Da li će ovo kraljevsko pravilo pomoći kraljici Šarlotu da postane kraljica? | RS.burnbrightlove.com

Da li će ovo kraljevsko pravilo pomoći kraljici Šarlotu da postane kraljica?

Da li će ovo kraljevsko pravilo pomoći kraljici Šarlotu da postane kraljica?

Plemića se pripremam za novi dolazak, ali najpoznatiji porodica Engleske radi više od samo beba-pripremnog palatu i dobijaju kraljevska onesies kako. PopSugarreports da kada stigne nova beba, princeza Šarlot neće morati da brine o svom mestu u redu za presto. Zahvaljujući nekim revizije datih u Zakonu o rešavanju 1701., princeza je mesto kao četvrti naslednik prestola neće promeniti, čak i ako je vojvotkinja Ketrin, poznatiji kao Kejt Midlton, daje malog dečaka.

Princ Džordž i Princeza Šarlot Steal the Shov na Kraljevskom Put u Poljskoj

Kada je donet Zakon o izmirenju 1701, omogućila je momci da skoči ispred devojaka u kraljevske uzastopno (ugh). To se zove muški primogenitura, a ljubitelji The Crovn može očekivati da odigra ovako: Princess Anne, Kueen Elizabeth II je samo ćerku (i drugi rođeni), bio je peti u redu. Nakon što su rođeni prinčevi Endru i Edvard, međutim, Ana skliznula na peto mesto u redu.

load...

Možda vidi koliko je staromodno da je sve, o sukcesiji u Crovn Actassented 2013. Godine, a čin je zvanično pušten u mestu 2015. PopSugarnotes da je ovo bio samo dva meseca pre nego što Charlottinom rođenja.

Vaš vodič za Kraljevski-Babi Living

Novi Zakon o osigurava Šarlot će zadržati svoju poziciju u skladu. Prijava na svim vladara rođene posle 28. Oktobra, 2011. Godine, o sukcesiji sa Zakonom Crovn zvanično ukida sa muškom primogenitura. Ura! Dakle, kada nova beba ne stigne, on ili ona će biti peti u liniji, pravo ispred Prince Harri. Šarlot nije u potpunosti jasno, međutim: Svi klinci svog velikog brata će doći do skočiti svoju tačku, ali to će biti malo (ili možda nikada) pre nego što iko mora da se nosi sa tim zamršenosti.

Sukcesija Zakonu Crovn nije samo ažurira kraljevske pravila sukcesije. Takođe je moguće za bilo kraljevskih da se uda katolik ne odustaju od svojih kraljevskih težnje. Ako to zvuči zbunjujuće, samo znam da je ovo pravilo je stavio na svoje mesto, jer osoba na prestolu je alsothe glava protestantske Anglikanske crkve Engleske (kao navijači Henrija VIII i Tudorsvill sećam). Akt je uradila daleko sa zastarelom pravilo da navedeni svi kraljevskih osim prvih šest u redu morao da pita sedi vladara dozvolu da se uda za čoveka po svom izboru.

load...

Pa, zvuči kao to su bili neki toliko potrebne kraljevske rule izmene; i izgleda da Megan Markle nije samo topla nova stvar trese se kraljevski MO. Sa ovim novim pravilima, Bakingemska palata je to beba korake ka dovođenje monarhiju u modernom vremenu. Što se tiče toga sveštenik moli za Princ Džordž da je gej, ali - samo će vreme pokazati na tome.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Važno obaveštenje: grudi nisu seksualne kada hrane hranu

Post Roditeljstvo

Kako da ubedim svog smrdljivog deteta da se tušira?

Post Roditeljstvo

Trening za spavanje moja beba me je učinila sigurnijom mamom

Post Roditeljstvo

Ovaj video ilustruje ono što vaša ćerka čuje kada kritikujete svoje telo

Post Roditeljstvo

Kako podići visoko osjetljivo dete

Post Roditeljstvo

Svjedočenje o nasilju iz detinjstva promijenilo je način na koji rodim

Post Roditeljstvo

Ažuriranje: Kim & kanies najnoviji rasadnik je već postavljen

Post Roditeljstvo

Naš omiljeni trend Oskara? mame na crvenom tepihu

Post Roditeljstvo

Zašto ne bi trebalo da bebe bebu porodice

Post Roditeljstvo

10 sigurnih načina da se razbije trudnica

Post Roditeljstvo

Roials otkrivaju datum dojenja bebe - i omiljeni film princa Džordža

Post Roditeljstvo

Ne sudite mi za dojenje moje petogodišnje dete