Najluđe mjesta mame su dojile | RS.burnbrightlove.com

Najluđe mjesta mame su dojile

Najluđe mjesta mame su dojile

Bebe nemaju mnogo strpljenja. Kada te male gomile radosti su gladni, morate da ih nahrani. Odmah. A to znači mame se koriste za ishranu svoje bebe u svim vrstama mesta. Sve vrste čudnih, nezgodno mesta. Dakle, ako ste novi roditelja i osećaj samo teensi malo nervozan o tome da za dojenje u javnosti, ne. Pročitajte ove priče i znaćete druge mame su utrli put pred vama.

Plane, vozovi i automobili

Mnogi od vas mame tamo su dojile u pokretu. Da, dok je beba je zakopčan u sedištu. To zvuči kao da se neko ozbiljno fleksibilnost! Mama Megan J je izvukao ovo. Ona kaže: "Ja negovala naginje gore i preko mog automobila ukorenjene bebe dok je u zadnjem delu kabine, prelazeći zaustavljanje i idi, krivine i brda San Franciska. Kada smo se zaustavili, povraćao sam u smeću može zbog auta bolest je izazvala. " Ana D i nekako postići ovo. "Preko noći putovanje na PA Turnpike Screaming bebu privezan u auto sedištu., Pa sam se popeo na leđa, sedeo na hladnjak, dok sam se nagnuo moje grudi u u licu", kaže ona.

load...

Ali nije samo automobili. Mnogo vas je dojile u avionima. Razgovarajte o izbliza drugim putnicima. Ursula R kaže: "Kako bi bilo u avionu u biznis klasi pored tipa u odelu. On je bio ponižen i dao sve od sebe da zadrži svoju glavu Tvisted gledam kroz prozor ceo let."

I metro too. Nansi H ga dobro pamti. "Pravo na NIC podzemnoj na F voz. To je bio moj treći dete, bio je gladan i bio je prekriven hooter Hider. Čak je i stariji gospodin u vozu je bilo lepo o tome i imam klima glavom i osmeha."

Čudna Dojenje problemi niko ne govori Iou O

Vjerske institucije

Bebe ogladnim u bogomolje previše. Mnoge mame su dojile u crkvi, ni jedan tokom sahrane. I Ami V. Beba nije briga šta se dešava oko njega. Ona kaže: "Ja negovala za vreme krštenja svečanosti mog sina. On je bio jedan koji se krstio. Ne mislim duringthe stvarnom krštenja dela, tokom Hajde da svi sednemo i slušaju sveštenika dela. Mislim da je statua Bogorodice je bilo u redu sa to, ali sveštenik pokušao neuspešno da se ne pojavljuje užasnut. "

load...

Multi-tasking mame

Naravno, možete hodati i govoriti u isto vreme, ali može li hodati i dojiti? Mnogo majki shvatim kako se to radi. Jodi S. Je doji svog sina, dok šeta u Nev Iork Citi ulicu. "Nisam ni koristite neki od ovih nosiljki. Samo bih ga držati pod majicu i da će učiniti sve ostalo. Bio je gladan beba i da je tako grčeve. Moje ruke dobio super zategnuta!"

Džef B dojila dok radi 10K šetnju. "Moja beba je bila 5 meseci sam je održan u fudbalskom položaju dok hoda -.!. Potpuno otmeno Takođe bih dojim svog sina u Ergo, dok kupujete u supermarketu i gura svoju ćerku u korpu"

Li En T. Naučio kako da se stvari do kraja, dok medicinske sestre. "Kada je moj najmlađi se rodio, moji blizanci nisu ni 2. Sećam se jednog dana sedeo ispred blizanaca u svojim visokim stolicama na ručku, istovremeno nege beba sa desnu ruku oko nje i sekao narandže sa levom rukom. "

Ana D takođe povukao sa ove Žongliranje. Ona kaže: "Sećam se da sam stajao na šalteru nege mog drugog dok sam uspela da koristi otvarač za konzerve da otvori konzervu ananasa za najstarije."

I mama Kimberli V. Kaže da je velika razlika između prve bebe i drugi put oko. "Prvi beba je negovala u rasadniku uz tihu muziku igru i sve vrste vedrine. Drugo dete sam dojila dok istovar namirnice iz mog auta. Momma mora da uradi ono a maminu mora da uradi."

Zašto Mame Dojite u javnom

Bilo gde će učiniti

Ako stvari, mame su prilično snalažljiv i da će shvatiti kako da nigde doje svoju gladnu bebu, u bilo kom trenutku. Dženifer S kaže: "Ja negovala moju ćerku Abbi u hodniku ispred Sikstinske kapele. A onda par dana kasnije, odmah iza ugla sa statue Davida u Firenci."

Sara M kaže, "Ja sedeo na paletu travnjak đubriva kesa u bašti delu Home Depot na medicinskom sestrom pre neki dan. Ako bebe gladna, beba dobija fed!"

Risa S dojila na javnom kupatilu u parku. "To je bio van kupatilo i veoma toplo! Nisam bio u kabini. Bio sam oko hodanje i mala deca stalno hoda u i bulje."

Dru D saznao da Magic Korolevstva u Diznilendu je zaista zaista magična. Ona kaže, "Uzeli smo naš 2-godišnji i 5 meseci star da Disnei, i ne verujem da postoji kvadratnih metara od Magic Kingdom gde nisam Njena sestra. Toplo preporučujem negu majke u Diznilend pauzu na Ovo je mali svet, što je divan, glatka i dovoljno dugo vožnja dobiti punu hranjenje u. Muzika može da vas izlude, ali činilo moje da mi se! Takođe, ljudi pokretač je bio veliki starački break kao dobro! "

Ketrin H kaže, "Na stolu u OB tokom mog šest nedelja posle porođaja ispit. I mislim duringthe ispit."

I Gejl S je negovao među životinjama. Ona kaže, "Moja beba Endrju je stara par meseci i odlučili smo da dečake u Philadelphia Zoo. Svratio sam u donekle mirnom kraju na medicinska sestra, a oko jedne sisa u, čujem preko razglasa," Coming up na 2, biće demonstracija muže ", na šta sam odgovorio:" Hej, ima jedan ovde previše! "

Sada kada je duh.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Vreme je da zaustavite ljuljanje mame nad decom koristeći ipad

Post Roditeljstvo

Zašto ne dobijem svoje dete novim iPhone-om?

Post Roditeljstvo

Ellen degeneres pokreće novu kolekciju životnog stila bebe

Post Roditeljstvo

Kako prepoznati znakove seksualnog napada na djecu - i šta dalje

Post Roditeljstvo

Evo šta je predsednik Obama rekao Maliji i Saši o izborima

Post Roditeljstvo

Šta morate uraditi ako ste zajedno roditelji sa toksičnim bivšim

Post Roditeljstvo

Ništa manje od krize - zločini iz mržnje eksplodiraju u našim školama

Post Roditeljstvo

Raspored vojnika satova žena rodila - putem Skipe-a

Post Roditeljstvo

Srećan sam da sam OB otišla usred moji trudnoće

Post Roditeljstvo

Daphne Oz: sve što želim bio sam poznat kao prva mama

Post Roditeljstvo

4 pogrešna shvatanja o očima ostanu kod kuće moramo da završimo sada

Post Roditeljstvo

Beionces push parti je predvidljivo fab - u kompletu sa tetovažama kine