Nas olimpijski tim imao je jednu mamu na brodu, i ona je samo osvojila zlato | RS.burnbrightlove.com

Nas olimpijski tim imao je jednu mamu na brodu, i ona je samo osvojila zlato

Nas olimpijski tim imao je jednu mamu na brodu, i ona je samo osvojila zlato

Samo je jedna majka bila zastupljena na tima SAD na Zimskim Olimpijskim igrama u 2018 - i ona je upravo doneo kući zlato. NPR je izvestio da Kikkan Randal, zajedno sa svojim saigračem Džesi Diggins, hendikep je osvojio prvu kros-kantri ski medalju Sjedinjenih Američkih Država od 1976. Godine (znate, eru sjajnim Doroti Hamillbovl sečenje).

Da li vi verujete Randal je obuka za olimpijski događaj samo jedan monthafter njen sin Brek je rađanja? Brek je sada 22 meseci. Randall koji živi u Anchorage, Alaska, sa suprugom, Džef, rekao je vreme, "Moja trudnoća je glatko i u proleće 2016. Godine smo pozdravili našeg sina Brek u našoj porodici. U roku od mesec dana sam dobio dozvolu od mog lekara i radio moj put nazad u stalnom treningu. To je strpljenje i veru da mogu da rade u formu. Prijatno sam iznenađen onim što je snažan i pozitivan uticaj postane majka na mom skijanja. "

load...

U januaru, Randal posted ovu slatku snegom pic sa Breck, sa naslovom "Happi # VorldSnovDai2018 svima! #beanoutsider #catchthatsnovflake."

Happi # VorldSnovDai2018 svima! #beanoutsider #catchthatsnovflake

Upoznajte prva žena Ski Jumper u istoriji Olimpijade

To je retko da čujemo mamu u razgovoru javnosti o pozitivnom smislu materinstvo je pogođena i nadahnutim svoju karijeru - i mi želimo da znamo više o toj strašnoj sportista i drugih poput nje. Randall doveo svoju porodicu sa njom kada je bila na Svetskom prvenstvu kolo pre Olimpijade, i ona je rekla Timethe Multitasking je zapravo blagodet.

"Imali smo neverovatan put. Nisam uvek vremena za oporavak sam bio navikao, ali moram da provedem dosta vremena sa svojim sinom. Rezultati isplatilo takođe. Samo sati pre nego što sam osvojio Svetsko prvenstvo bronzanu medalju ja se menja pelene i ispiranja boce. Ispostavilo se da bebe poslovi su odlične za rešavanje nerve. "

Pa, prokletstvo. Da smo znali da, možda bismo počeli obuku za Olimpijadu previše. Pucaj. Prekasno za biatlon?

Top 10 Team USA Vomen to Vatch na Olimpijskim igrama

load...

Randal rekao Anchorage Daili Nevs, "To je bio drugi dan priprema za mene pre nego što sam otišao u kvalifikacijama. Nakon doručka, došao sam kući i učinio neke veš, stavi sina dole za dremku, a zatim ga ukrcali u autobus u mjesto održavanja. Tokom trke je obilazio okolo sa tatom. To je bila drugačija dan, ali mi je pomogao da ostanemo mirni. "

Brek nije bio pri ruci na Olimpicsto vidi njegova mama osvojiti zlato - mali čovek ostao sa svojim babom i dedom, a Randal fokusirana na medaling u svojim petim i završne Olimpijade. Ona je rekla Vashington Postbefore Igrama, "Neću da ga vidim za punu mesec dana, koji će biti jako teško, jer sam upravo dobila toliko prilagodili životu juri oko deteta. Ali, on je sjajno sa njegovi baba i deda. Znam da je na dobrom mestu, tako da sada mogu da se fokusiraju na ono što treba da uradim. "

I fokus jeste, sa 24-karatnog zlata finese. Randal je razgovarao i sa Boston Globe o radosti konkurentskih u udarnom momming godina. "U sport kao trčanje na skijama, gde je potrebno toliko dugo da dođe do vrha, stvarno samo dobijam na zabavnom dijelu kad si nekako u svojoj odličnoj reproduktivnom age.It bio nešto gde nisam htela morati da napravi izbor ili kako sam bio radoznao da vidim da li mogu to učiniti i na sreću sam imao neverovatan karijeru u tom trenutku i da ću biti srećan bez obzira šta se desilo.. Ja sam se vratio iznenađujuće jak. "

Izvinite nas dok smo popeti na kauču i pevaju himnu pre nego što ubrza za rad - odmah nakon naručivanja skije kros-kantri mreži.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

7 načina Donald Trump je baš kao mali

Post Roditeljstvo

Daks Shepard kaže da će mu se svideti ako njegove ćerke žele biti glumci

Post Roditeljstvo

8 porodičnih novogodišnjih ideja koje možete planirati u poslednjem trenutku

Post Roditeljstvo

Mama Selene Gomez napisala je srčanog posta o pobačajima

Post Roditeljstvo

Lauren Conrad 4 lažni zakoni teorije trudnoće

Post Roditeljstvo

Mrzite današnju politiku? kako naučiti decu o toleranciji

Post Roditeljstvo

Tinejdžer koji je umro u olupini ostavio je napomene da se pamte

Post Roditeljstvo

Uskršnje jaje lovite ideje koje još niste pokušali

Post Roditeljstvo

Lauren Paul otvara se o ovom užasnom stanju dojenja

Post Roditeljstvo

Deca se socijalizuju praktično - i provode previše vremena sami

Post Roditeljstvo

Kongres pada loptu na 9 miliona dece i njihovo zdravstveno osiguranje

Post Roditeljstvo

Ne očekujte da coco rocha ima skoro drugu bebu