Lauren Paul otvara se o ovom užasnom stanju dojenja | RS.burnbrightlove.com

Lauren Paul otvara se o ovom užasnom stanju dojenja

Lauren Paul otvara se o ovom užasnom stanju dojenja

Loren Pavle i njen suprug, Jesse Pinkman - Mislim Aron Pol - se vole sve o tome da nove roditelje. Pa, osim jedne stvarno neprijatnu stvar: mastitis. Loren Pavle, koji je rodila prvu childin ovog para februara, podelila je svoje iskustvo sa infekcijom dojke u iskrenom Instagram post.

"Ovaj post rad poglavlje je grub s vremena na vreme", napisala je ona posle šiklja o tome kako "dragoceno i čista" njena novorođenče ćerka. "Oporavak od rada nije šala. Ja definitivno sam se obnavlja u toj oblasti but.breastfeeding. O, čoveče."

load...

Aron Pol Is Going to Be a tata, i Ve Can not sadrže naše uzbuđenje

Pavle je izjavio da, iako dojenje je "jedan od najlepših iskustava" u njenom životu, to je takođe bio jedan od najbolnijih zbog stalnih mastitis, huškački infekcije tkiva dojke.

Uvek sam čula stvari kao što su "nikada nisu poznati ljubav ovako" ili "to je kao da ti je srce živi izvan grudnog koša," iz različitih roditelja dok sam bila trudna. Je bilo teško da završi glavu oko koliko duboko mogao da ljubav zaista biti. Pa, to je sve istina. Ona je sve. Moj svet. Ponekad gledam u nju i plačem koliko je dragocena i čista je. Ali dopustite mi da govorimo o nekoj drugoj prave stvari ovde. Ovaj post rad poglavlje je grub s vremena na vreme. Oporavak od rada nije šala. Ja sam definitivno se obnavlja u toj oblasti but.breastfeeding. O, čoveče. Iako je bio jedan od najlepših iskustava u mom životu, razvio sam mastitis dva puta u roku od 3 nedelje. Za one koji ne znaju šta je to, to je infekcija od dojenja koja stvara ozbiljne simptome slične gripu. Juče sam se borio groznicu To je skoro udarilo 104. To je najodvratnije koje sam ikada osetio. Bol i bolovi su bili neverovatno. Za Mammas koji su tamo bili, znam da me osećaš. Ono što stalno vraćaju je činjenica da se osećam kao svih ovih veoma uobičajenih pitanja koja se mogu pojaviti odmah nakon dijete nisu baš pričali o tome i što sam ovde sada, osećam odgovornost da podelim tako da svako novo mama-da-da čitaju ovo je svesna ovih potencijalnih problema. Ako bih mogao da dam predstojećoj majci neki savet za ovo poglavlje bilo bi da postane dobro obrazovani za dojenje. Idu na časove, radi svoj istraživanje i razgovarati sa drugim majkama. Ima toliko stvari koje mogu happen.an suficitarnosti mleka dovodi do infekcije, vaša beba ima problema sa zastojem, koja ima undersuppli. Svesni da će to biti tako korisno, tako da će znati kako da izbegnu ili sa ovakvim stvarima. Dakle sa tim, želim dati veliki virtualni zagrljaj svim mammas vani koji su imali bilo koju vrstu pitanja dojenja ili se bave bilo fizički ili emocionalno teško, bilo da je to sa vama i vašim detetom. Nisi sam. I zato što mi je na umu, svim samohranim roditeljima vani podizanje bebe i decu, ti si stvarna superheroj. Vi ste superheroj. Nikada ne zaboravite da.

"Za one koji ne znaju šta je to, to je infekcija od dojenja koja stvara ozbiljne simptome slične gripu", objasnila je ona. "Juče sam se borio groznicu To je skoro udarilo 104. To je najodvratnije koje sam ikada osetio. Bol i bolovi su bili neverovatno."

Prema Maio Clinic, mastitisa može da izazove crvenilo, otok, povišenu temperaturu i peckanje. U retkim slučajevima, mastitisa može izazvati sepsisor smrti. Iako je prvenstveno pogađa žena koje doje ili su nedavno porodila, ne mora da bude nova majka dobiti infekciju.

load...

Jedan Britanija mama govori se o mastitis

Razne stvari može prouzrokovati laktaciska mastitis, uključujući blokirani mlečnih kanala i uvođenje bakterija u ženskih grudi. Deleći svoje iskustvo, Pavle se nada da izazove razgovor o "veoma zajedničkim pitanjima", koji mogu da utiču na majke.

"Osećam odgovornost da podeli to tako da svaka nova mama-da-da čitaju ovo je svesna ovih potencijalnih problema", napisala je ona. "Ako bih mogao da predstojeći majci neki savet za ovo poglavlje bilo bi da postane dobro obrazovani oko dojenja. Uzmite klase, radi svoj istraživanje i razgovarati sa drugim majkama. Ima toliko stvari koje mogu happen.an suficitarnosti mleka što je dovelo do infekcije, vaša beba ima problema učvršćenje, koja ima undersuppli. Svjesna da će ovo biti tako korisno, tako da će znati kako da izbegnu ili sa ovakvim stvarima. "

Ona je svoju poruku jednostavnim navodeći, "Niste sami."

7 Adorable Stvari Aron Pol učinio za svoju suprugu, Lauren

Nikad te nisam voleo više nego ja sada. Mi smo tako srećni da budu devojčice zauvek. ✨

Razgovori o doje komplikacije su važni za širenje informacija i obezbeđivanje zdravlja majki - ali oni ne treba da se žene plaše porođaja ili materinstvo. Ima aregood delovi ranih novorođene dana - dosta njih. Samo pogledajte ovu sliku!

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Ove zapanjujuće fotografije mogu učiniti da želite rođenje vode

Post Roditeljstvo

Da li vaše dijete treba naočare?

Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena

Post Roditeljstvo

Deca dojke ne moraju nužno imati prednost, proučavaju nalaz

Post Roditeljstvo

Najbolji letnji kampovi u SAD za decu sa jedinstvenim interesima

Post Roditeljstvo

Mora da znate savete za planiranje povratnog putovanja u školu

Post Roditeljstvo

Tinejdžer koji je umro u olupini ostavio je napomene da se pamte

Post Roditeljstvo

Čak i bebe mogu pokazati znake depresije i anksioznosti

Post Roditeljstvo

Šta morate uraditi ako ste zajedno roditelji sa toksičnim bivšim

Post Roditeljstvo

Vrijeme je da se oprostite od seksi haljina za male devojčice

Post Roditeljstvo

Model Porsche Thomas govori protiv rasističkih šamera

Post Roditeljstvo

6 podsetnika za mame o tome kako liječiti svog trudnog prijatelja