Mama Selene Gomez napisala je srčanog posta o pobačajima | RS.burnbrightlove.com

Mama Selene Gomez napisala je srčanog posta o pobačajima

Mama Selene Gomez napisala je srčanog posta o pobačajima

To je gorko prilika za proizvođača Mandi Teefei, zvani Selena Gomez je mama. Teefei nedavno postavljeno na Instagram za proslavu podmetnuo leđa od 13 razloga zašto je druga sezona - i ona takođe uključeni srceparajuža poruku o pobačaja.

U seriji fotografija, Teefei uključen podseća snimke Gomez držeći joj Melem i drugu sliku Teefei drži svoju ćerku.

"Hvala svim navijačima koji su juče cijenjene našu Skarlet," Teefei napisao zajedno sa fotografijama. "Decembar 17. Nikada neće biti ista, ali smo odlučili da je proslavimo pisanjem njena pisma na crvenim balonima i da ih oslobađa. "

load...

Da li Selena Gomez Have napad panike tokom njenog Amas Performance?

Nazad kada je proizvođač objavio je vest o trudnoći sa Skarlet u 2011. Godini, Gomes je pisao o značajnom prilikom. Međutim, kasnije iste godine, pevač i glumac požurio da majčinoj sideafter Teefei otkrila je izgubila trudnoću.

Teefei je dodao da su ona i njen suprug, Brajan, i 4-godišnja ćerka, Grejs, spomen nerođenu Skarlet na svoj način. Ona je takođe ukazala da su navijači ju je kontaktirao da joj znao da su i čast joj gubitak.

"Došao sam kući Brian i Gracie poslati našu ljubav Skarlet", dodala je ona. "Fanovi, želim da znaš da su porodica, jer imam ogromnu porodicu, a vi ste jedini koji pamte!"

Hvala svim navijačima koji su juče cijenjene našu Skarlet. 17 Dec nikada neće biti ista, ali smo odlučili da je proslavimo pisanjem njena pisma na crvenim balonima i da ih oslobađa. Sada 17. Prepliće sa folijom na S2. Dakle, da je bila u duhu kao i uvek. Mame ljubav prema svojoj deci je prilično žestoka. U cilju mojih devojaka, Selena, Skarlet i Gracie. Porodica je ono što je bitno, krv ili ne, # famili13 me osmeh i feel loved kada je to potrebno, a nisu znali. Onda, došao sam kući Brian i Gracie poslati našu ljubav Skarlet. Fanovi, želim da znaš da su porodica, jer imam ogromnu porodicu, a vi ste jedini koji pamte! KSO zauvek.

load...

Selena Gomez Džastin Biber uzimaju svoj oživeo Romance u Sijetl

Teefei je koristio Instagram da napravimo neke velike najave u prošlosti. Pored obeležavanja 13 Razlozi Vhiteam, ona se koristi insta da objavi Gomez nedavne transplant- bubrega i da se zahvalim Francia Raisa, koji je donirao bubreg da Gomez.

"Selena dobio bubreg, bio sam u stanju da zadrži svoju devojčicu, ali sam dobio još jednu ćerku," ona vroteat vreme. "Hvala svima koji je bio tamo Sel, Francia i našim porodicama."

A sad da još jedna sezona emisije je umotan, Teefei je spreman da dočeka još više fanova i proširiti svoju rastuću # 13famili - ko će biti sigurni da zapamtite Scarlett Everiiear.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

4 pogrešna shvatanja o očima ostanu kod kuće moramo da završimo sada

Post Roditeljstvo

Djevojke sa jasnim koljenima: moda koja nikad nije bila potrebna

Post Roditeljstvo

Konačno, roditeljski izvještaji su ovdje

Post Roditeljstvo

Ellen degeneres pokreće novu kolekciju životnog stila bebe

Post Roditeljstvo

Chrissi teigen & John legenda se sprema da iskoristi svoj poslednji zamrznut embrion

Post Roditeljstvo

Moj brat ima autizam - to je ono što oseća kao da je njegova sestra

Post Roditeljstvo

Pope francis kaže da je javno dojenje jezik ljubavi

Post Roditeljstvo

Voćni sok umeren je za decu

Post Roditeljstvo

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako ga zaustaviti

Post Roditeljstvo

Moja ćerka je bila maltretirana zbog Biti ateista

Post Roditeljstvo

Šta je restorativno roditeljstvo i da li je to tačno za vas?

Post Roditeljstvo

Trudna žena Jason aldeana govori posle pucanja Las Vegasa