Jessica Biel je svaka mama raspravlja o strašnim dvoje | RS.burnbrightlove.com

Jessica Biel je svaka mama raspravlja o strašnim dvoje

Jessica Biel je svaka mama raspravlja o strašnim dvoje

Ako se probudite Džesika Bil je 2-godišnji usred noći, ona će smanjiti iou.OK, možda ne bukvalno, ali devojka će biti ljuta, jer ovaj klinac vozi svoje matice i ona treba da spava. Zvuči poznato?

Neverovatno humani Bil je jedan od onih Celeb mama sa kojima bismo istinski vole da jedu smrznute pice i pijem jeftini kutiji vino. Bil je razgovarao sa Stephen Colberton njegov shov neko veče da razgovara svoje nove serije, Sinner- ali razgovor se (urnebesno) do Silas, Biel sin sa suprugom Justin Timberlake.

load...

Sila je stigao na scenu početkom 2015. Godine, a Bil i Timberlake definitivno nisu spremni za drugo dete - ili čak da će biti jedan uopšte, prema Biel. Bil ventilacijom da Colbert o tome da se odvojite stvari "iz njegove ljigave male ruke" (Sila je, ne Justin je) pred spavanje, kako bi se osiguralo da sebe ne poke - i probudite komšiluk u procesu.

Bil je rekao, "Ne daj bože da probude u sred noći. Znate, ako se probudite svoje dete usred noći slučajno, mrtav si za mene."

Džesika Bil Justin Timberlake Are Not Loving u Toddler godina sa Silas

Kolber zadirkivali Biel da bilo koja partija srednje-of-the-noći su verovatno greška Timberlake i njegovih drugara. Ona je pristala.

"Ne moji prijatelji", ona deadpanned. "Moji prijatelji su tihi, stidljiva, skromna. On je divlji muzičar."

Bil je takođe drago da navede sve stvari koje pokrivaju svaki površine njenoj kući, ljubaznošću Silas. "Ono što možemo se samo nadati je čokolada?" predložio Colbert.

load...

"Ako nije [čokolada], to je nalepnice i PLAI-DOH," Bil odgovorio. "I Gak i mrvice i ko zna? Sve je pokriveno sve", rekla je ona.

"Mislim, slušaj. To nije sve strašno, usput", rekao je Bil. "On je kao najveći svih vremena. Sada se osećam jako loše. On je sladak. On je smešno."

Bonus: Majčinstvo je očigledno inspirisan Biel da zajedno naći restoran pod nazivom Au Fudge, koji objašnjava Bil na Colbert je tako nazvana jer roditelji ne mogu da kažem "da zabavni reči više." Restoran je savršen raj za iscrpljene roditelje. Možete jesti (i pije!), Dok su klinci polude u restoranu je "kreativnog prostora," tamo gde je - apsurdno, ali prigodno nazvan - Au Fadž Au Pair na dužnosti. Slatka. Možemo li da dobijemo sto za nekoliko stotina nas, uključujući Biel i Timberlejk, pa čak i divlje Silas?

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Momager Kris Jenner je svaka baka

Post Roditeljstvo

Ćerka Serene Villams je zacirila - i cela familija je jadna

Post Roditeljstvo

Iznenađujući put tinejdžerke održavaju rodni jaz u platama

Post Roditeljstvo

Zašto moja ćerka treba da me vidi kako ne uspevam u upravljanju mojim ADHD-om

Post Roditeljstvo

Rachel McAdams je navodno trudna sa svojim prvim detetom

Post Roditeljstvo

5 razloga za koje treba pažljivo pogledati hranljive etikete za djecu

Post Roditeljstvo

Nema više trudnoće za Kendra Vilkinson-basket, hvala, imala je dovoljno PPD-a

Post Roditeljstvo

Obama je zvanično američki omiljeni tata

Post Roditeljstvo

Billi Joel pozdravlja bebicu i njeno ime je savršeno

Post Roditeljstvo

Majka tužila transrodnu ćerku za prelazak

Post Roditeljstvo

3 žene otkrivaju kako je prirodno porođaj stvarno

Post Roditeljstvo

5 Amazon ciber mondai igračka se bavi nabavkom ASAP