Dijete sina Jimmija Kimela sjedi sa tatom nakon 2. operacije srca | RS.burnbrightlove.com

Dijete sina Jimmija Kimela sjedi sa tatom nakon 2. operacije srca

Dijete sina Jimmija Kimela sjedi sa tatom nakon 2. operacije srca

Jimmi Kimmel je veoma zabavan lik, ali on je mrtav ozbiljan kad je u pitanju zalaganje za pristupačne zdravstvene zaštite za odojčad i decu. Njegov dete sin, Bili, podvrgnut svoju drugu operaciju na otvorenom srcu pre nedelju dana i napravio retku pojavu sa svojim ocem u emisiji sinoć. Bili je rođen u maju sa urođenim srčanim manama, koji će zahtevati najmanje još jednu operaciju. Pošto Billi rođenja, Kimmel je koristio svoju kasno noću pokazati kao moćna platforma kako bi razgovarali o pitanjima zdravstvene zaštite - naročito one utiču na decu.

Jimmi Kimmel u otpad GOP je Health Care Bill

Dobio napad Kimmel - drži veoma opušteni Bili - našalio, "tata viče na TV ali Billi ne To je neverovatno.." Kimmel onda je strastven molbu da publici da zahteva finansijska sredstva za CHIP (emisija za decu zdravstveno osiguranje), program zdravstvenog osiguranja bezbednosti-neto za decu porodica svih prihoda. Veoma uspešna programa - dve decenije - je u opasnosti da ističe već sledećeg meseca zahvaljujući neaktivnosti trenutne vlade.

load...

Kimmel počeo rekavši, "Želimo da se zahvalimo veoma svetle i talentovane lekare i medicinske sestre na dečiju bolnicu koja tretiraju Bilija i mnogo dece sa toliko brige i saosećanja - deca iz svakog nivoa prihoda čije zdravlje je posebno ugrožena sada zbog nečega što si verovatno nikada nisu čuli za "on deli sa publikom, dok zadržava suze. "To se zove Chip."

Kimmel nastavio: "Roditelji dece obolele od raka, dijabetesa i srčanih problema su uskoro dobiti pisma govore pokrivenost mogla biti odsečen sledećeg meseca. Srećan Božić, zar ne? To je bukvalno program život i smrt za američke dece. To je uvek imao dvopartijski podrška, ali ove godine, pustili su novac za to istekne dok rade na tome da poreske olakšice za svoje milionera i milijardere donatora. "

Jimmi Kimmel povratak u emisiji posle Son Srce hirurgija je odložena

"Zamisli da to pismo, ne znajući da li će biti u mogućnosti da priušte da sačuvate svoje dece život", rekao je Kimmel. "Ovo nije hipotetički,.. Oko 2 miliona CHIP deca imaju ozbiljne hroničnih stanja ne znam za tebe, ali ja sam imao dosta ovoga ne znam šta bi moglo biti odvratnije nego stavlja smanjenje poreza koji uglavnom ide za bogate ispred životima dece. "

Šta može da se uradi? Kimmel pozvao gledaoce da pozove Senata i kućne telefone na 202-225-3121 i zahtevaju da finansiranje Chip odmah ponovo. Možemo samo da se nadamo naši izabrani zvaničnici slušaju - i konačno počnu našu decu pred sobom.

load...
load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Cristiano Ronaldo pozdravlja bebu sa devojkom Georginom rodriguez

Post Roditeljstvo

Da li je pušenje trava pred decom u redu?

Post Roditeljstvo

5 ispravnih knjiga koje vaša ćerka treba odmah da pročita

Post Roditeljstvo

Vičji saveti na kristalima za mame

Post Roditeljstvo

Daphne Oz: sve što želim bio sam poznat kao prva mama

Post Roditeljstvo

Chuck e. sirevi sada imaju senzorne osjetljive nedjelje

Post Roditeljstvo

Kako da zadržim tinejdženta za čitanjem?

Post Roditeljstvo

Da li je u redu da pročitate tekstove vaših dece?

Post Roditeljstvo

Pro saveti za stvaranje stvari lakše za sebe kao mama sa ADHD

Post Roditeljstvo

Zašto ne bi trebalo da bebe bebu porodice

Post Roditeljstvo

5 slatkih i jednostavnih zidara Ideje za jar plakate za decu

Post Roditeljstvo

15 jednostavan elf na polici ideje za božićne veče grand finala