Auto i vas i vaš tinejdžer će ih želeti da voze | RS.burnbrightlove.com

Auto i vas i vaš tinejdžer će ih želeti da voze

Auto i vas i vaš tinejdžer će ih želeti da voze

To je sigurno reći jedini put se zaista radujem se poseti DMV je na 16. Rođendan. Za roditelje, međutim, dete postaje njen vozačku dozvolu definitivno mogu biti zastrašujuće - verovatno zato što se radi o gledanje vaš "beba" ukrcati na aktivnost koja je vodeći uzrok smrti u SAD tinejdžera u skladu sa CDC. (Nije da te uplašim ili nešto.) Ali, ne brinite: Iako postoji nekoliko faktora - cena, kilometraža, čak Stile - da uzmu u obzir prilikom kupovine automobila za novi vozač, najvažnije je daleko bezbednost.

Za jednu stvar, elektronska kontrola stabilnosti i vazdušne zavese su obavezna. Veće vozila štite bolje u nesreći, tako da nema Vespe, u redu? I kloni viših vozila kao SUV, koji imaju veću centar gravitacije i postoji veća verovatnoća da prevrne. Sport i turbo izdanja sa višim konjskih snaga se takođe ne preporučuje, jer to povećava mogućnost neodgovorne voznje.

load...

Dakle, uz sve to rekao, šta na Zemlji je ostalo da kupi? Ovde su naši devet uzima za automobile koji proveravaju ALLthe novi-vozača kutije - pa čak izgledaju cool previše.

10 Podkasti Life-Changing za tinejdžere

1. Honda

Slika Honda

Honda Accord je na većini listama najsigurnijih automobila za tinejdžere, od potrošača Reportsto Institut osiguranja za autoput bezbednost. 2017. Dolazi sa rearviev kamerom, Honda LaneVatch Bluetooth i streaming audio i dostupan je sa "paketom bezbednosnih i upravljačkih-pomoćne tehnologije dizajnirane da vas upozori na stvari koje možete propustiti u toku vožnje." The Accord ima upravu Nacionalni Autoput za bezbednost saobraćaja pet zvezdica za bezbednost i nalazi se na listi Car i Driver10Best za 2017.

 • 2017 polazna MSRP $ 22,455
 • 23/32 MPG grad / autoput

2. Ford Focus

Slika Ford

Još jedan favorit je Fordov srednje veličine limuzina, koji standardno dolazi sa rearviev kamerom, elektronskom kontrolom stabilnosti, prvog i drugog reda strana-vazdušnim zavesama, lični sistem bezbednosti, i fabrički sudara pomoći sa detekcijom pešaka.

 • 2018 polazna MSRP $ 22,120
 • 21/32 MPG grad / autoput

3. Honda

Slika Honda

load...

Iako manji od sporazuma, više pristupačne cene i bolje kilometraža stavi Civic na listi najboljih automobila za nove vozače prema Kellei Blue Book i Consumer Reports. Civic takođe dolazi sa rearviev kamerom i dostupan je sa Honda Sensing na svojim automatskih modela. To se može pohvaliti NHTSA pet zvezdica za bezbednost i ukupni pobednik Best Bui Avard KBB.

 • 2017 polazna MSRP $ 18.740
 • 28/40 MPG grad / autoput
Više: Da li ste duvati Vith Iour Teen?

4. Hiundai Santa Fe

Slika Hiundai

Novi sonata je prepun bezbednosnih karakteristika, uključujući detekciju slepi-spot sa zadnje upozorenje unakrsno saobraćaja i menjanje saobraćajne trake pomogne, Rearviev Camera, sistem za upravljanje stabilnosti vozila, i elektronskom kontrolom stabilnosti. On takođe standardno dolazi sa hands-Free Apple CarPlai i Android Auto podršku, ima NHTSA pet zvezdica za bezbednost i bio je glasao 2017 IIHS Najsigurniji izbor kada je opremljena sa dodatnom automatskom naglog kočenja i dinamičkih savijanja svetla. Ona takođe ima najbolju garanciju na lageru - 10 godina / 100.000.

 • 2018 polazna MSRP $ 22,050
 • 25/36 MPG grad / autoput

5. Mazda Mazda3

Slika Mazda

Jedan od najpovoljnijih novih automobila na ovoj listi je Mazda3 sa četvoro vrata je prokleto moderan. Opremljen sa anti-blok-sistem Mazdinog sa elektronskom distribucijom sile kočenja i Brake Assist, kontrolu dinamičke stabilnosti, sistem vuče za kontrolu i rearviev kamerom, to je jedan od sigurnijih automobila na putu. Izglasao 2017 IIHS Vrh bezbednost Pick plus "kada je opremljena sa dostupan Smart Citi Brake Support i Adaptive Front-lighting Sistem", kao i nazvan-a-car i Driver10Best za protekle četiri godine. EPA rangira Mazda kao najveći "auto proizvođača potrošnjom goriva u SAD."

 • 2017 polazna MSRP $ 17.845
 • 28/37 MPG grad / autoput

6. Toiota Avensis

Pored najboljeg mpg na listi, Prius može da se pohvali jedan od najvećih sveobuhvatne standardne sigurnosne paketa. Toiota Bezbednost smisao je napredni integrisani sistem brenda tehnologija, koje uključuju trake-odlaska upozorenje, full-speed range dinamični radarski tempomat, pre sudara sistem sa detekcijom pešaka i automatskim visokim greda. Ovo je pored integrisanom kamerom backup, slepi-spot monitor, zadnje upozorenje unakrsno saobraćaja i njihove zvezdica za bezbednost sistema - ". Paket od šest naprednih bezbednosnih karakteristika" šta je brend naziva U poređenju sa konkurencijom, viša cena tačka dovodi Prius u istom opsegu kao i mnogi drugi "add-on bezbednosti paketa.

 • 2017 polazna MSRP $ 23,475
 • 50/54 MPG grad / autoput
Više: Mi Teen neće koristiti smartphone - Da li je još uvek imaju društveni život?

7. Subaru Impreza

Slika Subaru

Iako se Forester ne dolazi standardno sa onoliko sigurnosnim funkcijama kao konkurente, to je reklamiran kao najduže u trajanju vozilo u svojoj klasi - i svaki Toiota je opremljen sa simetričnom pogonom na svim točkovima, što poboljšava vuču za izbegavanje aktivno udesa. Vid Vozač Assist tehnologija, detekcija slepa spot, i zadnji unakrsno saobraćaj upozorenja dostupni su na neki od više modela premijum, ali svi oni dolaze sa zadnje vida kamerom i obrnuti automatsko kočenje. Ova Impreza nudi impressivenumber ADD-o komponentama, i kada je opremljena sa vidom i upravljačka-reaguje farova, čini se IIHS listu najboljih sigurnosnih prognoza.

 • 2017 polazna MSRP $ 18,395
 • 28/38 MPG grad / autoput

8. Toiota

Toiota Corolla pojavljuje na nekoliko listi najboljih preporučuje automobila za tinejdžere, uključujući Kellei Blue Book, Consumer Reports, i US Nevs & Vorld Report.Like Prius, Corolla je standardno dolazi sa Toiota Safeti smislu, paket koji uključuje unapred sudara sistem sa detekcijom pešačkom, lane-polaska upozorenja sa upravljanjem pomoći, dinamičnom radarski tempomat i automatskim visokim greda i zvezdica za bezbednost sistema brenda. Ovaj model dolazi sa osam vazdušnih jastuka, backup kamere i sistem audio Plus da zadrži slobodne ruke i oči na putu. 2017 IIHS Najsigurniji izbor.

 • 2018 polazna MSRP $ 18,500
 • 28/36 MPG grad / autoput

9. Chevi Malibu

Slika: Ford

Nagradu za najboljeg srednjoj automobila za porodice, 2017 Chevi Malibu je takođe na IIHS vrhu sigurnosnog liste pik kada je opremljena sa raspoloživim paket vozača o poverenju. Malibu nudi 11 dostupne bezbednosne funkcije kako bi se sprečilo nesreće pre nego se pojave, uključujući i prednji i zadnji parking senzori, prednji pešaka kočenje i Adaptive Cruise Control. Ona dolazi standardno sa 10 vazdušnih jastuka, a LS verzija i gore uključuju poseban teen driver paket za podsticanje bezbednu vožnju navike.

 • 2017 polazna MSRP $ 21,680
 • 27/36 MPG grad / autoput

Ako je vaš budžet ne dozvoljava za novi auto, stariji modeli svih ovih automobila i dalje su izuzetne opcije. Uverite se da proverite sajtove poput NHTSAand IIHS, i zapamtite: Sigurna auto je mnogo važnije nego fensi jedan. Izaberite najpouzdaniji automobil sa najboljim bezbednosnih karakteristika u svojoj cenovnoj - čak i ako je narandžasta (izvini, dete).

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Sam suicid izazvan plavi kit nije šala

Post Roditeljstvo

35 porodičnih plaža opreme predmeti suštinski za uspješno putovanje do obale

Post Roditeljstvo

Kristen bell i Dak shepard i dalje su čuveni roditelji i ljudska bića

Post Roditeljstvo

Kako pronaći pratilaca za svoje dijete

Post Roditeljstvo

Prsluci za bebe sadrže BPA uprkos proizvođačima netoksičnih tvrdnji

Post Roditeljstvo

Peta murgatroid i Maksim Chmerkovskii ne žele da njihov sin bude plesač

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tveetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Tata koji je otpušten zbog pohađanja rođenja sina dobija (bolje) ponude za posao

Post Roditeljstvo

Beionces push parti je predvidljivo fab - u kompletu sa tetovažama kine

Post Roditeljstvo

Naš savet za spavanje: preskočite grad i učinite da vaš partner to uradi

Post Roditeljstvo

Da li mamin krvni pritisak može predvidjeti seks njenog beba?

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: ko je pretvorio biblioteku u igralište?