Kako pronaći pratilaca za svoje dijete | RS.burnbrightlove.com

Kako pronaći pratilaca za svoje dijete

Kako pronaći pratilaca za svoje dijete

Zapamtite da bude dete i razmišljanja postaje mail je najuzbudljivija stvar ikada? Znate, pre nego što "pošta" samo znači kutiju punu računa i smeća i povremenim Amazon reda. Čak i sada, još uvek se uzbuđeni da vidimo pozivnica za venčanje ili odmor kartice - ili veoma retko pismo.

Iako može izgledati glupo da komuniciraju putem puževa pošte u doba interneta, pisma osećam se drugačije od brze poruke i tekstovima, a oni su intimnije od dugog email. Plus, pisanje rukom može da ima nekoliko prednosti, uključujući i umirujuće dejstvo na mozak, poboljšanje koordinacije i inspirativne kreativnost. I za decu, olovka-Palling sa nekim širom zemlje ili sveta može biti uzbudljiv način da se upoznaju sa različitim načinom života ili kulture iz daleke prijatelja.

load...

Dakle, kupiš stacionarnom i zaronite u. Ovde su nekoliko mesta da pronađe ortak za svoje dete.

1. Društveni mediji

Većina nas ima prijatelje ili poznanike koji ne žive blizu nas, a mnogi od tih prijatelja imaju decu. Ovo su savršene mogućnosti ortak, a sve što treba da uradite je da dopre i pitati. Isto tako, biti otvoren prema različitim uzrastima; Možda imate prijatelja koji ima neki hobi ili posao dete pronalazi zanimljiv koje mogu odgovarati sa svojim detetom kao neku vrstu mentora. Naravno, kao i sa svim stvarima društvenim medijima, uverite se da rade dužnu pažnju u istraživanju bilo kakve potencijalne dopisivali ne znate IRL. Ako je vaš rođak u Hrvatskoj, super; ako je "prijatelj" tvoje dete sastali u chatu, možda ne.

7 Iznenađujuće Saveti za preživi prvih 6 meseci roditeljstva

2. Škola

Klase i čak čitave škole ponekad imaju Pen Pal programe. Ask učitelja ili direktora vašeg deteta ako je to slučaj i da li vaše dete može da se uključi, čak i ako oni nisu baš u istom opsegu razred. Ako nema programa na raspolaganju, prenose sredstava i izraze zašto mislite da bi bilo vredno da biste započeli. Nastavnik je Cornereven ima mapu sa dopisivali po starosnim opsega.

load...

Stvari ne moraju biti "Kid-friendli" Be Kid-friendli

3. Putovanja

Jedan od najboljih stvari u vezi dece je koliko toliko njih prijatelje gde god da odu. Da li je vaše dete udari ga sa bunkmate u letnjem kampu? Šta je sa onim klincem iz hotelske sobe pored tvojih na porodično putovanje? Ako oni imaju drugara neće videti neko vreme, sve više razloga da stavi olovku na papir i nadoknaditi.

Kako napraviti putovanja sa decom Vai Easier

4. Kroz sajtu Pen Pal

Studenti of the Vorld, Dopisivanje Vorldand GlobalPenFriends.comare svih slobodnih sredstava za povezivanje ljude zainteresovane za Pen Pals širom sveta.

Kao i obično, proverite da li ste preduzimaju mere predostrožnosti u vezi delite adresu putem interneta. Razmislite PO Bok, proverite sve moguće dopisivali i sajtova sebe, i imaju iskren razgovor o tome šta teme su i nisu odgovarajuće. Ohrabrite dete da dođe do vas, ako išta je otpalo o komunikaciji. I zalihe markica!

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

7 smešno laka kostimima Noć veštica koristeći samo posteljinu

Post Roditeljstvo

Srećan sam da sam OB otišla usred moji trudnoće

Post Roditeljstvo

Školski ručak u Trumpovoj eri: šta roditelji treba da znaju

Post Roditeljstvo

Justin Timberlake se znoji zahvalnicu pomoću sila silas

Post Roditeljstvo

Kako pripremiti anksiozno dete za povratak u školu

Post Roditeljstvo

Prince Harri i Meghan Markle govore decu u prvom zajedničkom intervjuu od angažmana

Post Roditeljstvo

Rachel McAdams je navodno trudna sa svojim prvim detetom

Post Roditeljstvo

10 stepena roditeljstva Niko vam ne govori

Post Roditeljstvo

Gvineet paltrovov zahvalni pic pokazuje da roditeljstvo ne mora da sisa

Post Roditeljstvo

Rođeni fotograf snima neverovatne fotografije bebe u automobilu

Post Roditeljstvo

Obama je zvanično američki omiljeni tata

Post Roditeljstvo

Kako su bebe dečko više pogođeni stresom (i šta roditelji to mogu učiniti)