese joj nos. Mislim da je uzeo punu nedelju, ali prehlade su mnogo više tolerisati, jer je saznala da." - Džuli K.

3. Be (vrlo) pripremljen

"Uvek sam se uverite postoje tkiva u svakoj sobi kada je jedna od mojih klinaca ima prehladu. To je nešto što nikada ne možete imati dovoljno." - Jessica C.

4. Budite velikodušni u Cuddles

"Bolesna deca samo žele svoje mame. Kada su bolesni moja deca, ja ih maziti svaku priliku da dobiju. To nas čini i oseća bolje, mislim." - Teri V.

5. Neka rest

"Dok se prehlade može izgledati da ja zauvek, osećam se kao da je važno dati svoj mali jednom za oporavak. Ako pošaljem sina u školu kada je njegovo malo telo toliko trudiš da se bore protiv prehlade, kako mogu njegov imuni sistem moguće nastaviti? Kada je naš sin se bori sa lošom hladnom ili kašlja, uvek se trudimo da ga zadrži kući za nekoliko dana, dok je simptomatično. Ako posle nekoliko dana on ne oseća bolje, verovatno je vreme za poseta lekara u svakom slučaju. Druga dobra strana ovog pristupa je da se smanji šanse da prolazi svoje klice na svojim vršnjacima. " - Kerri M

load...

6. Napunite ih sa tečnostima

"Hidrat, hidrat, hidrat! Verovatno voziti svoju decu lud, uvek im nudi vodu kada su bolesni, ali je veoma važno. Oni uvek imaju vodu ili još jedno piće na dohvat ruke kada su pod uticajem vremena." - Endži T.

7. Odvojite vreme za TLC

"Pokušavam da se setim da bez obzira koliko požurio sam - bez obzira na rok mogu propustiti, bez obzira na to koliko neuredan je moja kuća, bez obzira na to koliko Germi Idem - da je moja ljubav i pažnja je sjajan alat za pomoć moj deca osećaju bolje. Kada smo bolesni, mi samo želimo da znamo ljude koje volimo najviše su tu da se brinu o nama i da bismo se osećali bolje. " - Dženifer M

8. Da li je "bolesnog korpa" pri ruci

"U našoj kući, imamo bolestan korpe" za svaku od naše dece je da izađemo kad se zaglavi kod kuće na kauču sa prehladu ove korpe su različiti za svako dijete u zavisnosti od njihovih omiljenih stvari:. Bebi ćebad, knjige, igračke. Suštini ništa da bi ih udobno i zabavljali. " - Amanda S

9. Znaju da je majčina ljubav je magija

"Kao klinac sam se razboleo puno i moja mama je radila najveću stvar. Ona bi mi se miso supu (Oduvek sam bio vegetarijanac), i ona bi se sve jastuke sa sve kreveta u kuća i sve ih gomilaju na mom krevetu da bi moja glava poduprtu (pomaže kod kašlja). A ona je imala tu specijalnu 'bolesni ćebe,' staru, ružnu jorgan koji iz nekog razloga je ukrašen u Shamrocks. Ona bi to doneti. Ćebe me i ususkas sa njim i staviti na sve što se dogodilo da je moj omiljeni crtani u vreme kada sam krenuo na fakultet, doneo sam bolesne ćebe sa sobom, a sada - na 27 godina, 2.000 milja daleko od moja mama - kad god sam bolestan, ja pravim jastuk planinu, zgrabite svoju bolesnu ćebe, i bez greške, u jednom trenutku će biti neko pokucao na vrata ispred čoveka isporuke od lokalnog azijske bistro sa šoljom miso. Supa moja mama je [stečen] isporučuje sa preko pola zemlje. Dakle, za sve mame vani, znajte da će vaši klinci se kako si uvek uzeo briga njih, pa čak i 20 godina kasnije, hiljadama kilometara dalje, oni će učiniti sve od sebe da se ponovo magične isceliteljske moći da mama uvek imali. " - Cali O.

Ovaj post je sponzorisan od strane Vicks® VapoRub ™.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

5 načina da se uverimo da naši sinovi ne raste kao Harvei Veinstein

Post Roditeljstvo

Prvi put mama koja ne želi da odustane od spavanja

Post Roditeljstvo

Obame nisu spremni da vide svoje ćerke

Post Roditeljstvo

5 novih linija za negu dojke koje ćete dodati u vašu robu

Post Roditeljstvo

5 načina na koji igračke svoje djece zapravo imaju naučne prednosti

Post Roditeljstvo

Jai-z otkriva pravi razlog iza imena gospodina i rumija

Post Roditeljstvo

Da li visokotehnološki bebi monitori više nanose štetu nego dobro?

Post Roditeljstvo

Moja karijera nije poletela dok nisam imala decu, pa zašto je Rori Gilmore završio?

Post Roditeljstvo

Tata koji je otpušten zbog pohađanja rođenja sina dobija (bolje) ponude za posao

Post Roditeljstvo

Peta murgatroid i Maksim Chmerkovskii ne žele da njihov sin bude plesač

Post Roditeljstvo

Roditelji će se sresti kao nova mama

Post Roditeljstvo

Ogorčena baka kaže da je unuka blokirana iz toaleta poslovnog razreda