Kako su tinejdžeri poput mačaka | RS.burnbrightlove.com

Kako su tinejdžeri poput mačaka

Kako su tinejdžeri poput mačaka

Kada se naša deca odrastaju, oni su kao štenaca. Oni su svuda oko nas. Uvek su uzbuđeni da nas vidi. Možda je tako uzbuđen da pišam na podu. Kada porodica ili prijatelji, ili čak potpuni stranci dolaze u kontakt sa bebom, čine neugodne cooing buku. Oni ne mogu da pomognem. Oni žele da ih pokupi i Smush svoje Li'l lica!

Ali onda vaše štene postaje veća. I veći. I nešto menja. Oni više ne vodi do vrata kad stignete kući. Oni bi radije da snuggle u krilo bez razloga. Ako pokušate da ih pokupi, zvižde i povuku u mračnom uglu. Prijatelji i porodica ih gledaju sa oprezan fascinacije.

load...

Tinejdžeri, drugim rečima, samo su kao mačke.

Ostani sa mnom, jer ova analogija je savršenstvo.

Oni pokazuju svoju ljubav na čudne načine

Slika: Giphi

Baš kao mačke, tinejdžeri ne nas vole. Oni su vrlo različito samo pokazuju svoju ljubav. Oni ne mogu da vas obavestim da ću te voleti zauvek i želim da se udam za tebe kad odrastu (i, uzgred, oni ne vole da se podsetimo da su ikada uradili), ali te sigurno vole.

Da li vaš tinejdžer želite oko? Ne u istoj prostoriji, možda, ali svakako negde mogu držati na oku? Da li ti poruku da pitam kada dolaziš kući, a kada pitate zašto, kažu, "ništa"? Iznenađenje: Oni te vole.

Blizina je tinejdžer ljubav jezika. Na isti način, mačke pokazuju da te je visi u svojoj opštoj okolini. Ako sediš pored njih na kauču? Oni su prilično zaljubljen.

Oni prave neverovatnu nered

Slika: Giphi

Bićete stalno razbesnela je tu zbrku vašeg tinejdžera. Neverovatno je koliko bezobzirno razaranje tinejdžerka može ostaviti za sobom. Ako postoji konzervu soka bilo gde u vašem domu, da će na kraju leži otvoren na svojoj strani, lepljivu bazen nadvija vašu oblast tepih. Ovako vas vaš tinejdžer kaže, još uvek trebaš mi. Isto tako, pogledaj nered koji sam napravila.

load...

Oni samo mogu nositi malu količinu ljubavi

Slika: Giphi

Možete pet mačku jednom, dvaput, tri puta, a onda su kao, "Ne" Ako imate sreće. Ako ste manje sreće, da je u potpunosti na nakazo se na lice, kandže produžen. Slično tome, tinejdžeri mogu da podnesem brzo zagrljaj ili osmeh, a onda sam pobegao u mrak svojim sobama, ili odjednom si na drugom kraju jednog noogie.

Kada su nežan, to je obično zato što žele hranu

Slika: Giphi

Kada je vreme jela, mačka izlazi iz svog sna i gura svoje lice protiv tvoje, prede manijakalno, dok se u dati i hrane ga. Slično tome, vreme jela je kada je tinejdžer pojavi, treperi, na svetlost dana, i pita kako vaš dan ide. Onda oni mogu neobavezno pitati kada je večera će biti spreman ili ako ste kupili neke grickalice mogu gurnuti u njihovim licima. Ako je hrana dostupna i spreman, on će biti proglašen da ste veoma dobar roditelj i da su uvek tajno njihov omiljeni. Ako se nigde da se nađe hranu, oni će Unholi zvuci ukazuje na to da oni će uskoro umreti ako se ne bi rekao hrana / grickalice.

Oni će goreti energiju iznenada stroga kazna od

Slika: Giphi

Mačke će transformisati od hladnih, udaljenih kretena koji žive samo bulji u vas na sudu da završi manijaci koji zum kroz kuću kucaju preko svega. Tinejdžeri su takođe poznato da deluju kao Hiped-gore Goofballs iznenada i bez upozorenja, trčanje oko kuće sa svojim Scravni udovi su gutali opasno blizu lampe i druge breakables. Ovo je posebno odgovoran da se dogodi kada su njihovi prijatelji su gotovi.

U zaključku

Ali sada kada sam dokazao sa nultom sumnje u čijim glavama koje tinejdžeri su u osnovi mačke u ljudskom obliku, šta da se uradi sa tom informacijom? Ono što možemo da uradimo sa ovim novim, čudno udaljena bića koja su se preko naših jednom lovabli jasne bebe? Moj savet: Napravite kao vlasnik mačke i naučiti da ih cenim pod sopstvenim uslovima. Napomena svaku suptilnu gest prema vezi i nespretan pokušaj da se pokaže svoju ljubav. I zapamtite, ova faza, takođe, će proći, i jednog dana ćete propustiti da ove čudaci koji napadaju vaš dom.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Volim svoju decu - ali ne želim da provodim svaki budni trenutak sa njima

Post Roditeljstvo

Kako smo redefinisali vremenski raspored (i minimizirane tantrome)

Post Roditeljstvo

Glumica ellie kemper konačno čisti ime svoje bebe nesporazum

Post Roditeljstvo

Ako to nije jako, pokaži mi šta je - deca o tome zašto su marširali na DC

Post Roditeljstvo

Bacite bebu prskanje za očekivanu mamu koja već ima decu

Post Roditeljstvo

Niko mi nije rekao o ovim neželjenim efektima postpartalnog oporavka

Post Roditeljstvo

Vhitnei port stvarno zna kako je majčinstvo promenilo svoje telo

Post Roditeljstvo

Amanda seifried objašnjava zašto neće podeliti ime svoje bebe

Post Roditeljstvo

Kako da zadržim tinejdženta za čitanjem?

Post Roditeljstvo

Melisa rauch iz teorije velikih bangova očekuje prvo dete nakon pobačaja

Post Roditeljstvo

Deca školuju službenika koji ne odobrava izbor svog lutka

Post Roditeljstvo

Kontrolna lista za pakovanje ljetnih kampova će učiniti učitavanje mnogo lakšim