Hej, deco, prestani sa izazivanjem grijača, već | RS.burnbrightlove.com

Hej, deco, prestani sa izazivanjem grijača, već

Hej, deco, prestani sa izazivanjem grijača, već

Dragi mladih of America,

Čujemo da dosta iouhave se igraju "gumice izazovom" u poslednje vreme - znate, to neverovatno glupu igru gde se trljati gumicu tako teško kao ljudski possibleon svoju kožu dok recituje abecedu ili neko sranje ili drugo. Cilj je isti sada kao što je bio kad smo bili deca: da vidimo koliko učesnici mogu izdržati raspad prva tri nivoa derma. Dobro čista zabava!

Iskreno, ako je ovo tvoja ideja zabavnog vremena, šta je s tobom? Da li uopšte znate abecedu? Bilo pismo uopšte?

Umorni smo od celih "roditelja, evo šta treba da znate o gumica Challenge" ugla.

Klinci, evo šta treba da znate o gumicu izazov:

load...

Ova gumica ludilo nije nova. Kada smo bili deca, možemo samo da gledamo gumice izazov da smo imali dobar vidikovac: na sto pored idiota koji bi sve uradio za pažnjom; autobus sedište ispred blizanaca biju jedni druge sa gumicom dok su obojica kukao.

Hej, tinejdžeri, tvoj san koledž gleda da budete idiot na društvenim medijima

Ali, društveni mediji sada znači mnoštvo vas dece i tinejdžera su snimali sami seckanje kožu gumice i zavijaju u bolovima.

Sada, vanzemaljac sa druge planete mogao pretpostaviti ovakvo ponašanje (i kasnije video dokumentaciju) će imati efekat upozorenja na drugim mladim ljudima, da ih sprečava da pokuša ovo samo-mučenja. Iznenađenje, vanzemaljskih rasa! Deca gledaju ove video snimke i osećaju inspirisao da to uradi za sebe! MI Ljudi su najpametniji. (Udarac pesnicom među celo čovečanstvo)

Deco, u žargonu nadamo se da ćete shvatiti: Možeš li da ne? Molimo vas. Erasers su puni bakterija. Trljanje bakterija natovaren stvar svuda dok ne slomi rezultate na koži u infekcije - uključujući i otporne na antibiotike staph ili Strep što bi te zemljišta u bolnici. I oni ne gledaju milo sojeva staph i bolnim u bolnici rezistentni na antibiotike, tako da ne očekujem bilo kakve popsicles ili dobar TV, vi moroni. Oh, i tu takođe sindroma toksičnog šoka. Pogledajte tu jednu.

load...

Niko ne želi da bude u blizini nekoga ko je oozing gnoj. To je samo hladno, teško činjenica života. Vi nikada neće dobiti nikakvu akciju ako ste pokriveni u podignutim, zaraženih podlive.

Mnoge škole izdaju upozorenja za roditelje i nastavnike da budu na oprezu za ovaj "trend". Rane Eraser su trend. Ovo ne sluti na dobro za putanju ljudske evolucije. Ako preživi, deco, i proći pored ovih gumica-izazov-iai-super gena, vi slabi ljudski rod i zaslužuju da budu kažnjeni život u gumicu bez jedinjenja.

Srećom (pretpostavljamo), rane Eraser su prilično lako uočiti - s obzirom da ste se cepa značajne oblasti tela širom otvorena i ostavljajući za sobom roze gume-posipa, inficiranih rana koje izgledaju kao zombi ujeda. Dakle, ako te uhvate sa zombi ujeda koji miriše kao Algebra test, verujte nam: Znamo šta se dešava.

Mi volimo Kansas Citi roditelj koji je rekao VDAF-TV, "Mislio sam da je to najgluplja stvar koju sam ikada čuo u životu." Da, to je prilično fer suma, mi mislimo.

Upozorenje znake depresije kod tinejdžera

Dr Vendi Sju Svanson je Sijetl pedijatar koji piše Seattle Mama Docblog. Ona je rekla Danas, "Ovo su deca ponaša kao deca. Čini se kao da je ovo hrabrost u njoj, tu je lako dostupnost. Kada razmišljate o društvenoj dinamici dece pokušavaju da pripadaju, pokušavajući da privuče pažnju i pokazati snagu ga, nije neko iznenađenje. "

Deca, postoje i drugi načini da se privuče pažnja. Zašto ne probati nap izazov? Ko je u vašoj grupi vršnjaka može spavate najduže posle škole? Podesite telefonske kamere i grupa drema svoj put do internet slave bez opasnosti od bakterija ili hospitalizacije jede meso.

Spavanju nije tvoja stvar? No problemo. Kako bi bilo staromodni koji-se-read-i-naj-banned-knjige izazov? Svap najozloglašenijih knjiga svih vremena sa svojim prijateljima. Read ih sve! Trade 'em sa svojim prijateljima! Impress svoje roditelje, impresionirati svoje učitelje i impresionirati iz snova na fakultet! Knjige su bolje od gumice. Niko u istoriji univerzuma je ikada prednost gumicu na knjige, a knjige vam mogu dati samo na papiru rezove.

Kako o feed-sendviča-to-the-beskućnika izazov? Iznenađenje-iour-roditelji-sa-masivnim-zagrljaja-za-no-razloga izazov? Piće-osam-full-glasses-of-vode na dan izazov?

Ozbiljno, samo naći još jedan izazov već, zar ne?

S poštovanjem,

Odrasli koji te vole uprkos tvoje gluposti

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Šta da izlažemo noću pre prvog dana škole da ujutru napravi povetarac

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: kako da dobijem moj BFF da prestane da me uznemirava zbog djece?

Post Roditeljstvo

Kako pomoći deci koji se plaše pucanja - i izbegavajte padanje

Post Roditeljstvo

Učitelj Florida otpušten zbog neodgovarajućeg materijala

Post Roditeljstvo

Privatna škola navodno diskriminira fizičko ometenu decu

Post Roditeljstvo

Ono što bih voleo da sam znao pre nego što sam postao mlada mama

Post Roditeljstvo

Kako pronaći pratilaca za svoje dijete

Post Roditeljstvo

Kim zolciak-bierman kupuje dečije otporne kese od post-parklanda

Post Roditeljstvo

Ne očekujte da coco rocha ima skoro drugu bebu

Post Roditeljstvo

Kako sam objasnio predsjedniku Donaldu Trumpu mojoj ćerki

Post Roditeljstvo

Kako proslaviti zimsku solsticu s djecom

Post Roditeljstvo

Ne žalim što je moj sin na usvajanje