Dnevna nega sramota roditelje na telefonima | RS.burnbrightlove.com

Dnevna nega sramota roditelje na telefonima

Dnevna nega sramota roditelje na telefonima

Još jedan dan, još jedan način na sramotu roditeljima. Teksas obdanište A je otišao virusne zbog napomenu da stavljena na vrata:

Sve u svemu, ta beleška kaže da, hej, mame i tate, zatvori svoj telefon i obratite pažnju na vaše dete kada uzmete ga ili nju se iz dnevnog boravka. Pustaju roditelji znaju da si primetio oči lepe na telefone umesto dece u pickup, a to nije dobro, tako da prestani sada.

load...

Na površini, ovo može zvučati kao savršeno razuman zahtev. Na kraju krajeva, čini se da ljudi "ovih dana" su vezani za svoje telefone na redovnom i ne obraćaju pažnju na stvarnom životu, što uključuje svoju decu. Ne mogu vam reći koliko memi, članci i opšti društveni mediji poruke su posvećene žaljenja za trenutno stanje našeg uvek povezan društvu i koliko štetno da je za sve nas.

Ali, znate šta? Mame i tate koji koriste dnevni boravak (i koji su zavaravamo, znamo da je usmerena na majki sa "mama" malo uključena u napomeni) vide svoju provajder za kratko trenucima, dva puta dnevno. Sa tako malim snimak od roditelja života, to nije samo divlje nepravedno da sudi majku u ovom kratkom vremenskom periodu, to je neprimereno.

Postoji stotinu razloga roditelj bi bio na svom telefonu u dnevni boravak pickup. Za početak, mame koji koriste dnevni boravak se obično rade mame, a uz već pomenutog "uvek povezan životnog stila" skoro svi živi u je radni dan nije uvek završava kada napuste svoja mesta rada. Last minute email proći. Požari treba da se ugasi. Majka može da naređuje pice jer je previše "preko njega" kuvati te noći. Ili, u redu, ona može zaista pokušava da završi svoj Candi nivo Crush da je počela kada je parkirala auto. Pa šta?

load...

Poenta: Koga briga šta ona radi na svom telefonu? Vi ne vidite kako je komunicira sa svojom decom kada stignu do auta ili šta rade kada se vrate kući. Da, to može biti uznemirujuće da vidi roditelj ignoriše svoje dete, ali ako idete kroz celu dan i dati svoje dete 100 odsto svog nepodeljene pažnje, onda ste verovatno pate za to (i vaše dete ne uči strpljenje i kako da se nose sa zakašnjenjem u zadovoljenje).

To je izazov za sve nas da živimo u sadašnjosti. Zaista jeste. U svakom trenutku, naša pažnja je podeljen u nekoliko različitih načina (i niko nije imun na to), ali poslednja stvar koju treba da brinete je kako ćemo se sudi ljudima, jer gledamo naše telefone.

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Model Porsche Thomas govori protiv rasističkih šamera

Post Roditeljstvo

Dj Khaled deli prvu sliku novog bebe

Post Roditeljstvo

Ponosni otac prvog muževnog modela muželina troje trolova

Post Roditeljstvo

Gvineet paltrovov zahvalni pic pokazuje da roditeljstvo ne mora da sisa

Post Roditeljstvo

2018 je bila godina jedinstvenog imena bebe

Post Roditeljstvo

Ažuriranje: Džefri Dean Morgan je slučajno prosuo da njegova žena ima devojku

Post Roditeljstvo

Da li su roditelji tinejdžera i tinejdžera masivni licemeri o vremenu ekrana?

Post Roditeljstvo

Christie Brinklei iznenađuje kćerka mornara sa velikim vestima o modelovanju

Post Roditeljstvo

Moja postpartalna depresija nije izgledala kao ono što sam očekivao

Post Roditeljstvo

Hilaria & Alec Baldvin ocekuju svoje 4. dete

Post Roditeljstvo

Kellianne convai sugeriše da mame ne bi trebale raditi u bijeloj kući

Post Roditeljstvo

Najluđe mjesta mame su dojile