Napomene za pumpanje dojke od mame koja je bila tamo | RS.burnbrightlove.com

Napomene za pumpanje dojke od mame koja je bila tamo

Napomene za pumpanje dojke od mame koja je bila tamo

Kada sam krenuo da nahrani i moje dece nakon što su rođeni, mislio sam dojenje je da samo "magično" dogoditi. Popusti, stavi bebu na grudi, i voila - sve je u redu u svetu. Pa, nažalost za mene, imao sam dovoljno tkivo rasta, koji je sprečio svoje telo od proizvodnje dovoljno mleka da isključivo nahraniti decu sa mlekom. Brzo sam otkrio da hrani na grudima je izaziva uznemirenost zbog mene i stvaranje situacije koja je dovela do moja beba ne dobija dovoljno mleka.

1 Velika Britanija mama govori se o mastitis

Znajući da sam uvek želeo oba moja deteta da primi prednosti majčinog mleka, okrenuo sam se pumpanje (skoro isključivo u vreme), kako bi se održao svaku isporuku i dalje su teče. Posle dve bebe i kombinovani 19 meseci pumpanja i dojenja, prilično sam siguran da moje iskustvo me je naučio ponešto o životu sa pumpom dojke.

load...

Bez obzira da li su pumpanje isključivo ili samo kada ste daleko od bebe, postoje neke dragocene savete i trikove za olakšati ovaj posao. Ali, pre nego što počnete, neophodno je da kupite ili iznajmite kvalitetan pumpu koja odgovara vašim potrebama. Ako se samo povremeno pumpanje, niže troškova osnovna pumpa je verovatno sve što je potrebno. Međutim, ako se svakodnevno pumpanje, vredi gleda u bolnici stepena ili malo razreda pumpe.

Kada ste kupili (ili iznajmljuje) pumpu, vreme je da pređemo na posao. Sledeći saveti i trikovi - koji se fokusiraju više na električnoj pumpi nego u ručnom pumpom - pomoći će vam postati majstor u pumpanja.

Zalihe

 • Većina mame su pronašli da je zgodno imati "hands-free grudnjak" ukoliko koristite električnu pumpu. Ovo oslobađa ruke od drži boce i čuva prirubnice sigurne u svoje grudi.
 • Sa leto približava, to je takođe dobra ideja da se dodatni grudnjak jer će biti jako znoje. Ako ne želite da kupite još jedan, mnogo mame imaju odluka sami za rezanje rupe u starom sportski grudnjak sreću.
 • load...
 • Ektra pumpe prirubnice i boce mogu uštedeti puno vremena, tako da ne morate da ih perete između pumpanja sesija. Važno je napomenuti da postoje različiti veličina prirubnice, pa probajte ih i videti ko se uklapa grudi najbolji.
 • Ne zaboravi adapter za automobil za to vreme kada su se pumpa i vozi!
 • Ima smisla da se dodatni set cevi (ne zaboravite da očistite ovo se često).

Ova majka borila poremećaj u ishrani tokom trudnoće

Tokom pumpanje

 • Get udobno, jer pumpanje može trajati od 10 do 30 minuta. Pronaći prostor u kući ili na poslu da osećate najviše opušteni - to će pomoći u razočaranje i potencijalno količine mleka ste pumpe.
 • Ako se prirubnice izgleda da iritiraju kožu, razmislite oblaganje unutrašnjosti sa masti ili kreme koristite na bradavicama za negu.
 • Multi-zadatak! Lepota pumpe i grudnjak hands-free je da možete dobiti mnogo drugih stvari radili ili jednostavno odmoriti i malo odspavati. Pumpa dok vozite, rad na računaru, gledaju televiziju, čitati knjigu, štrika. Mogućnosti su beskonačne.
 • Obratite pažnju na podešavanja - to nije nužno bolje da pumpu koja radi na najvišim postavkama kako bi dobili maksimalnu količinu mleka. Eksperiment da vidimo šta je najbolje za vas.
 • Ako ste pumpanje tokom toplijih meseci, imaju ventilator zatvoriti do da pomogne ohladi te dole i nekoliko peškira da pomogne apsorbuje sisa znoj da dospe stomak.

Nakon pumpanje

 • Ako pumpa nekoliko puta dnevno, stavi pumpe delova u plastičnu kesu i stavite ih u frižider za narednu upotrebu. Ovo vam omogućava da imate samo oprati delove na kraju dana - dojavi nisam naučili do mog drugog deteta.
 • Pri pranju na kraju dana, postavite delove u posudi sapunicom i neka potopiti preko noći.
 • Maramice su odličan način za čišćenje delova kada ste daleko od sapunom i vodom ili jednostavno ne osećaju kao pranje drugi dang stvar! Takođe, smatramo pare torbe (koji se koristi u mikrotalasnoj) za svoje delove ako je potrebno da malo brzo sterilizaciju.
 • Promenite membrane ako primetite smanjen učinak od pumpe.
 • Ako planirate da nahrani sveže izraženu mleko vašu bebu u roku od četiri do šest sati pumpanja, to je sigurno da ga ostaviti na šalteru na sobnoj temperaturi.
 • Skladištenje mleka u frižideru i zamrzivaču su obe opcije. Label mleko sa datumima i prodavnicu sa najstarijim mleka na frontu. Zamrzivači su veliki jer majčino mleko može čuvati do godinu dana tamo. Uverite se da stavite mleko u odgovarajuću torbu za skladištenje pre stavljanja u zamrzivač. Kada ste spremni da je koristite, izvadite ga iz zamrzivača i otopi pre zagrevanja.
 • Zavrtite mleko pre serviranja i spremite se za narednu rundu pumpanja!

12 puta Krisi Teigen je #MomGoals

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kate Middleton prvi put javno izlazi od objavljivanja trudnoće

Post Roditeljstvo

Ideja o zanatstvu snega: napravite pinecone pticu sa decom

Post Roditeljstvo

Tata tekstovi ćerke razloge zbog kojih voli svoju majku, svi se svađamo

Post Roditeljstvo

Sam suicid izazvan plavi kit nije šala

Post Roditeljstvo

Birthdai parti gifting 101

Post Roditeljstvo

Kako da ne kažete svom šefu da ste trudni

Post Roditeljstvo

Christina el moussa se vraća na insta-šamere

Post Roditeljstvo

Plan Ks je genije i sada ga morate naučiti svom tinejdžeru

Post Roditeljstvo

Pitali smo Dolli parton 6 pitanja, i njeni odgovori su divni

Post Roditeljstvo

Kako pomoći vašem djetetu kroz pad srednjoskolskog obrazovanja

Post Roditeljstvo

Melisa rauch iz teorije velikih bangova očekuje prvo dete nakon pobačaja

Post Roditeljstvo

Iznenađujuće vesti o tinejdžerima i tetovažama