Kati Perri je uzela lažnu bebu u vmas | RS.burnbrightlove.com

Kati Perri je uzela lažnu bebu u vmas

Kati Perri je uzela lažnu bebu u vmas

Urgggh. Ponekad vicevi slete samo pravo na VMA, a publika umire (na dobar način). Ponekad, VMA vicevi do Umiranje - padaju iz usta domaćina, pasti na binu i uvija strašno dok su svi zuri.

Voditeljka Kati Perri je lažni bebu skit na 2017 VMA juče je pao u drugu kategoriju. Peri - drži scarili lažnu bebu u prednjem nosaču - rekao je, "Moj menadžment mi je rekao da bi trebalo da ima lažni bebu da poveća publicitet i imaju više pristalica Ovo je Bella, pod pokroviteljstvom Fit čaj.."

load...

Uf. Ellen DeGeneres 'face pretti much sumira reakcija cele publike, mi mislimo (kao što je dokumentovano od strane jednog Tvitter korisnika):

Lažni-beba Skit, hvala Bogu, je završio brzo DJ Khaled, koji je ušao sa svojom ludi-sladak (i veoma realne) sina, Asahd, na kuku.

Dj Khaled je jedan ozbiljno ponosan tata, a ako niste znali, beba Asahd je sa njim gotovo sve vreme. (Dj Khaled čak i ne izgleda da smeta da Asahd ima smisla za gledaju.)

DJ Khaled s Babi Asahd Is Here - i Dj Khaled Is Over the Moon

Peri je lažna beba šala možda bombardovali, ali nismo propustili poentu. Istina je da su deca postaju pribor na društvenim medijima, kao moderan kao Prada kvačila ili Fab novi kupe.

Mi volimo nam nešto Babi Asahd, nećemo lagati. Ali čak i bebe Asahd ima svoj Instagram nalog, gde su njegovi roditelji postavljate snimke njega, recimo, svoju potpuno novu Gucci garderobu.

Hvala @childsplaiclothing Volim sve moje gucci odeće !!

load...

OK.

To nije samo slavni, ni koji flaunting svoje bebe na mreži.

Prema danas, neverovatnih 40 odsto Millennial majki je socijalna medija račune u namesbefore svoje dece njihova deca čak pogodio starosti od 1.

Zašto? Pa, kao i mnogi od nas, mame prijavio da su samo želeli jednostavan način da zadrži porodicu i prijatelje izmena svojoj deci i smešno slatke stvari koje rade, kao razmazivanje puter u svojoj kosi i jede iz psa činije.

I činjenica je, mačići, štenci i bebe rake u pristalica u velikom stilu. Neke bebe se toliko popularan na mreži, njihovi roditelji postaju "društvenih medija Uticajni" (mi drhte u roku) koji čine novac izvan "brend" koji je njihovo dete.

Pink Prihvatanje Vanguard nagradu na VMA je sve Nadali smo se za

Mnogi od nas su krivi za oversharing ludorije naše dece "na mreži - i iako Peri šala bombardovali, ipak nam daje pauzu kada dođe do onoga što delimo u budućnosti. Nismo toliko sigurni kako se osećamo više o našem popularnosti ubacuje na račun privatnosti naše dece.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Trudna čiara Ferragni bump-sramota za gledanje suviše mala

Post Roditeljstvo

U gotovo 50 posto porodica, majke su hranioci života

Post Roditeljstvo

Kako prepoznati suptilne znakove nasilja

Post Roditeljstvo

Ovo uradi to kaleidoskopski zanat za decu čini zabavu za zabavu

Post Roditeljstvo

6 načina za isključivanje nakon bebe

Post Roditeljstvo

Instagram rangira kao najgora aplikacija za samopoštovanje devojčica

Post Roditeljstvo

Prince Harri i Meghan Markle govore decu u prvom zajedničkom intervjuu od angažmana

Post Roditeljstvo

Da li slušalice vašeg deteta oštećuju slušanje?

Post Roditeljstvo

Ćerka Cindi Cravford-a je prešla mamin seksi fotografski snimak

Post Roditeljstvo

10 sigurnih načina da se razbije trudnica

Post Roditeljstvo

Boli me da vidim trudnice nakon što imam spontani splav

Post Roditeljstvo

Josh hartnett i Tamsin egerton pozdravljaju drugo dete