Birthdai parti gifting 101 | RS.burnbrightlove.com

Birthdai parti gifting 101

Birthdai parti gifting 101

Ponekad su društvene norme oko Birthdai Parti pokloni su zeznuti tumačiti. Oni mogu regionalno ili čak varirati unutar vašeg kruga prijatelja. Razgovarali smo sa stručnjacima stranke da nam pomognu navigaciju sadašnji patrolu.

Summer birthdai parti teme iz Pinterest

"Nema poklona ugoditi"

Kada vidiš ovo poziv, vi paničite. Da li to zaista znači nema poklone? Ako se pojaviš sa čim, da li će biti pozdravio gomilom poklona? Veliki kompromis je kartica sa nešto malo, kao čopor nalepnica unutar. Rejčel Hantington, vlasnik stranka butik Bonjour Fete, slaže se sa malo nešto malo. "Uvek želim da da poštuju te odluke (to zavisi od toga koliko sam blizu sa porodicom), ali obično volim da donese malo knjigu ili organizovati posebnu Plaidate u nekom kasnijem trenutku."

load...

Sue Bel, koji planira i domaćin dečijih stranke kroz svog poslovanja, Melisa i Sue Inc, kaže da želi više roditelja poštuju ovu konkretnu zahtev. " 'No pokloni zadovoljiti' prevodi na," Moje dete već ima sve što mu / joj treba i onda neki. Molim vas nemojte dodavati sranje na moj stalno rastuće gomile! ' Prečesto, deca stillshov sa poklonima i onda samo čini oni koji poštovani zahtev oseća loše. "Ali Bel napominje da je ručno ili mali sentimentalan poklon može biti u redu, s obzirom pre ili posle zabave. "Pored toga, kartica (domaći čovek je uvek najbolji) je uvek način da se i pokaže naklonost bez prolaska protiv želja voditelja", dodaje ona. "Ako osećate apsolutno primoran da kupi nešto, zašto ne donacija u ime deteta, ili 'usvajanje' ugrožene životinje iz VVF?"

Trošak

Koliko se potroši na rođendanski poklon? Kada imate rođendana svakog vikenda, počinje da saberete. "Većina mojih klijenata obično troše oko $ 30 za rođendanski poklon, a obično se drži da je to dobro", kaže Hantington. "Članovi porodice se malo više u zavisnosti od starosti."

Bell kaže da uopšte ne više od $ 25. To je nešto što će se razlikovati regionalno. Ako troškova u pitanju, možda roditelji u istom socijalnom krugu mogu da pristanu na poklon kape.

load...

Go-na poklone

Omiljena knjiga je generalno sigurna opklada. Knjige ne zauzimaju mnogo prostora, a roditelji vole obrazovni faktor. Zvono takođe voli knjige kao poklon i preporučuje naslove iz A Mighti Girl. I ne zaboravi ručno sajtu Etsi. "Treba samo da potražite uzrast deteta i šta su oni zainteresovani (npr 3-iear-old rođendan Unicorn)," kaže Bel. "Bićete zadivljeni šta možete da smatraju da je pristupačna, pa čak i običaj stvorio."

Hantington preporučuje slatka kombinaciju jednog zabavu noćnog svetla i knjige za decu. "Roditelji nikada ne može imati dovoljno knjiga i ja nosim neke predivne noćni svetla u obliku korneta za SLADOLED koji su uvek pobednik", kaže ona. "Volim i Magna-Tiles- su zabava za odrasle i decu podjednako. Art zalihe su takođe dobar idi do. "

Dejvid Bekam brani Harper palata rođendan

Treba slavljenika otvori poklone na zabavi?

Bell kaže ni ne razmišljam o tome. "Nikada! Vi ne možete predvideti reakciju vašeg deteta, i sa svim drugim stimulusa, ometanja i uzbuđenja, oni ne mogu da reaguju isto za svaki poklon. Isto tako, za mlađu decu, dodatno uzbuđenje poklona otvaranja mogao da ih preko ivice - Video sam mnoge dar otvaranje nervni slom "Osim toga, čekanje ima svoje nagrade!. "Koliko zabavno je da čeka do sledećeg dana kada imate neke tihe trenutke za otvaranje poklone polako i pažljivo?

Huntington sekundi preskakanja užurbano poklon otvaranje, ali napominje da deca ipak treba biti svestan. "Ja mislim da je veoma važno da dete prepoznaju i hvala ljudima pojedinačno kao što dobijaju poklone", kaže ona.

Thank iou notes

Kada bi deca početi pisati svoju? Ovo je jedan zadatak koji može biti u iskušenju da zaobiđu. Ali Hantington kaže da se drži sa njim. "Definitivno ne preskočiti. Važno je da dete zna važnost dobrog Hvala vam. Za mladog dete, mislim da je zabavno da pošalje sliku dete sa sadašnjim i kratka malo tekst je u redu. Prvi ili drugi razred i na one bi trebalo da pošalje malu poruku ili karticu. - to čini zabavno dar-davalac previše da dobiju nešto ih zahvaljujući "

Zvono se slaže. "Ne postoji ništa što lepše nego dobiti zahvalnicu note poštom", kaže ona. "Pravi pošta. HELP. Kakav divan navika da počne u mladosti. "Bez obzira na uzrast, deca mogu da se uključe u proces kartice Hvala. "Ako oni ne znaju uvek svoja pisma, mogu da diktiraju šta napomena treba reći, a zatim boja oko kartici. Samo učenje svoja pisma? Veliki aktivnost bila bi da da napiše ime svojih prijatelja. "Bez obzira na vaš proces, hvala kartice su post-stranka mora.

Registri: korisne ili neukusna?

To može biti primamljivo da pruži gostima sa listom stavki vaše dete zaista želi ili mora da izbegnete devet istih Shopkins setova, na primer. Ali izbegavajte ga. Zvono zemljišta u lepljivu kampu. "Stranka ne bi trebalo da bude sredstvo da se stvari koje su vam potrebne, ali umesto proslava poseban dan vašeg deteta", kaže ona.

Ali Hantington napominje ne može biti tasteful izuzeci: "Kada sam živeo u Kanadi, mnogo majkama koristi kompaniju koja se zove Echoagethat sam opsednut. Umesto poklona, parti-ljubitelji će dati novac, a pola ide u dobrotvorne svrhe da znači nešto u porodici, a druga polovina je sakupljene u jednu sumu i ide se na PaiPal nalog. Bilo je genijalno! Za sedmi rođendan mog sina, bili smo u mogućnosti da donira $ 1,000 do lokalnih dečiju bolnicu i mi smo bili u stanju da ga dobije novu košarkašku obruč. Vin-vin za sve. "

Primanja su: Da li je u redu da se razmene?

Hantington kaže razmena je apsolutno u redu. "Ovo mi nikada nije smetalo jer ponekad postoje duplikati i da se samo olakšava za roditelja, što je veliki plus," zapaža ona.

"Uvek možete dodati potvrdu poklon", slaže se Bel. "Posebno za odeću koja ne može da stane."

Džesika Simpson'sMoana stranka rival u KardashianMoana bash

Da li je regifting probam ili no-no?

Možete koristiti nešto ste dobili kao poklon za zabavu drugog deteta? "Mislim da je potpuno u redu za decu sve dok nije predmet ručno", kaže Hantington. "To bi bilo pogrešno. Ja sam definitivno regifted a Lego set ili dva, ali ne da uobičajena praksa da. "U suštini, to je presuda poziv, ali je verovatno u redu.

Bel dodaje upozorenje: "To je samo u redu ako je osoba koja je prvobitno kupio poklon nikada neće znati."

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kako prepoznati znakove seksualnog napada na djecu - i šta dalje

Post Roditeljstvo

Thomas rhett & Lauren akins Toddler je naš novi omiljeni frizer

Post Roditeljstvo

Teksaški školski biznis stavlja na ugrožene LGBT studente

Post Roditeljstvo

Rođena doula Kim kardashian zapad izveštava o dužnosti

Post Roditeljstvo

Kako proslaviti zimsku solsticu s djecom

Post Roditeljstvo

Čudne stvari o kojima nikad niste pričali pre nego što ste imali decu

Post Roditeljstvo

Ovaj doktor je isporučio bebu, a zatim je odmah rodio Svoju

Post Roditeljstvo

Ćerka Serene Villams je zacirila - i cela familija je jadna

Post Roditeljstvo

U nedjelju ne-Candi valentine tretira učionicu

Post Roditeljstvo

6 razloga za tri djeca je lakše nego dva

Post Roditeljstvo

Ponosni otac prvog muževnog modela muželina troje trolova

Post Roditeljstvo

Ova mama je rekla nastavnicima da je njena ćerka završila sa domaćim zadatkom - zauvek