Madona možda nije mogla da usvoji ako je i dalje bila u pritvoru | RS.burnbrightlove.com

Madona možda nije mogla da usvoji ako je i dalje bila u pritvoru

Madona možda nije mogla da usvoji ako je i dalje bila u pritvoru

Zapamtite da epic borba za starateljstvo između Madonna i Gui Ritchie nad svojim sinom Rocco? Pa, ako te dosadne mala drama nije bilo jasno, ona verovatno ne bi bio u stanju da usvoje svoje dve mlade devojke blizance, Esther i Stelle, iz Malavija, prema TMZ.

Očigledno, sudija nadgleda usvajanje Madge je prošle nedelje pored nad detaljima borba za starateljstvo jer to ne bi bilo zdravo da daju zeleno svetlo za bi-biti usvojitelja upleteni u pritvoru borbi oko drugo dete. Ima smisla. TMZreports da je od "najvećeg značaja", jer je sudija definitivno nije želeo dve nove dece smeštene u "toksične" kućnom okruženju.

load...

Zvanično mogu da potvrdim da su završili proces usvajanja dve sestre, bliznakinje iz Malavija i sam presrećan da su sada deo naše porodice. Duboko sam zahvalan svima onima u Malaviju koji su pomogli da ovo moguće, i molim medije molim da poštuju našu privatnost u ovom prelaznom vremenu. Hvala i na svojim prijateljima, porodicom i moj vrlo velikom timu za svu podršku i ljubavi!

Podli, podmukli Madona upravo usvojila Tvins Od Malavi

Ali! Madona i Riči su konačno mogli da stave svoj dugogodišnji govedinu na odmor, a Madona je izbacila da bude mama na dva Tots. To je rekao, sud čuvarem i dalje treba da uradi izveštaj Home Studi i procene situaciju pre nego što se usvajanje zacementirao, kaže TMZ. Madonin treći usvajanje je super glatko - prema Malavi sudskim službenicima preko TMZ, ona ostvaruje u dve nedelje što obično traje tri do sedam meseci.

Na prvi pogled, to može izgledati kao da je to zato što je ona poznata, ali sudski zvaničnici rekli TMZthat je više o Medž pošto je već usvojen dva puta pre nego što Malavi, a manje o njoj-liste status. Ona je takođe uradio tona filantropski rad u Malavi.

load...

Možemo biti sigurni, Madona zapravo ne želi da bombarduju Belu kuću

Pre pet dana, Medž poslali pic od sebe sa dva svojim novim klincima na Instagram. "Zvanično sam mogu da potvrdim da su završili proces usvajanja dve sestre, bliznakinje iz Malavija i sam presrećan da su sada deo naše porodice", napisala je ona. "Duboko sam zahvalan svima onima u Malaviju koji su pomogli da ovo moguće, i molim medije molim da poštuju našu privatnost u ovom prelaznom vremenu." Ona dodaje zahvaljujući joj najbliže uz prskanje emodžija. "Hvala i mojoj prijateljima, porodicom i moj vrlo velikom timu za svu podršku i ljubavi!", Napisala je ona.

Što se tiče Rocco, on je izabrao da se kreće u svojim ocem u Londonu prošle godine, dok je njegova majka bila na turneji. Ubuduće, on će ići u školu u Engleskoj i provode svoje leta u Njujorku sa svojom mamom, TMZreports. Madona ima dvoje usvojene dece u porodici već - David Banda, koju je usvojena 2006. Godine, i Mersi Džejms, koju je usvojen u 2009. Pored Rocco, ona ima i ćerku, Lourdes Maria Ciccone Leon, koju je imao sa Karlosom leon.

Bilbord govor Madonin mi zvanično je rezoluciju svoju novogodišnju

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

7 letnjih zaduženja da se zaustavi mama, dosadno mi je!

Post Roditeljstvo

3 saveta za dobijanje emocionalne podrške koje vam je potrebno tokom neplodnosti

Post Roditeljstvo

4 razloga zbog kojih dete može čitati je potpuno dosadno

Post Roditeljstvo

Moram reći mojoj muslimanskoj djeci da ih neki ljudi nikada neće prihvatiti

Post Roditeljstvo

Kako olakšati život detetu sa senzornim poremećajima obrade

Post Roditeljstvo

Chelsea Clinton preuzima nasilnike koji su se rugali Barronu Trumpu

Post Roditeljstvo

Da li je moje dete lagao za piće i droge?

Post Roditeljstvo

5 istinitih priča o sestrama koje su bile trudne u isto vreme

Post Roditeljstvo

Dokaz Rajan Rejnolds je najsmešniji tata na Tvitteru

Post Roditeljstvo

Russell brend daje svoje prvo dete slatko, ali sasvim ime

Post Roditeljstvo

Najluđe mjesta mame su dojile

Post Roditeljstvo

5 ispravnih knjiga koje vaša ćerka treba odmah da pročita