Da li je Deda Mraz šteta našoj djeci? do đavola ne | RS.burnbrightlove.com

Da li je Deda Mraz šteta našoj djeci? do đavola ne

Da li je Deda Mraz šteta našoj djeci? do đavola ne

Roditelji, biti upozoreni. Tako što okrugli stomakom čoveka u crvenom odelu u svoje domove ovog Božića, možda se radi svojoj deci više štete nego koristi.

Vi ćete voleti ove smešan Elf na polici hijinks koliko tvoja deca do

Prema rečima dvojice stručnjaka, ide zajedno sa izgovorom da Deda Mraz je stvarno je štetno za naše odnose sa našom decom. Naime, laž podriva poverenje deteta i moralno pogrešno, kažu psihologa profesora Christopher Boile i sociolog dr Kathi McKai.

load...

"Ako [roditelji] su u stanju da laže o nečemu tako posebnom i magičnoj, mogu se osloniti ni na nastavi kao čuvarima mudrosti i istine?" pišu u časopisu Lancet psihijatriju.

Da bismo se osećali još gore o našim Deceitful, nemoralne sebe, oni takođe pokazuju da se može produžava mit Santa nije za naše dece sreće, već zato što ne možemo samo nositi sa realnošću odraslom dobu.

McKai sa Univerziteta u Novoj Engleskoj u Australiji, navodi nespornu činjenicu da odrasli vole da gledaju filmove kao što su Harri Potterand Star Vars, i TV emisije poput Doctor Vho da podrži ovu teoriju.

Oh, i stari "Deda gleda" upozorenje da počnemo oslanjajući se na od, Oh, sredinom oktobra kako bi naša deca ponašaju u suštini zlostavljanje dece. Bojl i McKai veruju naša deca nalaze Deda Mraza "Naughti Or Nice" presudu od njih "zastrašujuće" - iako ne možemo videti fini deca previše zabrinut zbog toga, i da će se nestašni deca - što tako nevaljao i sve - zaista stalo ni ?

Holidai pokloni za decu koja neće da ih zalepljene na ekranu

"Moralnost što deca veruju u takve mitove je da se pitanje," Boile, iz engleskog Univerziteta u Eseksu, rekao je. "Sva deca će konačno saznati da su bili stalno lagali godinama, i to bi moglo da ih pitam šta drugo laži im je rečeno."

load...

Sada, deca su lagali o Deda Mrazu stotinama godina. Kao i vilu, vile u opšte, i raznih drugih mitskih, magičnih stvorenja koja se mogu pojaviti u imaginarne živote naše dece. Koliko je nama poznato, nijedno dete nikada nije prijavio Santa-vezanih za psihološku štetu, ili pokušao da tuži svoje roditelje zbog toga što preuzmu odgovornost za svoje božićnih poklona.

Da li verujemo naši roditelji manje kada je otkriveno Santa laž? Naravno da ne. To je laž koja nikako nije mogla da se oslanja na boljim namerama. Za većinu nas, dok smo saznali istinu, mi smo dovoljno zreli da se nosi sa tim. Život je pun laži - Vhite Lies, velike laži, dobre laži, loše laži - i izdaja i slomljenih odnosa. Neka deca nisu dovoljno sreće da imam roditelje koji žele da donosi magiju Deda Mraza u njihove živote, pa hajde da ga ne uzima od onih koji rade. I nemojmo zaboraviti da puno dece su dovoljno pametni da vide kroz Santa mnogo pre nego što su njihovi roditelji ga pusti - Možda je to zato što još uvek može biti magična ne bude pravi.

Upoznajte najnoviji oblik odmora pretvarati nadzor: The 'Santa cam'

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kako pomoći našoj deci da se suoče sa neuspjehom

Post Roditeljstvo

Bristol palin ocekuje bebu br. 3

Post Roditeljstvo

Hilari duff u zajedničkom roditeljstvu nakon razvoda: to je sranje

Post Roditeljstvo

Dijete Rođen prerano u automobilu stiže iu amniotsku vreću

Post Roditeljstvo

Mckaila maroneiova mama kaže: ovo proždrijeva mojoj ćerki

Post Roditeljstvo

5 razloga za koje treba pažljivo pogledati hranljive etikete za djecu

Post Roditeljstvo

Ostavite Chrissi teigen - i ostali mamili - već sami

Post Roditeljstvo

Malija Obama se preselila u domu Harvard uz pomoć bivšeg FLOTUS & POTUS-a

Post Roditeljstvo

Kćerka Patton osvalt ima važnu poruku za Trump

Post Roditeljstvo

Pogledajte volf i prijatelje, inclusive shopping sajt

Post Roditeljstvo

10 čuvenih vremena slavnih djece su pokušavale da hodaju na visokim štiklama svojih majki

Post Roditeljstvo

10 saveta za dizajn za spavaću sobu koja raste sa vašim detetom