Ovaj klinac od stranih stvari ima dete, i nemamo pojma | RS.burnbrightlove.com

Ovaj klinac od stranih stvari ima dete, i nemamo pojma

Ovaj klinac od stranih stvari ima dete, i nemamo pojma

Jonatan Bajers je sada tata. Šta? To jest, britanski glumac Čarli Hiton, koji igra Džonatan '80s-Tastic Netflik unikatnih i čudnije stvari, je navodno otac u stvarnom životu. Da li ste znali za ovo ?!

Evo OurStranger Things 'Alkohol igra

Nedavno, publikacije uključujući Tinejdžeri Vogueand nas Veeklihave reportedthat, prema anonimnom izvoru u neposrednoj blizini Heaton i njegovom bivšom devojkom, Akiko Macura, ta dva navodno ima sina zajedno.

load...

Naravno, mi smo voleli misterioznu, Shaggi kose velikog brata karakter Heaton je od Stranger Thingspremiered u julu 2016, a s obzirom Jonathan je očinski brine o malecki Vill - naročito u sezoni 2 - to nije previše teško zamisliti Heaton kao papa.

Poslednje što smo čuli od Heaton, iako, je propustio da čudnije stvari 2premiere nakon zarobljavanja na LAKS zbog tragova kokaina u prtljagu. Heaton je vraćen u Veliku Britaniju i objavio ovu izjavu:

"Moja planirano putovanje u poslednjoj nedelji SAD je pogođen pitanjem u SAD imigracije, a ja radim to ispravi što je pre moguće. Želim da razjasnim da nisam bio uhapšen ili optužen za zločin, i potpuno sarađivao sa zvaničnicima SAD u LAKS. Žao mi je svim fanovima i moje čudnije stvari porodice nestalih premijeru. Svi smo ponosni na ove sezone i ja ne bih želeo da se ova priča negativno uticati na predstavu. "

Bez obzira da li bebe (Infant, zapravo) vesti stavlja pozitivan zaokret na Heaton Chronicles je još za raspravu. TheDaili Mailreportsthat Hiton i Macura sreli kada su bili 20 i bili su u bendu zajedno (jer naravno da su bili). Njihov bend, Comanechi, je i dalje ljulja kada Macura navodno zatrudnela u 2014. Godini.

load...

TheStranger koje deca ne izgledaju kao više deca

Macura sada navodno ima starateljstvo nad 3-godišnjeg dečaka u Londonu, gde je obavlja kao deo benda The Big Pink. Nema detalja o podeliti prijavljenih roditelja, ali Hiton je nedavno u romantičnoj linkedto STcostar Natalia Dier, koji igra Nanci Vheeler.

Neimenovani izvor prijavljen The Sunthat "Charlie postao otac kada je imao samo 20. On je upoznao Akiko dok je bio tinejdžer i pao Head-over-pete u ljubavi. Oni su više nismo zajedno, ali oni imaju prijateljski odnos radi dečaka. Sada Charlie karijera mu je prioritet, ali da se nada da vidi više od njegovog sina jednom snimao obaveze smiri. "

Kao i kod mnogih Celeb bebe glasina, Hiton i Macura nisu komentarisali ove spekulacije u javnosti, tako da ga uzme sa rezervom. Slično kao sa svim stvarima i čudnije stvari, možemo znati mnogo manje ovde nego što mislimo. I govorili, mi ćemo se vratimo na gledate puno sada. Izvini nas.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Otvoreno pismo mojim republikanskim prijateljima, u vezi Betsi devosa

Post Roditeljstvo

Postoji nova aplikacija za mame koje traže mamu prijatelje

Post Roditeljstvo

Porodične prijateljske destinacije za proleće, koje možete da priuštite

Post Roditeljstvo

6 hrane koja mogu povećati snabdevanje majčinom mlekom

Post Roditeljstvo

Saveti za uštedu vremena za zauzetim majkama

Post Roditeljstvo

Treba li pomoć roditeljima? dođite do zoološkog vrta

Post Roditeljstvo

5 igara za igru kako bi djeca volela da šišaju zube

Post Roditeljstvo

10 mitova rada je vreme da se razbije

Post Roditeljstvo

Vaša vibracija privlači tvoje pleme: gde da pronađete mamu prijatelje

Post Roditeljstvo

Gvineet paltrovov zahvalni pic pokazuje da roditeljstvo ne mora da sisa

Post Roditeljstvo

Kada je vreme da unajmite mentora?

Post Roditeljstvo

Porodice koje su sve dobile da putuju svetom - sa decom