Maksim Chmerkovskii deli slatki video dečijih sinova | RS.burnbrightlove.com

Maksim Chmerkovskii deli slatki video dečijih sinova

Maksim Chmerkovskii deli slatki video dečijih sinova

Dance božanstva i generalno super kul par Maksim Chmerkovskii i Karta Murgatroid (od Ples sa zvezdama) su jako, jako uzbuđen da je njihova 8 meseci stara beba dečak se bavila stairsover Praznik rada vikenda. Drugim rečima: Oni su potpuno ljudski posle svega.

U ponedeljak, Chmerkovskii poslali video na Instagram njihovog sina Šaj Protrčavanjem let drvenih stepenica. Ne brinite: Murgatroid je tu da se uverite da nije bilo DVTS-stil iznenadna smrt kapi ili munje Descents.

Mi smo 8 meseci danas, ali kunem se ovo dete je već jači i pametniji od nekih Grovn Ups znam! Držite penjanje mog sina! Mama i tata uvek ti ledja! #babiChmerkovskii @petamurgatroid #TfuTfuTfu

load...

U videu, ponosni roditelji razveseliti Šaj uz stepenice; Murgatroid dovodi do zadnjeg, govoreći: "Možeš ti to!" U međuvremenu, tata Chmerkovskii kaže (neodoljivo, ako je čudno), "Idemo! Idemo, Babi Lion!"

Maksim Chmerkovskii želi Peta Murgatroid da imaju više od njegovu decu, kao, sada

Njegov naslov je odveo na sasvim drugi nivo ponosan. "Mi smo osam meseci danas, ali kunem se ovo dete je već jači i pametniji od nekih Grovn Ups znam! Penji mog sina! Mama i tata uvek ti ledja! #babiChmerkovskii @petamurgatroid #TfuTfuTfu"

Vov Maksim - šta ćeš da postavite ako on postane pravi sportista? Kao, mi i dalje govorimo samo stepenice ovde, zar ne? Ali hej, očinski ljubav ne poznaje granice.

(Napomena: Među mnogim značenjima za #Tfu na Urban Dictionari i Vikipedia je "Obuka za Utopia, a metalcore i industrijski metal benda od 1996. - 2000." Da li je Šaj metalhead u izradi Ko zna?)

Njih dvojica Dancing vith the Starspros su odvedeni u roditeljstvu kao da su u argentinskog tanga - to jest, veoma entuzijazmom. ETspoke sa njima u Maiabout životu sa Shai, i mnogi od nas odmah osetila potrebu da uradi 100 burpees.

load...

Murgatroid rekao, "Ja ne mislim da mogu ostati ista osoba. Mislim da kada imate bebu, ona se menja ceo svoj život, svoj ceo svet, na dobar način. Ali nema ništa više seksi, ne postoji ništa lepše nego videti tvoj čovek zaljubiti u vašeg deteta još više svaki dan. To je najbolje. "

Spoken od mame koja radi od dok njeno dete je u kolicima. Kao ti. Ili, znate, u nekim slučajevima, kao što smo definitivno ne.

#FitMom Hack: Dodaj neke noge makaze, iskoraka i trbušnjake na vašem komšiluku šetnju! // Foto @stodarophoto

Označeno u

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Ono što mi je samo jedna mama mesec dana naučilo me je o roditeljstvu

Post Roditeljstvo

Pope francis kaže da je javno dojenje jezik ljubavi

Post Roditeljstvo

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako ga zaustaviti

Post Roditeljstvo

Sveet little valentine pokloni za decu

Post Roditeljstvo

Evo zašto joj Kim nije pozvao surogat na tuš kabinu za bebe

Post Roditeljstvo

5 čudnih dnevnih očekivanja Valentine ne bi trebalo da žive

Post Roditeljstvo

46 pitanja trudnih žena treba da zatraže tokom svoje bolničke turneje

Post Roditeljstvo

Ovaj klinac od stranih stvari ima dete, i nemamo pojma

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tveetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Ovogodišnje najlepše kostime za haljine za bebe

Post Roditeljstvo

U nedjelju ne-Candi valentine tretira učionicu

Post Roditeljstvo

Moj sin i ja smo bili odbačeni od naše mame i me klase