Audrei Rloff se bori 2 nedelje nakon porođaja | RS.burnbrightlove.com

Audrei Rloff se bori 2 nedelje nakon porođaja

Audrei Rloff se bori 2 nedelje nakon porođaja

Za toliko nas, porođaja borba je stvarna. I Little People, Big Vorld 'Odri Rolof nije mlevenje reči: Dve nedelje nakon rođenja ćerke Ember Jean, Rolof se bori da zadrži svoju glavu iznad vode - i zabrinut da ona neuspeha kao mama.

Rolof je da Instagram 24. Septembra da dele fotografiju Ember Captioned sa dirljiv rečima mnogi od nas može povezati. Poruka je primio više od 104.000 likes od svojih 647.000 sledbenika.

Odri Rolof osramotio za objavljivanju Babi Bump Slika

load...

"Neću šećera kaput to. Ovih proteklih dve nedelje su teška. Prvih 24 sata sa Ember su blaženstvo, ali posle toga je bilo kao da sam se vratio u rad ponovo. Ja sam bio dobro pripremljen za bol i patnju koja dolazi sa porođaja, ali nije bio spreman za bol i patnje koje dolazi posle ", napisala je ona.

Naša mala Ember je dve nedelje danas! Ona je za sviđa maženje na našim grudima, klati, a kad je njen tata peva sa njom. Dok sam prepuna ljubavi za moju kćerku i muža, neću šećera kaput to. Ovih proteklih dve nedelje su teška. Prvih 24 sata sa Ember su blaženstvo, ali posle toga je bilo kao da sam se vratio u rad ponovo. Ja sam bio dobro pripremljen za bol i patnju koja dolazi sa porođaja, ali nije bio spreman za bol i patnje koje dolazi posle. Imam sve stvari. Zajednički "Tmi" posleporođajna boli, zajedno sa teškim ivicama, previše mleka, ne dovoljno mleka, plikovi, modrice, začepljenja kanala i mastitisa. Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali bol koji sam iskusio dok doji bio uporediv sa unmedicated rada kontrakcija. Neizbežno, sve ovo me je ostavila osećam kao da sam je zbog nedostatka svoju bebu, frustrirani, obeshrabreni, i srce bolelo. Međutim, iako su u suzama besane noći traju, tako da će ja ću nastaviti da se izlije u žrtvenog ljubavi za ovu devojčicu koja čini svaki boli vredi trajan. A ne svojom snagom ili teži, ali u Hristu samo. Ja sam bruji o ovim tekst dok sam medicinska sestra i pumpe preko noći, "Gospode, ja dolazim, priznajem, Boving ovde nađem svoj odmor, Vithout Iou sam raspasti, ti si taj koji vodi srce, Gospode I need Oh I need you, Svakog sata trebam te, moja jedina odbrana, moj pravednost, O Bože, kako sam te treba. " Majčinstvo je me već usavršavanju toliko i ja sam blagosloven. #journeiofjerandauj #emberroloff PC: @juliagreenphotographi

Dojenje je bio noćna mora za Roloff, koji su delili da ona se borila sa mastitis (infekcija i upala dojke), začepljenja mlečnih kanala, plikovi i "teške ivicama od previše mleka."

Rolof nije sputava o svojim postpartalnih borbe kao po prvi put mama. "Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali bol koji sam iskusio dok doji bio uporediv sa unmedicated rada kontrakcija. Neizbežno, sve ovo me je ostavila osećam kao da sam je zbog nedostatka svoju bebu, frustrirani, obeshrabreni, i srce bolelo ", nastavila je.

load...

Odri Rolof Gets Big Backlash za Bathtub Slika

Ipak, Rolof je odlučna da izvrši pritisak na uprkos bolu i iscrpljenosti, govoreći: "Iako su u suzama besane noći traju, tako da će ja ću nastaviti da se izlije u žrtvenog ljubavi za ovu devojčicu koja čini svaki boli vredi trajan. "

Naš dragoceni devojčica - Ember Žan Rolof - je konačno ovde !!! 7.13 cm 20.25 "duge i rođena 10. Septembra. Vau. Prirodni porođaj je najteža stvar koju sam ikada uradio, ali držeći naša beba prvi put je neosporno najviše osnaživanje i nagrađivanja trenutak u mom životu. Naravno, napisao sam "uvek više" na ruci, kada je sve vreme dok sam samo nastavio podsjećati od vIŠE koji je bio u meni kroz Hrista sam otišao u rad, ali nikada nisu ove reči izvedena više značenja. - da mogu da zadržim trajna, predaju, verujući, i gura sve više i više zbog Hristovog snage u meni. Druga je bila iz mog stomaka i u moje ruke, suze bola prestala, i Džeremi i ja pogledao naše ćerke i međusobno sa suzama Veličanstvo Neutaživa radosti. Mi smo u potpunosti strahopoštovanjem na čudo života, i osećanja tako blagoslovenom da preuzme odgovornost za ovako lepom ćerkom slatka mala Ember., možda ćete uvek biti svetlo u mraku, sija u svemu što radimo, dugotrajno, feirce, i teško je ugasiti ;) Neka uvek veruju u više što je wi tanak ti, i kada oduševljen i potpaljuje iour Creator - možda ćete biti u mogućnosti da se spali i sjaj čak i više nego što ste ikada mogli na imate Volimo te toliko Ember Jean Roloff. Hvala ti što si nam "mamu i tatu";) PC: @juliagreenphotographi #journeiofjerandauj #emberroloff #alvaismore

Ali to nije sve teško vesti; 16. Septembra, Rolof Tvitteru ljubiteljima slatki dilemu.

Ali, ako ja "spavati dok spava" Nedostaje mi sve mlečne pijane Cuddles. To je dilema

- Odri Rolof (@audreimirabella) Septembar 16, 2017

Navijači su brzo da pruži podršku na društvenim medijima.

"Zapaljenje nije šala", napisao je jedan komentare. "Snovi ono što je trebalo da bude kao dovođenje naša ćerka kući su zamenjeni sa bolom To je ogromna.. Moramo zapamtiti da naši planovi olovkom i daju Bogu gumicu. To će biti bolje."

A što se tiče Cuddles mleka, jedan navijač imao neku solidnu savet Mi se slažemo sa svim srcem.

Kažem zagrljaj sve što možeš

- Debi (@spudbeauti) Septembar 16, 2017Tagged u
load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

#timesup: deca govore o seksualnom uznemiravanju, kiberbulentnim napadima i efektima drugih

Post Roditeljstvo

Vaša vibracija privlači tvoje pleme: gde da pronađete mamu prijatelje

Post Roditeljstvo

Kate Hudson kaže da je njen c-segment bio lenji

Post Roditeljstvo

Saveti za djecu za radne roditelje

Post Roditeljstvo

Čelsi Klinton pisac: napusti Barrona Trumpa samog

Post Roditeljstvo

10 mitova rada je vreme da se razbije

Post Roditeljstvo

Roditeljski savet: koliko je rano prerano da objavite svoju trudnoću?

Post Roditeljstvo

Mama je sramota od strane učitelja za ono što je na ručku njenog deteta

Post Roditeljstvo

Perfect Facebook post snima visoke i niske vrednosti novog materinstva

Post Roditeljstvo

Rose Birne očekuje još jednu bebu sa Bobbi Cannavalom

Post Roditeljstvo

Kartica Michelle Villiams dobila majčin dan je savršenstvo

Post Roditeljstvo

Kako preživeti stepfamije borbe tokom praznika