Melisa rauch iz teorije velikih bangova očekuje prvo dete nakon pobačaja | RS.burnbrightlove.com

Melisa rauch iz teorije velikih bangova očekuje prvo dete nakon pobačaja

Melisa rauch iz teorije velikih bangova očekuje prvo dete nakon pobačaja

Melisa Rauh of The Big Bang Theoriis očekuje svoje prvo dete posle ogromnih gubitaka trudnoće - i ona govori o njoj borba da ostanem pozitivna tokom ove pregnanciin esej za Glamour.

Ove ličnosti podelili svoja pobačaja da pomognu drugima nositi

Rauh ne uvlači ni jedan udarac za njene sukobljenih emocija. "Ovde je jedina izjava u vezi sa trudnoću koja ne čini da se osećam kao potpuni prevare: 'Melisa se očekuje svoje prvo dete. Ona je izuzetno oduševljen, ali ako je iskren, zbog činjenice da je imala spontani pobačaj poslednji put je bila trudna, ona je prilično prestravljen u ovom trenutku da će ponoviti ' ", napisala je ona.

load...

Imam neke novosti bih želeo da share.Please kliknite na link u bio. Hvala svima, kao i uvek, za vašu ljubav i podršku. KSOKSO

Rauh i njen suprug, Vinston Rauch očekuju svoje prvo dete, u jesen 2017. Godine njenim rečima o spontanih pobačaja i neplodnosti nas izbacio sa svoje moći i iskrenosti. ". [E] veoma radostan, iščekivanja najava beba osećao kao mali ubod u srce. Nije da nisam srećan zbog tih ljudi, ali mislim, 'Zašto su ovi sjajni, bezbrižan, plodni žene tako lako moći da uradi ono što ja ne mogu? ""

Kada prijatelj ima spontani pobačaj, umukni i slušaj

Posebno smo dirnuti Raucha razloga za otkrivajući svoj pobačaj, kao i njen trenutni trudnoću. "[Z] ada Mislio sam o tome da se dele vesti o očekuje bebu, sve što sam mislio o je jedna žena žalosti zbog njenog gubitka kao i ja, zabrinut da bi nikada se ponovo trudna, a čitajući o mom malom paketu na način. Bilo je malo neiskren da ne se dele borbu je trebalo da stignu ", rekao je Rauh.

Pobačaj drobljenog Rauh, koji je opisao trenutak je otkrila da je izgubila bebu kao "jedan od najdubljih tuge koje sam ikada osetio u životu." Ona je dodala da vide ultrazvuk slike, bez kucanja srca, "kickstarted iskonska depresija je zadržao. "

load...

"[S] njegova vrsta gubitka se ne otvoreno govorio o skoro onoliko koliko bi trebalo da bude, da zaista ne postoji šablon za to kako da obradi ove emocije", rekla je ona. "Ti ne mora da ide na sahranu ili uzimanje slobodnog vremena sa posla da žali, ali to ne menja činjenicu da je nešto dragoceno je neočekivano uzet iz svog života."

Sebe krivila sam se za svoju trudnoću gubitak

Rauh prezire reč "pobačaj" i ismejava ga kao "jedan od najgorih, većina okrivljavanja-izazivanje medicinskom smislu ikada" - kao da je žena kriva što ne može da nosi trudnoću do kraja. (Amin na to, mi kažemo.)

Rauh ohrabruje žene koje su pretrpeli gubitak trudnoće u sebi dozvoliti svoju tugu i da budu ljubazni prema sebi. "Naš bol je nešto što se radi kroz sve dok nije više. Dakle, na boljim danima, pre nego što je veliki kreten u sebi, samo sam počeo rekavši: To je u redu da ne bude u redu sada ", rekla je ona.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Umalo sam umrla da isporučim svoje prvo dete - i onda sam ponovo zatrudnela

Post Roditeljstvo

Deca se socijalizuju praktično - i provode previše vremena sami

Post Roditeljstvo

Chrissi teigen na njenom stalnom domu - i nedostaju toalet

Post Roditeljstvo

Olivia Vilde objavljuje bolnički flashback pic za prvi rođendan kćerke

Post Roditeljstvo

5 Amazon ciber mondai igračka se bavi nabavkom ASAP

Post Roditeljstvo

6 fun stuffing stuffers koji će učiniti vašu decu pametnijom

Post Roditeljstvo

U nedjelju ne-Candi valentine tretira učionicu

Post Roditeljstvo

Justin Timberlake se znoji zahvalnicu pomoću sila silas

Post Roditeljstvo

Dijete Rođen prerano u automobilu stiže iu amniotsku vreću

Post Roditeljstvo

Ove lutke za pričanje možda špijuniraju svoju djecu

Post Roditeljstvo

5 načina da se uverimo da naši sinovi ne raste kao Harvei Veinstein

Post Roditeljstvo

Da li slika Beionce-a u trudnoći uključuje tajne skrivene poruke? spojler: da