Moj sin i ja smo bili odbačeni od naše mame i me klase | RS.burnbrightlove.com

Moj sin i ja smo bili odbačeni od naše mame i me klase

Moj sin i ja smo bili odbačeni od naše mame i me klase

Prijavila sam se rano za mamu i meni jer je zoološki vrt je učionica. Moj osamnaest meseci stara sin bi doći do pet koze i nahrani zečica. Nakon boravka kod kuće godinu dana sa tri-godišnju kćerku i dečaka, bio sam željan da mamine prijatelje, podesite termin Infant plai, i imamo novi društveni krug. Ali, postoje dve stvari koje sam propustio da razmotri: Jedan, moj sin je imao ADHD, hiperaktivna-impulsivan tip, ja to nisam znao još, i dva, druga majke bi me suditi.

Moj sin vodio oko. Mnogo. On je udario u drugom decom. On je uhvatio. On je gurnuo. On je pametan i zabavan, ali i fizički. Kada aktivnosti su bile suviše glasno, je plakao. On je osamnaest meseci, šta da radim? Prijatelji kažu, da je dečak. Ne treba očekivati da bude kao njegova sestra. Kao novi mama, pitao sam se da li nešto nije u redu, ali on je bio beba. Moja beba.

load...

Moj sin je morao biti uzdržani u školi za njegovo nasilno ponašanje

Svake nedelje, otišli ​​smo kod mame i mene. Svake nedelje, mudrac poput učitelj me ignorisali. Svake nedelje, mame izašli na ručak posle časa. Svake nedelje, nisu bili pozvani moj sin i ja. Na kraju je učitelj mi je rekao da je klasa nije bio "dobro rešenje." Sedeo sam u svom kombiju i plakala.

Ovaj scenario se ponavlja kroz osnovnu školu. Moj momak je voleo drugu decu, ali sat preblizu, pričao preglasno, vodio oko prečesto. Na fudbalskom terenu, trener rekao kickbut je izleteo van jer nije dobio loptu. U prvom razredu, rekao da je njegov učitelj, "Nikada nisam imao dete ovako." To je poruku koju sam dobio od škole, uprkos godinama traži Individualizovanog Obrazovanog Plana (IEP).

Kada je doktor na kraju dijagnostikovan sina sa teškom ADHD, plakao sam. Činilo mi se da to znači: Izbegavajte / hajka / Nemoj-Pozovi. Postojala su dva glavna smene sam morao da se pre nego što sam izašao na drugu stranu kao ADHD ratnika, zastupnik i duhovnosti.

Prvi je da odem od sna koji će biti moj sin. On ne bi bio miran i pravila orijentisani ili opuštena. On bi bio bistar, duhovit, i imaju ogromno srce. On bi često pogrešno. To najviše bolelo. Za njega i mene.

load...

Pismo moje dece novog maćeha

Takođe sam pustiti moj "idealna mama" fantazije o sebi. Teška ADHD nije bio deo mog fantazije. Niti su druge majke daju mi oko smrdljivu na klasa partija, na terenu, ili u prodavnici. U fantaziji, bio sam vešt u podizanje deteta i ponosan sam na to. U stvarnosti, bio sam vešt u podizanju dece. Samo nikada nisam osećao tako. Osećala sam se kao neuspeh. I druge majke ojačana taj pojam. To je kao da podizanje dece je takmičarski sport i majka sa detetom sa ADHD-om bio lak Knock-Out.

Trudim se da se podsetim: Vi radite najbolje što možete. Ponavljanje. Radite najbolje što možete. Neki dani su lakše od drugih. Neka deca su lakše od drugih. Vi ste odličan majka. Temperamenta / veštine slušanja vašeg deteta nisu presuda od vas kao mama. Roditeljstvo se bori za dete je napredni staza. Čestitam na prijem u naprednim roditeljskom klase. Klasa može biti teže, ali nagrade su ogromne.

Ali mislim da vratim na to Mommi & Me klase i zapamtite kakav je to osećaj. Ovde je istina: Ako vidite mamu sa detetom koje ima teško vreme, iskrivljena komentari su dobrodošli. Stvari kao što su: "Ne podizanje dece eksplozije? 'Ili' ti treba zagrljaj ili čašu vina? " dobri. Komadića na leđima je lepo. Pretvarajući se vas ne primećuju dela, takođe. Molimo vas da ne: reći detetu, "Da, taj momak je Being Naughti, 'ili okrenuti svojim prijateljem i reći:' Ja sam barem naporno sa decom, 'ili suziti oči na majku kao da kaže: "dobra majka može da kontroliše svoje dete."

Kao roditelji, ne možemo kontrolisati našu decu. Mi se trudimo da negujemo, ljubav, i nagovoriti ali ne možemo da ih treniraju kao psi.

Ponekad postoji dobar razlog da neka vaš mali Kunem

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Gvineet paltrovov zahvalni pic pokazuje da roditeljstvo ne mora da sisa

Post Roditeljstvo

6 stvari koje svaka mama zna o deci i prehladama

Post Roditeljstvo

Mama je sramota od strane učitelja za ono što je na ručku njenog deteta

Post Roditeljstvo

Cheril i Liam paine govori imena beba (sorta)

Post Roditeljstvo

Razgovor profesora srušio je njegova vječna deca

Post Roditeljstvo

Najbolje priče o Halloveen-u za decu - sa pravom količinom straha

Post Roditeljstvo

9 saveta za pomoć deci sa alergijama vole leto

Post Roditeljstvo

Činjenice i istoriju da naučite vašoj deci važnost dana boraca

Post Roditeljstvo

Šta morate uraditi ako ste zajedno roditelji sa toksičnim bivšim

Post Roditeljstvo

5 genijalnih savjeta za roditeljstvo za novo razvedene majke i tate

Post Roditeljstvo

Da li su žene bez djece diskriminisane na poslu?

Post Roditeljstvo

U SAD je izdato prvo izdanje u inostranstvu iz matične knjige rođenih