Nikki Reed kaže da će ona i Ian somerhalder uzeti mesec tišine nakon bebe | RS.burnbrightlove.com

Nikki Reed kaže da će ona i Ian somerhalder uzeti mesec tišine nakon bebe

Nikki Reed kaže da će ona i Ian somerhalder uzeti mesec tišine nakon bebe

Niki Rid i Jen Somerhalder su na ivici po prvi put roditeljstvo - i njih dvojica imaju plan u potpunosti izvucite kada beba dođe.

Hi Mala Jedna znam te, ali samo zato što sam te. Kako je moguće voleti nekoga toliko već? Sve što znam sigurno je da je najjači osećaj koji sam ikada osetio. Mi smo deljenje ovo telo već duže vreme, a već smo iskusili mnogo zajedno. Ne možemo čekati da te upozna. Love Iour roditelje

load...

Retro Babi Names odlično za moderne porodice

(Sshh. Nemojte im reći planovi imaju tendenciju da idu kroz prozor kad stvarna, nontheoretical beba pravi velika vrata. Oni su u ovome.)

Rid je razgovarao sa Fit Trudnoća i bebu na svoje najnovije izdanje i otvorio o njenoj trudnoći i njene nade za njihovu bebu.

Rid je rekao da je i Somerholder planiraju da cocoon sa svojim novim dolaskom i klone pritisak da dele zdravstvene ispravke i fotografije.

"Mi ćemo uzeti prvi mesec bebe za sebe", rekao je Rid. "Nakon što stigne beba, radimo mesec dana ćutanja. Samo nas troje, bez posetilaca, a mi smo isključite telefone previše, tako da nema očekivanje da komuniciraju. "

Nova Ulica Sezam karaktera Rudi Osposobljava Blended Families

Oni su isključiti, Granola-roditeljstvo savršenstvo, ovo dvoje, a beba još nije ni stigao.

Mi volimo svoju mudru razmišljanje o novorođenih dana. "Ne razumem te prvih 30 dana unazad, i mi želimo da budemo potpuno prisutni", rekao je Rid.

load...

Pošteno. Ali nadamo se da će par nije prestroga prema sebi ako im dete pokaže suviše prokleto sladak da se odupru deljenje slike. Hej, to se dešava i najboljima.

Par je bio prilično privatne o ​​trudnoći - u stvari, Rid je otkrio da je meseci pre nego što ona i Somerholder čak porodicu i prijatelje, rekao je za bebu na putu.

Rid je rekao da je "ovo stvarno dobra stvar, tajni sa samo jedni druge."

Dakle, kladimo se nećete biti iznenađeni da je par je takođe čeka da sazna pol svog deteta. "To je najveći i jedini pravi iznenađenje svog života."

Vellllll, nismo sigurni da je to jedini pravi iznenađenje u životu, ali da, to je prilično velika, moramo se složiti.

Par se nije željan za bilo iznenađenja kada je u pitanju samog porođaja, pa Rid planira da lekar, Doula i masažu kiropraktiiara pri ruci da je zadrži "udoban i informisan."

Blagoslovena bila. "Udoban" nije reč koju obično povezuje sa porođaja, bez obzira kako se lagano, ali imamo fige da je plan rođenje Reed ide. Dobro, kao što je planirano.

"Nekada sam želim kućni rođenje, unmedicated i sa babice. Ali sada znam ljude koji su imali velike iskustva na porodilišta i bolnice ", rekao je Rid.

Kada grudi možda nije Najbolja

"Moj doktor kaže," Babice uvek da ništa neće poći naopako. Lekari uvek misle nešto hoće. Hajde da nađemo mesto u sredini, ' ", rekao je Rid. "Dakle, Ian i ja gledamo sve opcije."

Somerholder, sa svoje strane, je voli efekat Reed trudnoća ima na nju. "Ian šali da želi da me zadrži u drugom stanju zauvek", rekla je ona. "Trudna, ja sam bolji verzija sebe. Ja sam stvarno jeza i opušteno, što mislim da je najveći blagoslov. "

Rid je takođe potpuno ljubavi trudnoće, "Biti trudna mi je dao ovu novu i moćnu zahvalnost za svoje bodi.I žele da pišem trudna telo ljubavna pisma, tako je F *** ing kul!"

Mnogo trudnica želi da pošalje svoju trudnu mail telo mržnje ( "Hej, hvala za hemoroide!"; "! Ne, nije mi bila potrebna da devet meseci spavanja ionako") pa smo se pitam da li Rid zamišljen njihov beba u senci sjajnoj jednoroga dok mačići odskočiti na rastresit oblaka iznad glave. Sledeći put? Imaćemo što i ona.

Ozbiljno, mi volimo čist pozitivnost ove dve o putu ka roditeljstvu - i kada im beba baca neke neočekivane SEZONA (koji znate da je potpuno će), kladimo se da će moći da ga nositi u redu. Nakon početnog šoka splasne.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Zašto je biti nova majka najteži posao ikada - i kako se nositi

Post Roditeljstvo

Gde da uzmem decu na odmoru - i u budžetu

Post Roditeljstvo

Mamina prica o jogi je najsmešnija priča ikada

Post Roditeljstvo

Deca i oružje: šta roditelji treba da znaju

Post Roditeljstvo

Zašto ne bi trebalo da bebe bebu porodice

Post Roditeljstvo

Pokloni novim milenijumskim mama zapravo žele

Post Roditeljstvo

Kako prepoznati suptilne znakove nasilja

Post Roditeljstvo

5 tipova ljudi koje ćete sresti kao novi roditelj

Post Roditeljstvo

Obama je zvanično američki omiljeni tata

Post Roditeljstvo

10 postpartalnih saveta koje će vam uštedeti zdrav razum

Post Roditeljstvo

Dnevna nega sramota roditelje na telefonima

Post Roditeljstvo

Žena zatrudni dva puta u roku od 10 dana