Evo zašto joj Kim nije pozvao surogat na tuš kabinu za bebe | RS.burnbrightlove.com

Evo zašto joj Kim nije pozvao surogat na tuš kabinu za bebe

Evo zašto joj Kim nije pozvao surogat na tuš kabinu za bebe

Proteklog vikenda, Kim Kardashian, Zapad je proslavio dolazak bebe br 3 sa trešnje ispunjen fete dostojan svom Instagram stranici. Uobičajena Kardašan-Džener osumnjičenih prisustvovao, zajedno sa Chrissi Teigen i Jen Atkin. Međutim, postoji jedna primetno odsustvo: žena nosi Kardashian Zapad i muzici Kanie Vest je devojčicu. U četvrtak je epizodu realnog, Kardašan Zapad otvorio o tome zašto se nije pozove svog surogata.

"Ja, hm, nisam [pozove surogat]", rekao je Kardašan Zapad na The Realon četvrtak kao što je navedeno bie Nevs, dodajući da je je ona uvede u odnosu na ostatak njene porodice ranije tog dana.

"Znate, ja sam mislio. Ne znam To je, kao, neki čudan odluka morati da napravi.", Objasnila je ona. "Naravno, ja bih želeo da bude tamo i da bude deo toga, ali nisam baš otišao tako daleko da ga objašnjavam mojoj deci još. Zato moram da shvatim pre nego što oni zaista vide i onda ako slavimo, znate, ona, samo želim da proslavim bebu. Mislim da moram prvo da objasnim svojoj deci i smisliti kako ću to objasniti im. "

load...

Kim Kardashian, Zapad je mrzeo posledice porođaja

U septembru, Kardašan Zapad je potvrdila da i Zapad su očekivali treće dete preko surogata. Za mjeseci, navijači i paparaci su razmišljali o identitetu misteriozne žene. Iako je odluka da se ne pozove surogat majci da tuš bebe može izgledati pitanje da li treba neki, odnos između surogata i namenjene roditeljima je kao jedinstven kao i bilo koji odnos između dvoje ljudi.

Neki surogati ne žele da znaju roditelje deteta oni koji nosi. Tokom svog intervjua, Keeping Up vith the Kardashiansstar objasnio da je njen surogat u početku imao pojma da je nosio dete ovog para. Međutim, ovo na kraju promenilo.

Tear-jerking Trudnoća najavama iz IVF roditelje Be

"Mogli ste to potpuno anonimno," rekao je Kardašan Zapad. "Mogao bi tim putem i samo sam osetio da sam hteo ko god nosi moje dete, kao, šta ako oni nisu bili ljubitelj mene i mog supruga i šta ako oni nisu želeli da se nosi bebu? Hteo sam da dajte im taj izbor i biti, kao, ponosni i na istoj strani. Želeo sam vezu sa njom. "

load...

S obzirom na 24-7 medijsku pomamu okružuje porodicu Kardašan-Jenner, možda odlučujući da bude niskog profila surogat je najbolje za sve uključene strane?

Pogledajte kompletan intervju u nastavku.

Označeno u

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kim Kardašian zapad slučajno potvrdjuje pol brata broj 3

Post Roditeljstvo

Možda smo sada srećniji, ali naša deca i dalje žale zbog našeg razvoda

Post Roditeljstvo

Hoće li zahvaliti kada imate malu decu? Nema problema

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tveetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Savet za nove mame: o čemu bih želeo da razmislim

Post Roditeljstvo

5 produktivnosti hacks za radne mame sa dugim komutama

Post Roditeljstvo

Trudnica dodeljuje trofej prvom čoveku koji joj je dao svoje podzemno mesto

Post Roditeljstvo

Šta da izlažemo noću pre prvog dana škole da ujutru napravi povetarac

Post Roditeljstvo

Daks Shepard kaže da će mu se svideti ako njegove ćerke žele biti glumci

Post Roditeljstvo

Kada je vreme da unajmite mentora?

Post Roditeljstvo

Vaša vibracija privlači tvoje pleme: gde da pronađete mamu prijatelje

Post Roditeljstvo

Kako podići visoko osjetljivo dete