Nova pravila za čišćenje sa decom | RS.burnbrightlove.com

Nova pravila za čišćenje sa decom

Nova pravila za čišćenje sa decom

Puno roditelja bore iz dana u dan da bi svoju decu - i okolina svoju decu "- čista. Ne prođe dan da ne vidimo komercijalni o tome kako da countertops čist i ubija 99,9 posto svih bakterija na svojim kućnim površinama. Zatim, tu je stalna potreba da se krpu za lice i ruke tvoje dete je - jer, naravno, bakterija živi tamo! Oh, i da ne zaboravimo da je potrebno da bi bili sigurni da jedu čist. Ili ne?

Dobra vest: Ne, mi ne radimo. Ne kažem da napusti sve moderne higijene. Ja predlažem da kao kultura, postali smo previše čist.

Istraživači u Novom Zelandu foundthat navika saniranje nije stvarno pomaže decu ostanu zdravi. U studiji sa dve grupe učenika, jedna grupa je zatraženo da dodate sredstvo za dezinfekciju ruku na njihov rutinski i druga da se drži redovne pranje ruku. Rezultati su pokazali da ruka ublažavanje nije dodao nikakve koristi kod dece, a stopa odsutnosti bio isti za obe grupe; ostali su bolestan od škole jednako često. Kako bi bilo da?

load...

Kako "Zeleni" Vaša trudnoća

Bez obzira da li ste vi označili kao lenja mama ili ne, pročitajte da dobijete hack, savet ili jednostavno novu ideju kako da pomognu brine o svojim mališanima, kada je u pitanju čišćenje. Zašto ne bacaju stare "pravila" za one koji ne samo čine život lakšim, ali bi zapravo da je zdravije previše?

Čiste ruke

 • Staro pravilo: Koristi sredstvo za dezinfekciju ruku! Ne izlazite iz kuće bez njega! Koristite ga kad god ne mogu oprati ruke, ili ga koristiti kao dodatak na pranje sapunom i vodom.
 • Nova pravila: Svap ova sredstva sa prirodnim ručnih maramica. Da, maramice su ne samo za površnog obroka jedete sa rukama. Sredstva za dezinfekciju su oštra i pobiti dobre bakterije na našoj koži, ostavljajući da se osuši i oduzeta. Maramice na bazi vode, s druge strane, su efikasni sa razlogom. Fizički čin ribanje pomaže ukloniti neželjenu prljavštinu i patogene bakterije. Samo se uverite da izaberu ne antibakterijska maramice, a ti si dobro ide.
 • load...

Očistite Eating

 • Staro pravilo: zalihe upakovanih grickalice i 100 kalorija pakovanja radi lakšeg ručak i užinu prep.
 • Novo pravilo: Naravno, pakovanju namirnice su super-zgodno, ali takođe su skupi i često nezdrav. Umesto toga, nude deci domaće jogurt parfaits sa voćem i meda, ili dodajte slane od sira kocke za novi spin. Volim slane grickalice? Zameniti čips i zamenu u krastavcima: Lakto-fermentaciju svoje krastavce, šargarepe ili boraniju je lakše nego što mislite. Recepti kreću od smešno lako (samo povrće, voda i košer soli) do jednostavno lako (ako želite još par začina). Zaključak: Ako možete napuniti teglu sa vodom, solju i povrća, onda to može biti vaš novi omiljeni stvar. Vaša deca će dobiti svoje stomake u dobrom stanju sa svim što dobrih bakterija i zadržati svoje umove oštar je upravljanje jasno od slatke prerađene hrane.
Više: Da li trudnoća "pravila" zaista bitno?

Čista kuća

 • Staro pravilo: dezinficirajte sve! Koriste za beljenje da ubije 99,9 odsto bakterija i klica!
 • Novo pravilo: Sa manje vremena (ili motivacije) za čišćenje, lako je pribeći korišćenju proizvoda za dezinfekciju, kao što obećava da će se posao uništavajući sve na svom putu. Ali, kako se osećate kada diše te pare u? Nije dobro, zar ne? Otpad jake hemikalije za više prirodnih i manje štetnih rešenja. Bela sirće je super jeftin i efikasan u čišćenju ništa od svojih countertops u svoje podova i prozora. Ne vole miris? Ščepati lak serije cleanervith destilovane vode, hamamelisom i neke od vaših omiljenih eteričnih ulja mirisa za teeni deo troškova za surove hemijske stvari. To je toksičan andsparkling čist.

Clean navike

 • Staro pravilo: Dođite pravo kući i udario knjige!
 • Novo pravilo: Svap se obavezno posle škole domaći i / ili posao vremena za obavezno otvorenom vreme. Da stvarno. Sa manje udubljenje timeat škole, važno je sada više nego ikada da svoju decu iz kuće. Bavljenje sportom, opuštanje i čitanje na svežem vazduhu ili uzimanje psa u šetnju - samo trošenje vremena napolju bez povezivanja sa elektronikom je način da se pomogne jasno um i pripremimo za produktivan noći domaći zadatak i izednačenje za dobar noćni san. Isto tako, ostavljajući deca dobijaju malo prljav je dobra stvar. Dr Maja Shetreat-Klajn objašnjava u svojoj knjizi Zdrava hrana, zdrav Gut Srećan Childthat deca koja su izložena manje sterilne sredine - kao, znate, na otvorenom - zapravo imaju manje infekcija. Deca koja odrastaju vremena provodi u prirodi su još manje šanse da obole pitanja kao što su astma i alergija. Dakle, dajte im da dobro i prljavo, i osećam se kao boljeg roditelja za to.
Više: Zašto nećete videti moje dete Pics na Facebook-u

Clean higijena

 • Staro pravilo: Uverite se da deca sapunica do glave do pete svaki dan!
 • Novo pravilo: Verovatno znate da pranja svaki dan je van - ali sve više i više ljudi se opredeljuju da skrati i pojednostavi previše rutine za kupanje. Ne samo da dugo, toplo tuš sapunom isušuje kožu i on bi izgubio prirodnih ulja, oni su veliki gubitak vode (i vreme). Rastvor? Suggest deca se brzo ispiranje i / ili samo koristite sapun na područjima kojima je to potrebno. (Bićete iznenađeni koliko je efikasna ovo je, plus, drži svoju microbiomethriving kože, i to je dobra stvar.) To znači manje vremena za kupanje i više zabave vreme za to. Igraju napolju malo više!
Zato samo napred i zameniti jedan, neke ili sve od gore navedenih "pravila" - staro za novo. To je samo novi način da vidite šta znači biti čist, ali to može da vas promišljanja ceo rutinu (pa čak i štedi vaše vreme porodice i bolovanja u procesu). Ne morate biti lenji mama da shvate da čisti je precenjen.

Image: Getti Images / Dizajn Ashlei Briton / SheKnovsTagged u

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Srećan sam da sam OB otišla usred moji trudnoće

Post Roditeljstvo

Kad je reč o majčinom mleku, dečaci bebe postaju bolji posao

Post Roditeljstvo

Da li slika Beionce-a u trudnoći uključuje tajne skrivene poruke? spojler: da

Post Roditeljstvo

Zašto Ashton Kutcher i Mila kunis neće dijeliti slike svoje dece na društvenim medijima

Post Roditeljstvo

Manner za sto 101: vaš vodič za učenje dece

Post Roditeljstvo

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako ga zaustaviti

Post Roditeljstvo

Mckaila maroneiova mama kaže: ovo proždrijeva mojoj ćerki

Post Roditeljstvo

Roditelji će se sresti kao nova mama

Post Roditeljstvo

Maksim Chmerkovskii već želi više dece sa PETA murgatroidom

Post Roditeljstvo

Hoće li zahvaliti kada imate malu decu? Nema problema

Post Roditeljstvo

Pomozite da nazovete april žirafovoj bebi, jer šta još radite?

Post Roditeljstvo

6 načina za isključivanje nakon bebe