Lauren Conrad 4 lažni zakoni teorije trudnoće | RS.burnbrightlove.com

Lauren Conrad 4 lažni zakoni teorije trudnoće

Lauren Conrad 4 lažni zakoni teorije trudnoće

Loren Konrad je dama, thankiouverimuch. Ona je takođe veoma trudna dama u ovom trenutku. I da bi volela da te nauči neke osnove o trudnoći etikete.

Notpregnanci etiketa kao u, hej, ako napumpao, da prestane da jede sve sladoled u sred noći. Jer kao što svi znamo, trudnice mogu - i trebalo bi - da šta god hoće. Nije bajno, raste čoveka u prostoru manjem od Toster. Odbij i pusti Bun-in-the-rerne dami do svoje stvari, čak i ako to znači da nema sladoled za ostatak porodice.

load...

Ne, pravila Conrad su za povremeni posmatrača trudnice u divljini. Konrad, trenutno u svom drugom trimestru, ima (učtivo! Ikada tako ljubazno!) Morali da do ovde sa dosadan, alapačo, grabbi plebejci se svi u njenoj trudnica roštilj. 17. Januara, ona posted "dama zakona: 4 Stvari koje nikad ne reci da trudnu ženu" na svom istoimenom blogu. U savršenom svetu, Loren Konrad ne bi morao da se dragoceno vreme daleko od svog načina života maven-ing nas predavanje (ovi tchotchkes neće da se, ljudi Dekupaž). Ipak, moramo priznati da je Conradov obnavljanja Naravno, u šta ne treba raditi ako sumnjate da ste u prisustvu eventualno trudne osobe je izuzetno razuman.

Koliko rano je rano da se objavi trudnoću?

Pravilo br 1: Nemojte postaviti bračni par kada će imati decu (Potpuno se slažem sa Lauren da to može da bude Nema načina da znamo da li je neko bavi pitanjima plodnosti, žalost. "Glavni okidač pitanje." nedavna pobačaj ili stvarno, stvarno ne želi da bude razlog je neko rob psihoterapiju u poslednjih 30 godina. Drži jezik za zubima.)

Pravilo broj 2: Nikada nemojte da pitate kada je neko zbog osim ako niste 100 posto sigurni da očekuju. (Ako ne znate, niste supposedto znam -.. Bilo zato što ne ti ili zato što su potpuno ne Preggers drži usta zatvorena vole)

load...

Pokloni koji trudne žene zapravo žele

Pravilo br 3: uzdržavati se od komentarisanja o veličini nečije bump. (Ako se prvo izjasni o veličini nekog dela iourbodi Inače:. Drži jezik za zubima.)

Pravilo br 4: Ne dirajte stomak bez pitanja! (Ovo može biti na vrhu žalba trudnica znamo - i ko može da ih krivi otpusti NE Touchie..)

U osnovi, ako se nađete u blizini bilo koga u trudnoći, možda samo ne budi beba, m'Ok? Držite ruke na sebi i čekati da neko Vam je 411. Ova javna Message Service je doveo do vas Lauren Conrad, njenom predivnom kosom i nas dati.

11 rani znaci trudnoće ne bi trebalo da ignorisanje

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Auto i vas i vaš tinejdžer će ih želeti da voze

Post Roditeljstvo

Novi mamin život Žaneta Džeksona uključuje Biti čekao na ruci i stopala

Post Roditeljstvo

Audrina Patridge se nasmeja nad mrviljačima o njenoj premornoj bebi

Post Roditeljstvo

Maksim Chmerkovskii deli slatki video dečijih sinova

Post Roditeljstvo

Dnevna nega sramota roditelje na telefonima

Post Roditeljstvo

5 predstojećih prekretnica u životu našeg sina nisam spremna da se nosim

Post Roditeljstvo

8 laže moje dete veruje u svet

Post Roditeljstvo

Anne Hathavai govori protiv nas bez roditeljskog odsustva

Post Roditeljstvo

Mrzite današnju politiku? kako naučiti decu o toleranciji

Post Roditeljstvo

Uzmite decu u duh tradicije hanukkah sa zabavnim zanatima

Post Roditeljstvo

Ponosni otac prvog muževnog modela muželina troje trolova

Post Roditeljstvo

Kelli Clarkson kaže da je u redu da joj ščepa decu