Boli me da vidim trudnice nakon što imam spontani splav | RS.burnbrightlove.com

Boli me da vidim trudnice nakon što imam spontani splav

Boli me da vidim trudnice nakon što imam spontani splav

Još jedan trudnoća najava slavili. Osetio sam se kao cigla udario u stomaku. Sjedio sam u svojoj kancelariji, kada sam napravio grešku provere Facebook između klijenata. Žena u pitanju izgledala radosna i sjajna, puna života bukvalno i metaforično. Post, iako divno, podsetio me na moju nesposobnost da uradi istu stvar. Ja uključen u svom telefonu, malterisani osmeh na mom licu i otvorio vrata da uvede drugog klijenta.

Ja ne bi trebalo da pričam o tome. Ja bi trebalo da bude ljubazan i inspirativan i podršku mojih kolega žena. Ali šta ako moj bol i trudnica sreća postoji u isto vreme?

Moja beba je trebalo da se rodi u pet dana. Ona je trebalo da bude smetnja od trenutnog groteskni spektakl izbora. "Beba će" Make novembar Veliki Opet, "" Ja sam našalio sa svojim mužem. U poslednje dve godine, i moj tata i Nana mog muža preminuo u novembru mesecu. Ali onda beba odlučio da ne dođe do novembra ostao onakav kakav je bio:. Hladno i slutnje više hladno gledao sam kako ostali prijatelji pisati ultrazvuku slike svojih zdravih, napreduje bebe.

load...

Moj um mi je dao nekoliko načina da poništi osećanja koje imam o mom pobačaja. Jedna je da imam zdravo dete puna života. Znate ljude koji ne mogu ni imati jedno dete. Trebalo bi da bude grateful.Also, nags glas. Zašto bi se tužan zbog nečega što nije bio dete još? To nije bilo ništa nego grumen ćelija? To ne pomaže da taj glas je podržan svakodnevno dobronamernih prijatelja i članova porodice. Ali, ne možemo staviti kvalifikacije o tome šta može da se žalostan, a šta ne može.

To je kao da se život rekao, "Hej. Ovde je vaša šansa da se brine o drugom ljudske duše. Ovo je šansa u radosti za tvoju porodicu. Počnite da promeni svoje planove i skinu krevetac sa tavana. Prestani da jedeš feta i kafu i počnu da pripremite starije dete za brata -

"Šalim se," to surovo kaže. "Back svoj auto, ne dobiješ više da ide tim putem. Unbecome trudnicu, fizički i mentalno. Unprepare svoje dete za brata. Soba za goste samo će biti soba gost, a dobra vest je, da mogu imati onoliko kafe koliko želite. "

load...

Bio sam u Market Basket, shopping, i ona je bila: Trudna žena obučena u prelepoj cvetusem sarafan. Bila je zapanjujuća - ona ​​je to znao pogled u oku, i kunem se da miris moje ljubomore. A ja sam napeta od strane bez spavanja, obučen u tekućim odeću, kosu nered. Osećao sam manje od, manje od jedne žene, iako je moj racionalni um znao da nisam. Moje telo se setio. Moje telo se setio.

Ja sam svestan da je slika tog trudnice na Facebook-u može vrlo dobro biti isto lice žene koja, poput mene, plakala na hladnom ploču sto jednog slomljenog srca dan lekara. To je možda prošao kroz nebrojeno đubrenja tretmana. Da bi ona mogla biti ispričana kao dete nije mogla imati dece.

Ali nijedna od tih stvari ne može oduzeti od mog nesavršene čovečanstva, stvari koje čini kako patis. Moj čovečanstvo da se oseća manje nego i sirovo i da, ponekad sudije, čak i ako ona pokuša teško da ne.

I molim te ne pitaj me da ga oduzme. Molimo vas da ne očekujete od mene da budem nehumano. Žene su mnogo više nego jednostrana smajli-suočena ne-za-iour-udobnost holograma. Mi smo pune ljudi, punih stvari koje želite i stvari koje ne želi da čuje.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Lauren Conrad 4 lažni zakoni teorije trudnoće

Post Roditeljstvo

Kako me mentalna bol u kćeri čini boljem mamom

Post Roditeljstvo

5 igara za igru kako bi djeca volela da šišaju zube

Post Roditeljstvo

Kako da ne kažete svom šefu da ste trudni

Post Roditeljstvo

Najluđe mjesta mame su dojile

Post Roditeljstvo

Domaće plamene stranke: Iai ili ne?

Post Roditeljstvo

Laura prepon i Eva mendes su ciljevi radne mame

Post Roditeljstvo

Molim te, nemoj ubiti moje dijete - iz alergijske mame za hranu

Post Roditeljstvo

Kako se baviti agresijom kod dece

Post Roditeljstvo

Girardi u Beču žalio je na spontanom ishodu u zakazanom roku

Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena

Post Roditeljstvo

6 fun stuffing stuffers koji će učiniti vašu decu pametnijom