Ne mogu da verujem da sam morao da pumpam tamo | RS.burnbrightlove.com

Ne mogu da verujem da sam morao da pumpam tamo

Ne mogu da verujem da sam morao da pumpam tamo

Dojenja može doći sa nekim zaista nezgodnih trenutaka - kao hranjenje na glupim mestima i sluha neverovatne komentare od stranaca. I u svemu sudeći, to takođe znači povući uzasne (ali ponekad neophodan) pumpu dojke. Pumpa dojke je najbliža stvar ikada osećate kao krava se muzu na farmi. I da veeeee-VOOOOO buka će odjekivati kroz mozak za mnoge godine koje dolaze.

Dojke pumpanje savete od mame koja je tamo bila

Ali uvek postoji uteha u znajući druge mame su podneli nerazumevanja pumpe dojke previše. I sreću, ovi roditelji su spremni da dele ne-tako-privatne i neugodne mesta oni su morali da se povuku pumpu.

load...

Auto

"Dobio sam stao dok pumpanje on Ocean Parkvai u Bruklinu. Dobio sam stao, jer da bi se pumpom, morala sam da stavim pojas pod ruku, pa mi je dao kartu za nezakonitu upotrebu kada pojasevi nisu vezani !! sam malo ozbiljno brzo "odvajanja" kao što sam stao tako da ne bih znao da je pumpanje. Nisam bio siguran da li je to legalno! "

- Džil B

"Morao sam da pumpa na putovanje u Pitsburgu sa rodbine u automobilu. To je bilo zabavno."

- Endži G

"Ja sam pumpa u automobilu koji prolazi kroz Drive-Thru u Starbucks sa decom u leđa! Naravno, imao sam poklopac na. Starbucks imao pojma ono što radimo za kafu.."

- Džesika D

"Upumpava sam na zadnjem sedištu automobila maminim u garaži, jer smo bili u kupovini i dok je pokušavao na bretela grudnjaka, sise odlučio da je go-vreme. Mleko je bukvalno lije od mene."

- Michelle B.

"U mom autu na putu da pokupi decu i turistički autobus zavrnuo na crveno svetlo tako da su svi turisti mogu buljite."

load...

- Alison T.

"Pumpa i tokom vožnje svuda po nekoliko meseci. To je bila najbolja upotreba multitasking kao što sam mogao koristiti drive vremena da uradi nešto produktivno osim samo doći do mesta. Hands-free grudnjak i adapter za kola su bile fantastične."

- Šeril O

Najluđu stvari boca-hranjenje mame su čuli

Avioni

"Upumpava sam u avionu pod ćebe na noćnom letu, a nadamo se putnik pored mene nije primetio taj potpis" kašalj Dog 'zvuk, ali sam siguran da jeste. "

- Kristin S

"Upumpava sam u avionu kupatilu pre poletanja. Gross."

- Izabel K.

"Upumpava sam u avionu kupatilu na prekookeanskom letu za radne put u Belgiju. Osetio sam bruto i izložen, ali je bio dug let, a bilo je mnogo kupatila, pa [ljudi nisu čekali da izađu]. Ali osećao sam samosvesna o čudnom pumpanja zvuk. "

- Liz! M

Na poslu

"Upumpava sam mog šefa kancelarije na 14. Spratu naše zgrade. Imala je ogromne prozore i predivan pogled na centru, koji sam uživala dok se prozor za pranje pojavio. Budući da sam bio potpuno sam, sam imao majica potpuno bez dugmeta i otvoren. Mislim da smo oboje bili iznenadio. "

- Vikki R

"Otvorena kancelarija kocka sa (ženski) saradnikom vičući," Mooooo. ' "

- Nansi K.

"Kada sam se vratio na posao da imaju bebu br 2, bio slomljen brava na mom radnom vrata i HR ne želi da ga zameni. Nešto o opasnosti od požara i pumpne soba je sprat daleko. Zato sam morao da se pametan Kad pumpa, sam stavio znak na vratima koji je rekao,. "ne uznemiravaj. Biće ti žao što si uradio." Imao sam bravu sutradan. Izgleda da je strah od da me vidi u toplesu i pumpanje nadmašuje svaku zaštite od požara. "

- Sara M

"Ja pumpa u osnovnoj školi biblioteci kancelariju sa velikim prozorom iza kase. Sakrio sam se iza knjige korpu sa nadom nijedno dete ne bi otvoriti vrata i dolaze tamo".

- Megan O.

"Nisam mama, ali žena je moja žena je radila sa imao kancelariju na 7. Spratu bez brave na vratima. Ona se koristi da se stolicu i suočavaju se sa prozora iza stola. Sa ulice, zgrada stakla je odraz, pa je mislila da je preslikani staklo. Mesec i po dana kasnije, kada je hotel u susedstvu nazvao i rekao gostima su se žalili, ona shvatila da nije! "

- Met S.

Javni toalet

"Štand u LSU fudbalskom stadionu. Sa ručne pumpe, jer nisam mogao da donese nešto veliko kao moj električnom pumpom. Bilo je dobrih 20 minuta. Bilo je užasno."

- Odri H

". Imao sam vikend djevojaka u fensi banji samo četiri nedelje nakon porođaja hiked sam svoju divnu večernju haljinu i osnovi izrazio direktno u VC šolju. - Pa Glam"

- Nikol M

"Upumpava sam u kabini na Obaminog govora u Denveru! Stvarno sam se nadao tajna služba će me pitanje na putu u, ali nisu."

- Dijana M

Top 20 babi potrepštine za nove mame

Bilo gde i svuda

"Upumpava sam i bacio u ormaru domar je na venčanju."

- Laura F.

"Samo reci, ja sam pumpu tamo... Ubers, taksi, skoro svaki aerodrom u Americi, autobusi, brodovi, limuzine, Epkot, koncert kupatila, radne prostorije, u toku vožnje, svadbe. Ja stvarno ne mislim da postoji postavite nisam pumpa! "

- Liza S

"Upumpava sam i ostavio svuda Las Vegasu. Moj 40. Rođendan, četiri meseca nakon porođaja."

- Jennifer F.

"Tokom konferencije, pumpa sam u Jacob Javits centru ispred džinovskog banke prozora."

- Ketrin H

"Idem na godišnjem kampovanju sa devojkom iz rudnika. Godinu, otišli ​​smo u Brice Canion, i dok planinarenje, ja uzeo pumpanje pauze iza kaktusa i Hoodoos (The Rock formacija za koju se zna da je kanjon). The planinara ' reakcije su bile neprocjenjivo. "Vee-vu, Vee-vu" je pumpu kao što sam pokušao krije u onome što je bilo više ili manje običan prizor. "

- Monika B.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Ono što mi je samo jedna mama mesec dana naučilo me je o roditeljstvu

Post Roditeljstvo

Kim kardašian zapad je obrušio stražare koji su je optužili da se zabavlja kada je svet bio u bolnici

Post Roditeljstvo

Privatna škola navodno diskriminira fizičko ometenu decu

Post Roditeljstvo

Tražili smo decu sa tehničkim rukama da idemo bez telefona nedelju dana

Post Roditeljstvo

Zašto neke žene odluče da masturbiraju tokom porođaja (zaista)

Post Roditeljstvo

Vodič za upoznavanje sa njim

Post Roditeljstvo

Julie andrevs na njenoj novoj izložbi, Julies greenroom

Post Roditeljstvo

Kako sam objasnio predsjedniku Donaldu Trumpu mojoj ćerki

Post Roditeljstvo

Ne, kasnije vrijeme početka školovanja zapravo neće pomoći tinejdžernoj deprivaciji sna

Post Roditeljstvo

5 načina da se uverimo da naši sinovi ne raste kao Harvei Veinstein

Post Roditeljstvo

Kristen bell i Dak shepard i dalje su čuveni roditelji i ljudska bića

Post Roditeljstvo

Kćerka Mariah Carei-a ubija uvek biti moja beba na sceni sa mamom