Kako biti sa svojom porodicom ovaj praznik - čak i ako si daleko odvojen | RS.burnbrightlove.com

Kako biti sa svojom porodicom ovaj praznik - čak i ako si daleko odvojen

Kako biti sa svojom porodicom ovaj praznik - čak i ako si daleko odvojen

Moja ćerka ima babu i dedu na tri kontinenta i rođacima u više država nego što mi je stalo da brojim. Iako smo uvek propustimo udaljeni porodicu, želja da bude povezan je zaista povećana tokom praznika.

Bez obzira da li slave Božić, Hanuka, još jedan praznik ili ništa, u ovo doba godine je sve o prikupljanju sa porodicom i pustiti svetlo i smeh popunite mračni dani. Kada to nije moguće, može staviti osujetilo duhu praznika.

load...

Dok ništa nije isto što i biti u stanju da zagrli svoje voljene lično, tokom godina moja porodica je razvio neke strategije da ostanu povezani tokom praznika i minimiziraju stres.

10 Holidai tradicije iz celog sveta vaša deca će voleti

Embrace video ćaskanje

Ovih dana, Video Chat optionsare svuda. Apple uređaji imaju iSight Skipe se može koristiti bilo gde, pa čak i Facebook ima opciju video ćaskanje. Getting to vide i čuju svoje voljene u realnom vremenu Skoro da se osećate kao da ste u istoj sobi. Skoro.

Baš kao u stvarnom životu, ne naglašavaju o stvari biti savršen. Vaša deca ne žele da razgovaraju sa ljudima koji stoje iza ekrana, ili mogu biti previše uzbuđen i da odrasli razgovori teško. U svakom slučaju, vaši bližnji će uživati vidi komad svog porodičnog života, haosa i sve.

Ali ne bojte se postaviti granice

Nisam siguran ko voli video ćaskanje više: moja 2-godišnja ili njeni baba i deda. Tokom normalnog nedelju dana, imamo četujete rutinu. Razgovaramo sa mamom ujutru, moj svekar u večernjim satima i mojoj majci-u-zakonu subotom.

load...

Tokom praznika, međutim, svako želi da razgovara sa mojom ćerkom u udarnim vreme kao pre nego što ode na spavanje na Badnje veče ili desno kada ona otvara poklone. Ove godine, mi smo jasno sa svima koji mi ne možemo video ćaskanje u tim prometnim vreme - želimo da se fokusiramo na našu ćerku. Naravno, mi ćemo biti sigurni da dosta slike i video, koji svi mogu da uživaju kasnije.

Što vodi do….

Biti prisutan sa kim ste sa

Ova godina će biti prvi Božić maminu daleko od kuće, a ljudi su već počeli pita kako se osećam zbog toga. Iako je istina da ću propustiti mamu za Božić, takođe je tačno da imam puno prijatelja i porodice koji će raditi ekstra teško da moj odmor magičan. Ne želim da se osećaju manje poseban, tako da sam siguran da kažem da dok ja ću nedostajati, Srećan sam da provodim vreme sa ljudima koje volim.

Uspostaviti zajedničke tradicije

Bez obzira da li je pečenje kolače, uspostavljanje drvo ili gledanja the Grinch koji je ukrao Božić, verovatno imate voljene tradicije koju dele sa dalekoj porodice. Iako možda neće biti moguće da se zajedno ove aktivnosti, još uvek mogu da dele iskustvo ih radi na isti dan. Samo saznanje da ste oboje radite nešto istovremeno podstiče slatko vezu. Ako se situacija odgovara, možete ugraditi video chat ili samo možete da se setite važan detalj ili dva da ih posle toga reći.

8 kreativne Christmas Eve tradicija da bi noć još magičan

Make nove tradicije

Neke tradicije jednostavno nisu isti kada se to neko nedostaje. To je u redu! Ako gleda Vhite Christmasmakes ste propustili tata, preskočite tugu i izabere film koji će vaša deca uživaju iz godine u godinu. Ponekad mi svi treba novi obrt.

Mail sadašnjosti

Svake godine, ja mail Božić predstavlja u Australiju, a moj svekar i svekrva pošta predstavlja ovde. Svaki put sam se do pošte i odati koliko je skupo na mail paket na međunarodnom nivou, ali postoji nešto divno u vezi pakuje poklon, ga umetnuti sa ljubavlju i znajući da će malo Christmas Cheer dovesti do voljenom jedan. Ako ste u potrazi za uštedi novac, kartica je skoro dobar kao poklon, a možete mail kartu bilo gde u svetu za $ 1. Ako želite da sačuvate i dalje poslati sjajno, brod je direktno na voljenu osobu. Mnogo puta, onlajn prodavci će zamotajte i sadrže čak i personalizovanu poruku.

Razgovarajte o duhu praznika

Razgovarajte sa decom o duhu praznika koji vezuje ljude u ovo doba godine, bez obzira koliko su odvojeno su. Možete podesiti ovu poruku da se uklopi verovanja vaše porodice, ali znajući da postoji zajednički fokus povezuje ih dalekoj porodice može biti velika uteha za decu i odrasle.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Av! fudbalska zvezda Cristiano Ronaldo nosi novorođene blizance

Post Roditeljstvo

35 porodičnih plaža opreme predmeti suštinski za uspješno putovanje do obale

Post Roditeljstvo

Kevin Hart i Eniko parrish pozdravljaju dečaka

Post Roditeljstvo

Instagram rangira kao najgora aplikacija za samopoštovanje devojčica

Post Roditeljstvo

6 hrane koja mogu povećati snabdevanje majčinom mlekom

Post Roditeljstvo

Kate middleton započinje 3. tromesečje trudnoće igrajući hokeju na ledu ?!

Post Roditeljstvo

Da li slušalice vašeg deteta oštećuju slušanje?

Post Roditeljstvo

Iskreno preduzeće podseća na bebi prah

Post Roditeljstvo

Ne očekujte da coco rocha ima skoro drugu bebu

Post Roditeljstvo

Droge koje vaša deca znaju - i ti bi trebalo

Post Roditeljstvo

Julie andrevs na njenoj novoj izložbi, Julies greenroom

Post Roditeljstvo

7 stvari koje nećete naučiti o postpartalnom oporavku u klasi rođenja