Kako pomoći vašem djetetu kroz pad srednjoskolskog obrazovanja | RS.burnbrightlove.com

Kako pomoći vašem djetetu kroz pad srednjoskolskog obrazovanja

Kako pomoći vašem djetetu kroz pad srednjoskolskog obrazovanja

Ako Sreda je grba dan, onda Februar je mesec grba. Praznici su prošli, a ti pola puta smo kroz godine i škola je definitivno nije zabavno vise za oba decu i roditelje.

Kao mama i visokim nastavnika u školi, uveravam vas da osećam tvoj bol. Ovo je doba godine kada igram "Hajde da shvatim da Grade" sa svojim klincima, a takođe sastavima imali i mejlove od roditelja mojih učenika: "Mogu još uvek prolaze" "Šta može da uradi da se poboljša?" "Da li je sva nada izgubljena?" Mogu da vas uverim da, iako se može osetiti loša, nada nije ni blizu da se izgubio. Evo nekoliko ideja da pomogne da se akademski voz koji radi na svojim stazama - pravo na leto (a ne letnje škole).

load...

Ponovo organizaciju

Čak i ako vaše dete je da jednorog poznat kao fokusirane dete (ja sam imala povremene viđenja takvih - i ne, oni nisu moja), Hump mesec je poznat po ceđenje i najdisciplinovanija organizacione navike. Vi možete pomoći tako što ćete proveriti status svojih zaliha. Ovi pažljivo uređene sveske iz septembra često daleka uspomena do sada. Takođe je zaista zapanjujući koliko olovke dete može proći. Dok ovo radite, to je verovatno da ćete otkriti domaći koji je zbog oko veštica a možda i biblioteka knjigu da vaše dete ni ne seća proveru.

Kada su temelji se ponovo uspostavljeni, možete poduhvat dalje u upravljanju novi radni proces. Pokušajte nežno (ha), podsećajući svoju voljenu potomstvo o praćenju zadataka i rokova. Ako se papir planer ne radi za njih (moj sin ne mogu da podnesem ovaj metod), pitajte da li nastavnik pouzdano koristi opciju tehnologije (Tabla Google klase, Tvitter) da prenesu tu informaciju - Mnogi, ako ne i većina, uradite. A kad smo kod tehnologije...

Razmislite telefona-ectomi

load...

Ne mogu dovoljno naglasiti koliko razorna uređaji mogu biti. Znate kako odvlače pažnju su za nas? To pomnoži sa "mozak bez razvijenog kontrole impulsa", a vi ćete imati opštu ideju. Pitajte vaše dete ako oni obično imaju telefon iz ili ako ga odmah zadržati dostupna dok je u klasi (verovatno do) i sugerišu jednonedeljnog eksperiment stavljanja u potpunosti dalje u svom rancu za dan (ili, na minimum, tokom svakog klasa). Ja sam imao nekoliko dece od mene da drže telefone za njih i ponuditi "garažu" za one koji jednostavno ne mogu da odole.

Iz vašeg kraja, možete da koristite aplikaciju kao što je MM Guardian da se telefon neaktivan tokom školskih časova (oba iOS i Android takođe omogućavaju da podesite uređaj vašeg deteta da onemogući određene funkcije, pa ako ste zabrinuti za hitne kontaktu, ali znam da su oni apsolutno neće trebati Netflik, nisi mogao da se desi). Međutim, znajući svoje potrebe i ograničenja im obezbeđuje dobru priliku da praktikuju samo-agencija, što je izuzetno važno život veština. To ne vodi nas do...

Direktno komuniciraju (učenik, ne roditelj)

Deca treba da se koristi se direktno sa svojim nastavnicima, posebno kada ulaze srednju školu i gimnaziju. Zašto? Jer dete je jedan kojima je potrebna pomoć i filtriranja koji preko matičnog: a) smanjuje vlasništvo nad tom pitanju i b) često dovodi do prezira od studenta koji utiču na krajnji uspeh. Drugim rečima, ako radite na komuniciranje, čini se kao da je tvoj problem, umesto njihova.

Nakon sastanka, vaše dete prati sa e-pošte, baš kao što bi uradio ( "Poštovani gospodine Spanish teacher, hvala za odlazak preko preterite napetom sa mnom. Razumem da ja nedostaje glava 2 zadatak 'Practice sa Preterite napeti "i da će okrenuti da u narednom razredu.") to je ono što nastavnici zovemo autentični učenje priliku. Student vidi direktnu vezu između komunikacije i dobijaju ono što im je potrebno. Naravno, ako to ne daje pozitivne rezultate ili ako vaše dete oseća da komunikacija nije bila efikasna, onda svim sredstvima intervenišu - ali pokušajte da im to rade prvo.

To nije magija i preokreta neće dogoditi preko noći (koliko smo svi želeti da mogu). Biće potrebno malo truda i strpljenja. Ali koristeći ove tehnike će pomoći grupisanja i izbegne Polugodiłnjeg pad. Ako možeš, a onda držati ove nove navike u mestu, to je samo kratko vreme više se kretati napred i na obećanja opuštajući, dobro zaradio leta.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kreirajte sopstvene dragocene stvari sa domaćim ukrasima za ručno otisak

Post Roditeljstvo

Dobra deca popusti: dolaze u restoran u blizini, možda

Post Roditeljstvo

Prsluci za bebe sadrže BPA uprkos proizvođačima netoksičnih tvrdnji

Post Roditeljstvo

Upoznavanje otprema iz srednje škole: pravi razgovor sa tinejdžerima

Post Roditeljstvo

Kako je naš ritual spavanja dala mojoj ćerki mnogo više od dobre priče

Post Roditeljstvo

Daks Shepard kaže da će mu se svideti ako njegove ćerke žele biti glumci

Post Roditeljstvo

Alekis Ohanian iznenađuje serenom Villiams sa bilbordima sa svojom kćerkom

Post Roditeljstvo

10 razloga što je sjajno biti mračna mama

Post Roditeljstvo

Deca deca govore o rodnom identitetu - a isto bi trebalo i mi

Post Roditeljstvo

5 Amazon ciber mondai igračka se bavi nabavkom ASAP

Post Roditeljstvo

Kako započeti koledž fond štednje za svoju decu

Post Roditeljstvo

Zabavne porodične noćne aktivnosti koje se odnose na potpuno novi nivo