Kim zolciak-bierman kupuje dečije otporne kese od post-parklanda | RS.burnbrightlove.com

Kim zolciak-bierman kupuje dečije otporne kese od post-parklanda

Kim zolciak-bierman kupuje dečije otporne kese od post-parklanda

Nakon još jedan tragičan škola puca ove nedelje - ovaj put u Parkland, Florida - ostavio 17 mrtvih, roditelji širom zemlje su više zabrinuti za bezbednost svoje dece nego ikada ranije. I bivši real Domaćica / struja Do not Be Tardistar Kim Zolciak-Biermann nije izuzetak; majka šestoro dece upravo kupio metke rančevi za njenu decu, jer, kako kaže, to je bolje nego nemaju nikakvu zaštitu.

Celebrities Push za više od "Molitve & žalosti" posle Florida Shooting

Zolciak-Biermann deli sliku na rancu na Instagram i prepričao razgovor koji je imala sa mužem, Kroi BIERMANN, odmah nakon pucnjave parka.

"Samo sam pitao Kroi šta možemo da uradimo kao roditelji svakodnevno zaštitili svoju decu u ovom ludom tužnog sveta. On je rekao," najbolja stvar koju smo mogli da uradimo za sada je da neprobojni knjiga torbe 'ti znaš da sam uradio! " ona napisala. "To je bolje nego ne imati ništa u sve. Samo sam da delim sa vama. Upravo sam našao ovo prvo na Amazonu pa sam ga kupio. To je sertifikat."

load...

Ja sam samo pitao Kroi šta možemo da uradimo kao roditelji svakodnevno zaštitili svoju decu u ovom ludom svetu sad. On je rekao, "najbolja stvar sada možemo da uradimo za je da neprobojni knjiga kesa" znaš da sam uradio! To je bolje nego uopšte nemaju ništa. Samo sam da delim sa vama. Upravo sam našao ovo prvo na Amazonu pa sam ga kupio. To je sertifikovan.

Kim Zolciak-Biermann se bori sa emocijama, kao Sin odlazi u vrtić

Masakr u Marjori Stoneman Douglas High School obeležava najsmrtonosnijih School Shooting od decembra 2012. Attackat Sandi Hook osnovnoj školi u Konektikatu, u kojem je ubijeno 20 prvacima i šest članova fakulteta.

Mnogi su se nadali Sendi Kuka bi biti prekretnica koja je rezultirala u reformi pištolj kontrolu, ali sve je predložio federalni zakoni u proteklih pet godina nije uspela. "Lomi srce mi je da je nasilje pištolj u ovoj zemlji pogoršala, nije bolje od Sandi Hook", rekao je senator Kris Marfi Connecticut Nevsveek u decembru. "Bili smo sigurni da ćemo proći pozadina potvrdu zakone, ali sam pogrešno moć lobija oružja."

load...

Tokom protekla dva dana, učenici koji su preživeli streljanje Parkland su glasniji u svojim zahtevima za promenu, naglasivši da "misli i molitve" su neadekvatan, i kritikuje pokrivenost medija koji opisuje belog strelca kao "nevolji." Oni su se obratili političare i komentatori na Tvitter i pojavio na televiziji intervjue.

Zato je bio student u stanju da terorišu svoj školski Mr President https://t.co/rvDRIz3aik

- Nikki (@ nikta04) Februar 14, 2018

Vau kako čudan način da se kaže da je terorista koji je povredio svojim prijateljima i drugovima iz razreda https://t.co/l7bivSJ70L

- Lek (@reckIek) Februar 15, 2018

Krio sam se u ormar za 2 sata. Bilo je oko pištolja. Vi niste bili tamo, vi ne znate kako sam se osećala. Guns dati ovo odvratno ljudima mogućnost da ubijaju druge ljude. Ovde se radi o pištoljima, a to je o svim ljudima koji su njihov život naglo završio zbog pištolja. Https://t.co/KsnzhvuN1zd

- Carli (@car_nove) Februar 15, 2018

"Mi smo deca. Vi ste, kao, odrasli. Preduzmu mere, da rade zajedno, doći svoje politike, i da se nešto uradi ", rekao je 17-godišnji preživela Dejvid Hog.

Impresivni studenti su jasno posvećena borbi za promene. Ali, do donošenja bilo smisleno zakon, očajni roditelji će verovatno nastaviti da kupuju metke ruksake - i preduzeti sve mere predostrožnosti da padne na pamet da je možda, samo možda, može spasiti život svog deteta.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Savet za nove mame: o čemu bih želeo da razmislim

Post Roditeljstvo

Peta murgatroid i Maksim Chmerkovskii ne žele da njihov sin bude plesač

Post Roditeljstvo

Mrzite današnju politiku? kako naučiti decu o toleranciji

Post Roditeljstvo

Dobra deca popusti: dolaze u restoran u blizini, možda

Post Roditeljstvo

Maiim Bialik ima riječi za konkurentske mame

Post Roditeljstvo

Roditelji će se sresti kao nova mama

Post Roditeljstvo

Prema nauci, majke su nesrećne

Post Roditeljstvo

Mindi Kaling kaže da će nova sezona pomislenog projekta dodirivati mamu

Post Roditeljstvo

Reese s lupom zatamnela je mamine blogove i dobila je taj odgovor

Post Roditeljstvo

Trudnica dodeljuje trofej prvom čoveku koji joj je dao svoje podzemno mesto

Post Roditeljstvo

Mckaila maroneiova mama kaže: ovo proždrijeva mojoj ćerki

Post Roditeljstvo

124 super-jedinstvena imena beba koje obećavamo da nećete čuti na igralištu