Kate Middleton prvi put javno izlazi od objavljivanja trudnoće | RS.burnbrightlove.com

Kate Middleton prvi put javno izlazi od objavljivanja trudnoće

Kate Middleton prvi put javno izlazi od objavljivanja trudnoće

Naša omiljena princeza - ER, Vojvotkinja - je ozbiljan opak. Juče, posle nedelja odmor u krevetu zbog podmuklog oblika jutarnje mučnine (hiperemesis gravidarum) je bivši Kejt Midlton je svoju prvu javni nastup, jer je njena trudnoća je announcedon septembra 4. Događaj bio je prijem u Bakingemskoj palati povodom Svetskog Mental dan zdravlja. On je istakao Heads Zajedno, kampanju koja ima za cilj okončati stigmu mentalne bolesti. Ovaj događaj je takođe ozbiljan kraljevski Bump sat prilika, ali svi na ruci je pokušavao da se nonšalantno o tome - uključujući Kate, koji često održava svoju crnu kvačilo pred njenom stomaku kao da otera radoznalih poglede (sorri, Kate, jednostavno se ne radi).

Kejt Midlton napraviti prvom javnom nastupu Trudnoća Najava

Princ Vilijam i princ Hari su takođe na ruku, i oni su verovatno bili u stanju da jedu sve Vatercress i sladoled sendviče sa sirom prstiju su vantedvithoutfeeling muka. Lucki momci. Kensington Palace Instagramaccount featured nekoliko fotografija sa tom prilikom. Moraćete da žmirkate ako tražite trudnoće stomak, iako, kao Kejt ne pokazuje mnogo još.

load...

Vojvotkinja od Kembridža se sastao i gostiju, od kojih su mnogi su radili u sektoru mentalnog zdravlja već godinama. Prijem prepoznaje napredak ovih organizacija koje su utvrđene za podizanje svesti o pitanjima mentalnog zdravlja. #VorldMentalHealthDai

Ovo veče Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža i princa Harija pridružio gostiju na prijemu u Bakingemskoj palati. Prijem hosted on #VorldMentalHealthDai slavi pojedince i organizacije koji su radili širom sektora mentalnog zdravlja u Velikoj Britaniji. PA

Instagram sledbenici imaju tendenciju da se više fokusiraju na Kejt stomaku nego inicijativu za mentalno zdravlje, sa komentarima poput "Jadni Ketrin. Znam da izgledam. Imao sam taj pogled. Zadržavanju bolovanja izgled" i "Thumbs up na inicijativu, ali više važnije gleda tako sastavljena i dobro sa veoma grubo jutarnja mučnina! "

Kejt Midlton Akcije Prince George je sladak nadimak za kraljicu

Ne samo da je Kejt prvak da puzi iz kreveta i da ga na ovom važnom događaju, ona je takođe morala da sklizne iz palate bez Princess Charlotte, 2 ili Prince George, 4, vezani za njene potkolenice ili porub njene plave čipka Temperlei Londonske haljini. (Najbolji porodiljsko-vear ikada?) God save The Duchess - i pruži joj beskrajnim Saltines i ginger ale.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

10 naših omiljenih podstanica trudnoće

Post Roditeljstvo

3 savjeta za pomeranje radnog putovanja kao mama

Post Roditeljstvo

Prsluci za bebe sadrže BPA uprkos proizvođačima netoksičnih tvrdnji

Post Roditeljstvo

Tom Bradi uhvati flak za poljupcem sina predugo

Post Roditeljstvo

Mama priznaje da piliće od breskve za prodaju školskog baka

Post Roditeljstvo

Kelli Clarkson kaže da je u redu da joj ščepa decu

Post Roditeljstvo

Amal Cloonei je ili nije trudna sa savršenim potomstvom Džordža Klunija

Post Roditeljstvo

Zašto Ashton Kutcher i Mila kunis neće dijeliti slike svoje dece na društvenim medijima

Post Roditeljstvo

7 stvari koje mamice koje domove školuju svoju decu žele da znate

Post Roditeljstvo

Srodni stranac pomaže mami da se bavi tvrdoglavim decom

Post Roditeljstvo

Ono što ljudi pogrešno misle o parkerskom pucaču i usvajanju

Post Roditeljstvo

Da li su žene bez djece diskriminisane na poslu?