Kardashian sestre očekuju istovremeno, jer nauka | RS.burnbrightlove.com

Kardashian sestre očekuju istovremeno, jer nauka

Kardashian sestre očekuju istovremeno, jer nauka

Dragi Kendal Džener: Možda je vreme da se manastir u pećini u Francuskoj do ovog beba odluka virus koji je pravi svoj put kroz svoje sestre izgori sama ugasi. Unconfirmed rumorsare sada vrtlogu koji jezik Kourtnei može imati i Kardashi-Bun u rerni previše. Ako je to istina, to je neki ludi matematika: Četiri sestre - Kim Kardashian, Vest, Jenner, Khloe i Kourtnei Kardashian - svi očekuju bebe otprilike u isto vreme? Da li su velike sile radi ovde?

Očigledno. Prema studiji objavljenoj u američkom Sociološki pregled, više nego samo nagon za dizanje realnost Gledanost bi mogao biti iza istovremenih trudnoća sestara. Studija sugeriše da žele deca mogu da se šire kao požar kroz emotivno vezani, bliskih grupa žena. Pa dobro. Ti bolje pazi ko ti visi sa.

load...

Kajli Džener Navodno trudna sa Travis Scott Babi

Studija je otkrio da je "zaraza je posebno izražena u kratkom prozor vreme: odmah povećava nakon srednje škole prijatelj rađa, dostiže vrhunac u vezi dve godine kasnije, a zatim opada, postao zanemarljiv u dugoročnom periodu," u skladu to co-autor Nikoleta Balbo, A doktor nauka u društvene dinamike na Univerzitetu Bocconi u Italiji. "Sve u svemu, ovo istraživanje pokazuje da su odluke plodnosti ne samo pod uticajem individualnih karakteristika i sklonosti, ali i društvene mreže u kojoj su ugrađene pojedinci."

Ali čekaj. Gledam Keeping Up vith the Kardashianspretti prokleto često. Da li to znači da sam ugrađen u preggo mreži preko punomoćnika? Izvinite me dok sam da proverim svoju kontrolu rađanja.

Prema Vogue, dr Danijela Kinen-Miler (psihologija klinika direktor UCLA-) kaže da sve ovo može iznositi osnovni opstanak instinkte šutirali u. "Evoluciono, naš opstanak zavisio je biti deo grupe", rekla je ona. "Strah od isključena i usamljeno ili nije podržan takođe može igrati ulogu."

load...

Kris i Kajli Džener može biti Pokretanje materinstva Nosite Line?

Keenan-Miler je dodao da "prijatelji imaju tendenciju da budu otprilike u isto doba i do prekretnice kao što su radna mesta i braka u skoro isto vreme. To može biti jednostavno kao realizacije, 'Volim dete mog rođaka ili dete mog najboljeg prijatelja, pa možda i može da bude roditelj, takođe.' "

Dakle, trenutni grupa za podršku i da je cela snaga-u-brojevima stvar. Plus nani svopovi. Ne zaboravi strašan bejbisitiranje svopovi. I grupa za bebe tuš! Odjednom sve ovo zvuči fantastično, a ja ne mogu ni da se setim nedostatak sna i ima bebu pljuvačku spečennie u mojoj kosi danima. Oprosti mi. To je sociologija; Ja ne mogu da pomognem.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Hilaria & Alec Baldvin ocekuju svoje 4. dete

Post Roditeljstvo

Zadivljujuće domaće košarice za kosu možete uraditi sami u snap

Post Roditeljstvo

7 smešno laka kostimima Noć veštica koristeći samo posteljinu

Post Roditeljstvo

13 zahvaljivih turske majice za decu da začinite svoj dekor jeseni

Post Roditeljstvo

3 dečije zanate za dan edukacije Valentine

Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena

Post Roditeljstvo

Trudna čiara Ferragni bump-sramota za gledanje suviše mala

Post Roditeljstvo

Prema nauci, majke su nesrećne

Post Roditeljstvo

Droge koje vaša deca znaju - i ti bi trebalo

Post Roditeljstvo

Da li slušalice vašeg deteta oštećuju slušanje?

Post Roditeljstvo

Savršen vodič za pakovanje porodičnih krstarica koji će vam omogućiti da pristanete na vreme

Post Roditeljstvo

Dečak sa vitiligom upoznaje psa sa vitiligom