Kongres pada loptu na 9 miliona dece i njihovo zdravstveno osiguranje | RS.burnbrightlove.com

Kongres pada loptu na 9 miliona dece i njihovo zdravstveno osiguranje

Kongres pada loptu na 9 miliona dece i njihovo zdravstveno osiguranje

Postoji mnogo dešava u vestima sada oko kongresa 'nedavnom manevrisanju da razbije i zameni obamacare (propalog Grejem-Kasidi plan) da mnogi nisu svesni drugi program zdravstvenog osiguranja od velikog značaja je u ozbiljan rizik da budu potpuno uništena.

Budžet za dečji program je zdravstveno osiguranje je ekpiredas od 30. Septembra Ako niste upoznati sa čipom, program obezbeđuje lov-cost zdravstveno osiguranje na 9 miliona dece u SAD - deca čije porodice zarađuju previše da se kvalifikuju za Medicaid - kao i trudnice u nekim državama, prema sajtu Healthcare.gov. Sigurnosna mreža čip je ogroman, pokrivajući decu za imunizaciju, preglede, hitne pomoći i druge preventivne zdravstvene zaštite. Ako čip je dozvoljeno da umre, deca ranije poznat u okviru ovog programa će imati nula pristupačne opcije kod lekara.

load...

Joan Alker, izvršni direktor Centra za decu i porodice Georgetovn Universiti je rekao novinarima, "Mi nikada nismo imali ovakvu situaciju ranije."

Mediji se obraća pažnju, čak i ako Kongres ne.

TheLos Anđeles Timesreported da nema glas zakazano za najmanje nedelju dana da se vrati na 15 milijardi dolara sredstava. Ovo bi moglo biti katastrofalne za mnoge porodice, kao čip ima uspeo da gotovo eliminiše mogućnost dece idu bez zdravstvenog osiguranja - neverovatno Feat u SAD

Ne ignorišu ove 8 znakova da Vaša beba može biti bolestan

I šta sad? Ako Kongres deluje i vraća čip je finansiranje, bilo bi biti produžen za pet godina. Ako ne, neke države će uspeti da zadrži CHIP u mestu jedva nekoliko meseci, ali osim toga, većina CHIP deca će na kraju postati neosigurane. Od sada, nekoliko država su posebno u opasnosti: Arizona, North Carolina, Distrikt Kolumbija i Minesoti mogla ostati bez CHIP sredstava do decembra.

load...

Sahil Kapur politički novinar za Bloomberg Nevs, Tvitteru ovaj mapshoving koliko brzo sredstva za čip može da pokrene za svaku državu.

Sada taj čip je istekao, ovde je grafikon kada finansiranja staze država "dri.9 miliona dece zavisi od programa. Pic.tvitter.com/KssiIgGEbkG

- Sahil Kapur (@sahilkapur) Oktobar 2, 2017

Ako Chip dobija finansiranja leđa, da bi se produžiti za pet godina - ali je program mogao da radi čim decembra u državama poput uključujući Arizona, Minesota, i Severnoj Karolini i Distriktu Kolumbija. Državni zvaničnici su počeli slanje obaveštenja ostavljajući CHIP upisanih znaju da je njihov obuhvat je istekao.

Sredstva za CHIP, koji obezbeđuje zdravstvenu zaštitu za 9 miliona dece, ističe za 2 dana. Ne smemo da dozvolimo da se to desi. Učinite vaš glas čuje.

- Print Kamala Haris (@SenKamalaHarris) Septembar 28, 2017

Majkl Hiltzik, novinar Thela Times, napisao: "Ima li još dirljiv primer kako Kongresa rasipanje nepristrasnost utiče na obične Amerikance? Teško je zamisliti jednu. Ako zakonodavac ne može da deluje kao podršku programu koji je donet u duhu dvostranačke saradnje i služi većina zaista bespomoćni članove društva, nema nade za njih. "

Hej Amerika! To je ono što zdravlja treba da izgleda

Dakle, ako vam je stalo oko 9 miliona dece gube svoju zdravstvenu zaštitu, da je vreme da se na telefon (opet) sa svojim izabranim zvaničnicima i poslanicima.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Virusni video pokazuje hektičnu stvarnost roditelja koji borave u kući

Post Roditeljstvo

4-godišnji razvojni trenuci za posmatranje

Post Roditeljstvo

10 netflik filmova za decu čiji roditelji rade od kuće tokom snega

Post Roditeljstvo

Zadivljujuće domaće košarice za kosu možete uraditi sami u snap

Post Roditeljstvo

35 porodičnih plaža opreme predmeti suštinski za uspješno putovanje do obale

Post Roditeljstvo

5 Amazon ciber mondai igračka se bavi nabavkom ASAP

Post Roditeljstvo

4 stvari da ne kažete ako želite podizati zdravu tveens

Post Roditeljstvo

Kevin Hart i Eniko parrish pozdravljaju dečaka

Post Roditeljstvo

Kako je naš ritual spavanja dala mojoj ćerki mnogo više od dobre priče

Post Roditeljstvo

Teksaški školski biznis stavlja na ugrožene LGBT studente

Post Roditeljstvo

Serena Villamsova beba ima svoj sopstveni instagram - koju vode njeni roditelji

Post Roditeljstvo

Moj dom rođen je opasan kada sam imao retku komplikaciju