Pitali smo Dolli parton 6 pitanja, i njeni odgovori su divni | RS.burnbrightlove.com

Pitali smo Dolli parton 6 pitanja, i njeni odgovori su divni

Pitali smo Dolli parton 6 pitanja, i njeni odgovori su divni

Kada sam objavio svoj plan za premještanje iz NIC u Nashville pre godinu dana, neke od najčešćih odgovora među mojim Nev Iork prijatelji su bili: "Da li se početi slušati kantri muzike sada?" i "Da li će se, kao, naleteo na Dolli Parton na ulici?" Očigledno je da su odgovori su: vrsta, i na neki način.

Ja nisam "naleteo na" nju, ali sam uspela da sustigne dragim Dolli tokom svoje posete Monro Karel Jr. Dečjoj klinici Nashville je u Vanderbilt, gde je nedavno proslavio izlazak albuma njenog prvog dečjeg (znam, kako imamo sve dovde bez jednog?) sa performansama i neverovatnih $ 1 milion donacije za podršku decu.

load...

Doli Parton konačno ima album a Kids '

MHC zove Parton je dečijoj bolnici posetio "lek zemlja muzike zajednica potrebna nakon tragediat trase 91 Žetva muzičkog festivala", pa čak I, - Doli / Vili / Henk ventilator za sigurno, ali teško da je zemlja muzike narkoman uopšte - da ima da se dogovore. Za jednu stvar, Obecana nas i mladih pacijenata u svoje nećakinje, Hannah, koji je kao tinejdžer bio lečen leukemije u toj istoj bolnici uveden; Hana 29 sada i ide.

Sve u vezi Vanderbilt poseti Parton je ozari dane bezbroj dece koji se bore sa rakom i primaju tu terapiju: njenu muziku, njene zagrljaje, njena duga-prvorazredna odeći, njen čista Obecana-Ness. Ona je šampanjac i velika srca, i iako je odbila da prospete o tome da li je ona bila ko-konspirator u komentarima njenih glumi "adut na emmis (izvinite banda, pokušao sam), ona sve kaže sa takvom sjaj u oku , teško je poverovati da ne zaveru. Nešto. Nešto što smo obični smrtnici će biti srećni ako ikada naučiti.

load...

Parton je novi album za decu, I Believe in Iou, ne samo ispunjen zaraznih pesmama o Rainbovs (mada to je žreb sama po sebi); takođe uključuje pesme kao što su "hrabri mali vojnik", koji Doli objašnjava se u čast Hannah, deca u bolnici i svako drugo dete na svetu, koji se bori ili se napravio da se osećaju "manje od" zato što su jednostavno drugačiji. "Bez obzira da li su oni osakaćen decu, bilo da su bolesne dece gej decu ili transrodne dece.", Objasnio je Rolling Stone Doli. "Sve te stvari u kojima ne znaju šta ćeš putem, ali ti si drugačiji i da ideš kroz nešto sam hteo" Brave Little Soldier 'to znači "nisi jedini koji je ikada. Osećao ovako. ' "

Doli Parton na LGBT Fans & 12 citat To će je vaš idol Make

Usred Lutkina napornog dana obavljanja, govoreći, preteći Dr. Oz u peva u duetu (to je nešto zastrašujuće) i grli neodoljive decu obučeni kao plavih leptira u čast Verujem u Ioualbum umetnosti, smo seli da je pitam nekoliko gorućim pitanjima koja su na našim glavama, kao što su: zašto album a dece, i zašto sada? Šta bi bebe Doli misli na kontejner požara koji je 2017? I da li ce ikada biti od 9 do 5reboot lepo, lepo molim te?

Vatch Lutkina odgovore i više u videu ispod, i spremite se za potpuno novi zahvalnosti za duge turtlenecks.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Chrissi teigen, koja nije trudna, ima dečaka

Post Roditeljstvo

Jai-z otkriva pravi razlog iza imena gospodina i rumija

Post Roditeljstvo

Ideja o zanatstvu snega: napravite pinecone pticu sa decom

Post Roditeljstvo

Da li je Khloe kardashian konačno objavio njeno trudnoću?

Post Roditeljstvo

Da li su pravila o trudnoći stvarno važna?

Post Roditeljstvo

Majkl Felps govori o mentalnom zdravlju, klimatskim promjenama i veštinama hakiranja telefona

Post Roditeljstvo

Pinkova ćerka je moćna ljubomorna zbog svog novog brata bebe

Post Roditeljstvo

Džon Stamos i nenadna beba Caitlin mchugha napravili su sjajne nagrade

Post Roditeljstvo

8 laže moje dete veruje u svet

Post Roditeljstvo

Katie Loves iz Skandala ostavlja pol od svog klinca

Post Roditeljstvo

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako ga zaustaviti

Post Roditeljstvo

5 slatkih i jednostavnih zidara Ideje za jar plakate za decu