Ako deca divim šta je u vezi sa trubom, nadam se da je to ovo | RS.burnbrightlove.com

Ako deca divim šta je u vezi sa trubom, nadam se da je to ovo

Ako deca divim šta je u vezi sa trubom, nadam se da je to ovo

8. Novembra, glasao sam za ljubav, ali je otišao u krevet iste noći ispunjen mržnjom. To je bio groznica bih treba da se ugasi do jutra, kada sam se suočio nemoguć zadatak da objašnjava ovu tragediju za svoje tri ćerke.

Kao i mnogi drugi, nisam mogao da spavam na izborne noći. Ja bacio i okrenuo kao što sam se borila sa kako bi moje devojke osećaju bezbedno u zemlji koju vodi neko čije mrsko ponašanje su prisustvovali i čije srca reči koje su jasno čuli izlazak svoje suve usne. 10-godišnji ne može unsee to. Nikakva količina medija ili političke komentare mogu uzeti natrag. Kako, onda, da kažem svojoj deci da je sve će biti u redu? Kako bih mogao okretati ovo u pozitivan ili pozivaju ih da se limun u limunadu?

load...

U naredne četiri godine svaka majka mora mudro birati svoje reči. Zaista, ako postoji jedna stvar ovi izbori donela je na svetlost dana, to je da svaki Amerikanac je stvarnost je malo više od uredno upakovane reči. Svi glasamo prema našem Nevs Netvork izbora. Uostalom, ko ne voli da ima svoja verovanja potvrdio dana u dan? Istina je sve što želite da bude. Zamislite šta bi svet bio da svi mreže i novine ikada vodio je dobra vest.

Donald Tramp je postao njegov kanal. Njegova poruka je bila da je on veliki i moćni pobednik koji može da ovu zemlju tako velika koliko on veruje da je. To zvuči kao američki san za mene: Reach for the stars! Možete postići sve što podesite svoj um da! Ne postoji ništa što ne može da uradi!

Treba da idem dalje?

Naravno, poruka odjek. To nije bilo novo ili drugačije. Osim ako si Millennial (i koliko ih je glasalo za Tramp?), To je bilo kao povratak kući posle dugog putovanja i pakovanje sebe u starom ćebe. Svi mi želimo da američki san. Svi želimo da verujemo da možemo imati sve. Samo znamo da nismo dovoljno ambiciozan da zaista. Umjesto toga, mi rezu na ljude kao što je Donald Tramp, jer znamo, sigurno, da veruje u sebe - ako ne u svojoj zemlji, njenim ljudima, ili njegovog političkog sistema. Ali, to je sve što je potrebno ljude. I to nije strašno lekcija da ode u danima, nedeljama, i godinama koje slede ovaj divan iznenađenje. Ako su mali američki dečaci i devojčice zaslepljen od svega što Donald Tramp predstavlja, nadam se da je njegova zarazna samopouzdanje.

load...

Iako nikada ne bih rekao da moja deca pribegavaju omalovažavanjem drugih za potrebe samopromocije, nadam se da uče o moći i kako je pobedio. Kao što smo ovde videli, snaga dolazi iznutra. Sve počinje i završava se onog ko ga proglašava, traži ga, i odbija da veruje u bilo kojoj drugoj alternativi. Razdoblje. Hard stanica.

Tako da je kako nameravam da objasnim mojim devojkama. Ja ću priznati da smo svedoci nešto zaista neverovatno - naime, moć veruje u sopstvenom sebe iznad svega. Kada to uradite, to nije bitno odakle si, kako neiskusni možda, ili šta prednosti ili mane možete imati. To je samo prtljag i alata. Sve što treba ti je.

Kao što ste ovde videli na ovim izborima, šta se može postići ako se postupa u skladu sa svojim nepokolebljivom uverenju da to može i da će biti tako. U tom smislu, ja ću ohrabriti svoje devojke da ovu svoju vožnju istinu. Molim će koristiti tu moć da postigne ono što je pravedna i dobra. Verujem da hoće. Ali prvo, oni moraju da imaju poverenje da znaju da mogu.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Uzmite decu u duh tradicije hanukkah sa zabavnim zanatima

Post Roditeljstvo

Prvo NIC putovanje Rian gosling-a nije ono što su očekivali

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: ko je pretvorio biblioteku u igralište?

Post Roditeljstvo

Momager Kris Jenner je svaka baka

Post Roditeljstvo

Jedna U.K. mama govori o mastitisu

Post Roditeljstvo

Moja beba nije prošla test slušanja - šta sada?

Post Roditeljstvo

Kako mi je moja ćerka ušla u gospelsku muziku

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: kako da dobijem moj BFF da prestane da me uznemirava zbog djece?

Post Roditeljstvo

Ostavite Chrissi teigen - i ostali mamili - već sami

Post Roditeljstvo

Trening za spavanje moja beba me je učinila sigurnijom mamom

Post Roditeljstvo

Mama priznaje da piliće od breskve za prodaju školskog baka

Post Roditeljstvo

Nikada nisam kupio svoje dijete božićnog poklona