Obame nisu spremni da vide svoje ćerke | RS.burnbrightlove.com

Obame nisu spremni da vide svoje ćerke

Obame nisu spremni da vide svoje ćerke

Malia Obama će otići u Harvard sledeće jeseni, a njena mlađa sestra Saša nije daleko iza. Međutim, njihovi roditelji - Možda ste čuli od njih, Barak i Mišel Obama - još uvek nisu spremne da oslobode svoje bebe idu i postaju prazne Nesters, Peoplereports. "Ona je još uvek beba," rekao je njena najstarija ćerka Malia, koji napunio 18 godina u julu Mišel.

Beba ili ne, i Malija i Saša, koji je 15, su spremni da krenemo dalje - čak i ako njihovi roditelji nisu. "Oni su spremni da izađu, samo iz kuće svojih roditelja", rekao je njegove ćerke predsednika Obame. "Činjenica da je kući svojih roditelja je Bela kuća može dodati na to. Ali Malia ide na koledž. Ona je odrasla žena. "

load...

26 fotografije Sasha i Malia Obama odrastanje pred našim očima

U Obame napusti Belu kuću sledećeg meseca - sledećeg meseca !! - i mada će biti bittersveet za celu porodicu, oni su priznali da su njihova deca odrasla tamo, i da su uzbuđeni zbog narednom poglavlju. "Postoji sentimentalnost o ovom mestu, da su imali toliko neverovatne iskustava, i osoblje su deo porodice", rekao je predsednik Obama. "To je različit za njih nego za većinu dece u da kada oni odu, oni neće moći da se vrati kući. Malia se govori o tome kako je ona žali zbog činjenice da ona neće imati tu domaću bazu na isti način. "

Ali, da ne verujete da Malija i Saša su super krivo o predstojećem pokretu, njihov otac je dodao, "Oni su spremni da izađu iz gnezda. Mi ne mislimo da su spremni, ali svakako da su spremni. "

Svedok trenutke koji definisane Baraka Obamu u novom Netflik filmBarri

Čuveni porodica će uskoro kreću na 8.200 kvadratnih metara rentalin prestižnom Kalorama oblasti Vašingtonu, što je pomalo odstupa od 54.900 kvadratnih metara Beloj kući. (OK, Obame 'privatne odaje ne zauzimaju ceo prostor, ali je sigurno da kažu da je njihov novo mesto će biti malo manje hiljada.)

load...

Malia diplomirao DC privatnih Kveker škola Sidvell Friends u junu, a izvodi jaz godine pre nego što počne fakultet. Prošle jeseni, predsednik Obama je rekao da savetovala Malia "da se ne istakne previše" o tome da u super-prestižnu školu, ali se ispostavilo da ona ne treba da se brine o ovome, Nev Iork Timesreported. "Samo zato što to nije neka ime-brend, poznat, fensi škola ne znači da nećeš doći veliki obrazovanje", rekao je predsednik Malia.

To je rekao, oba Malia roditelja studirao pravo na Harvardu, tako da njen izbor ima smisla. Saša je student druge godine na Sidvell, a porodica planira da ostane u DC barem do njihove najmlađa ćerka diplomaca. Nakon toga - ko zna?

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Moja postpartalna depresija nije izgledala kao ono što sam očekivao

Post Roditeljstvo

Pošto ne možete da ga prodate, evo šta da radite sa istim automobilskim sedištem

Post Roditeljstvo

Sherri Shepherd šepa njenu bivšu neozbiljnu ponudu za podršku djeci

Post Roditeljstvo

6 podsetnika za mame o tome kako liječiti svog trudnog prijatelja

Post Roditeljstvo

Dete na detetu: ono što treba znati

Post Roditeljstvo

Manner za sto 101: vaš vodič za učenje dece

Post Roditeljstvo

Audrina Patridge se nasmeja nad mrviljačima o njenoj premornoj bebi

Post Roditeljstvo

Anne Hathavai govori protiv nas bez roditeljskog odsustva

Post Roditeljstvo

Kada deca sa autizmom dođu do puberteta

Post Roditeljstvo

Koje su prednosti i slabosti odlaganja vrtića?

Post Roditeljstvo

Još uvek razmišljamo o PETA murgatroidovom postpartum stomaku

Post Roditeljstvo

Tinejdžer koji je umro u olupini ostavio je napomene da se pamte