Iznenađujuće vesti o tinejdžerima i tetovažama | RS.burnbrightlove.com

Iznenađujuće vesti o tinejdžerima i tetovažama

Iznenađujuće vesti o tinejdžerima i tetovažama

Neprijatno. Teens će morati da pronađe drugi način da se borimo, jer je Američko udruženje pedijatara samo uzeo svu zabavu tetovaža i pirsinga.

Da, to je thatAmerican akademija za pedijatriju - organizacija koja vam donosi kancelarijski pamflete lekara o MMR vakcina - samo se umešala na tetovaže i pirsing na telo po prvi put, koji u sebi označava da je sve to pobuna postaje. Dobro, normalno. * Zevanje *

load...

U izveštaju se ukazuje na činjenicu da su više tinejdžera nego ikada biti tetovaže; u stvari, jedna Haris polldiscovered da 3 u 10 Amerikanaca - skoro polovina hikadugodi kohorte i 36 odsto Gen Ksers - ima najmanje jednu. To je prilično potpisali narod u kome su tetovaže postali (* zgražavaju! *) Skoro mejnstrim.

Vreme Healthreleased kratki video o rastućoj popularnosti tetovaža i njihovih posledica, rekavši da više "naučna pregled" Potrebno je:

Dr Kora Breuner, šef autor Američke akademije za pedijatriju izveštaja, je rekao: "Tetoviranje je mnogo više prihvaćena nego što je bila pre 15 do 20 godina. U mnogim državama, tinejdžeri treba da bude najmanje 18 da dobije tetovažu, ali propisi variraju od mesta do mesta. Kada savetovanje tinejdžere, ja im kažem da malo istraživanje, i da razmisli o tome zašto žele tetovažu, a gde na svom telu oni to žele. "

To je sve? Razmisli o tome, a onda na to? Slatko dogovor, tinejdžeri. Imaš ga lako; kada vevere tvojih godina, morali smo da sneakili tetoviraju iza leđa naših roditelja i onda se skrivali ih godina, a zatim peške 15 milja u snegu ili tako nešto. Prošli su dani užasnut roditelja i šokiran Norman Rockvell-Eskue pedijatara. Ovih dana, kada je u pitanju tetovaže, tinejdžeri su mnogo veće šanse da njihovi doktori ih pitam gde umesto zašto.

load...

"Ove službe su prešli dug put, bezbednost smislu," Breuner dodaje, "ali je najbolje da se nastavi sa oprezom."

Treba Moja 16-iear-old Nabavite (Tini) Tattoo?

Dakle, definitivno vaša istraživanja o tattoo umetnika i prodavnice (i možda ga zadržati na dole-niska radi bakinom).

To je rekao, postoje arerisks sa bilo kojim tetovaža ili pirsing. Komplikacije se može desiti nakon što se potpisali: infekcije, upale krvnih sudova, nenormalnog rasta tkiva. I telu - naročito ako obavi neutrenirani, manje-od-sanitarni centar probojac - može da izazove ozbiljan bol, ciste, krvarenja, alergijske reakcije i ožiljke Prema izveštaju AAP je.

Savezna vlada je ruke-off u odnosu na modifikacija tela; pravila variraju od država. Ipak, državni zakoni i dalje imaju tendenciju da bude nezgodno za tinejdžer da biste dobili bradavice pirsing ili pune nazad Grim Reaper - sa najmanje 38 države zahtevaju pristanak roditelja za pirsing ne-uha i 45 država zahteva mamu ili tatu da potpiše na bilo koji tetovaža na maloletnika.

Ali postoji arestates gde je 14-godišnji mogu nabaviti boje sa roditeljskog dozvolu. Jao.

10 tetovaže roditelji su to bili inspirisani svojom decom

Dobra vest ako vaš tinejdžer je postavljen na tetovaža je da je izveštaj AAS otkrili da većina Tattooed ljudi (86 odsto) je nikada nisu pokajali i 30 procenata sa tetovažama kažu da je telo mastilo ih čini seksi.

Loša vest: Laserska uklanjanje tetovaža može da varira od $ 49 do neverovatnih $ 300 po kvadratnom inču. Dakle, to je to.

"Oni ne mogu da shvate koliko je skupo da uklonite tetovažu, ili kako pirsing na jeziku može dovesti u izmrvljeni zub", kaže dr Dejvid Levin, koautor izveštaja AAP.

Pa kako da se nastavi ako vaš tinejdžer je vapi za drago? AAP kaže da nije loša ideja da oni chat sa pedijatrom o značaju higijene u svakom tattoo situaciji.

Više stvari koje treba uzeti u obzir: Lekovi koji sprečavaju imuni odgovor - kao što su steroidi ili Accutane za teške akni - može nered sa procesom lečenja jednog tattoo. Ti tinejdžeri možda morati da odloži tetovaže ili pirsinga, kako bi svako, bez up-to-date vakcinacija - naročito da dosadna tetanusa vakcina.

Ako vam Areon ploča sa tetovažom vaš tinejdžer je, to je dobra ideja da se zajedno za vožnju biti sigurni umetnik koristi rukavice za jednokratnu upotrebu, nove sterilne igle i neiskorišćeni mastilo u svežem kontejner za svakog klijenta. (Drugim rečima, i dalje dobijaju priliku da osramotim svoju adolescent ako im je potreban vaš pristanak. Izgleda kao fer trgovine.)

20 Beautiful semicolon tetovaže koje podigne svest za mentalno zdravlje

Više hrane za razmišljanje: Neki poslovi su zabranjeni za one sa vidljivim tetovažama. Jedna tetovaža salon vlasnik u Kaliforniji, Brajan Kit Thompson Bodi Electric, upozorava teen klijente protiv ruke, vratu ili prstiju tetovaže. "Reći ću im" ne, ti si 19, treba sačekati, ' ", rekao je on. "Definitivno se kloni lice Mi to zovemo u." Čepa posla; ' ako ne želite da se zaposle, tetoviraju lice. " Takođe, ako želite Grandpa srce da se zaustavi.

I sa bilo kojim tetoviranje ili pirsing, drži na oku njega i sledite uputstva nakon mastilo / post pirsing negu u pismu. Ako postoji bilo kakva crvenilo ili otok ili bol koji neće popustiti, da vaš tinejdžer do doktora stat.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Instagram rangira kao najgora aplikacija za samopoštovanje devojčica

Post Roditeljstvo

Jimmi kimmel: prestani prankati našu decu, ti bolesni kopile

Post Roditeljstvo

Pokloni koji nauče decu saosećanje

Post Roditeljstvo

Deca se socijalizuju praktično - i provode previše vremena sami

Post Roditeljstvo

Kate middleton započinje 3. tromesečje trudnoće igrajući hokeju na ledu ?!

Post Roditeljstvo

Droge koje vaša deca znaju - i ti bi trebalo

Post Roditeljstvo

Dolli parton konačno ima album za decu

Post Roditeljstvo

Reese anderson and Ava phillippe su blizanci u prvom zajedničkom modelu

Post Roditeljstvo

C-sekcije mogu oblikovati evoluciju čoveka

Post Roditeljstvo

Hilaria baldvin otvara se o trudnoći B.S

Post Roditeljstvo

5 Amazon ciber mondai igračka se bavi nabavkom ASAP

Post Roditeljstvo

10 čuvenih vremena slavnih djece su pokušavale da hodaju na visokim štiklama svojih majki