Plan Ks je genije i sada ga morate naučiti svom tinejdžeru | RS.burnbrightlove.com

Plan Ks je genije i sada ga morate naučiti svom tinejdžeru

Plan Ks je genije i sada ga morate naučiti svom tinejdžeru

Mislim da se svi možemo složiti da je roditeljstvo tinejdžerima je nesumnjivo notfor one sa slabim srcem. Većina nas se setim naše sedamnaest godina previše jasno. Za mene, povraćanje za trku traku breskve rakija povraća kroz prozor jednog mature limuzine brzine duž na 70 mph je sećanje bih rado da izgubi - i iskustvo i mnogo bih da sam znao izlaz iz. Rane sam u daleko previše loših situacija - i moja najveća nada kao roditelja je da pomogne moje ćerke naći izlaz kada su, takođe, neizbežno završiti u lošoj situaciji.

Ks Plan je najviše brine, osnaživanje toolve've čuo za pomoć vaša deca ostanu bezbedni uz uštedu lice sa vršnjacima. Ako oni će nam Crazi Drive sa svojim uvek vezivati mobilne telefone? Stavimo te telefone u dobre svrhe.

load...

Kako su tinejdzeri kao mačke

Ks Plan ide ovako:

Iour 15-iear-old glave off na zabavu sa prijateljima. Ako se bilo šta je čini neprijatno na zabavi - alkohola, droga, seksualno uznemiravanje, opšti osećaj nelagodnosti - ona ​​zna da si dobila nazad minus uzemljenje.

Sve što treba da uradi? Tekst slovo Ks vama ili neku drugu pouzdanu odrasle ili stariju rođaka.

Ako ste na prijemnom kraju Ks, zovete na telefon i pokrenuti neku verziju ove skripte:

"Zdravo?"

"Hej, nešto je iskrslo i moram da dođem i da te odmah."

"Šta se desilo?"

"Reći ću ti kad stignem tamo. Budite spremni za odlazak u pet minuta. Ja sam na putu."

Boom. To je to. Tvoje dete govori svoje prijatelje da je došlo hitno kod kuće, ona ne zna šta se dešava, ali neko dolazi po nju i ona mora da ide. Niko ne može tvrditi sa tim.

Ovaj plan sigurnost genije u našoj knjizi. Tvoje dete ide u bilo kojoj situaciji sa ugrađenim u smislu sigurnosti. Nema potrebe za vaš tinejdžer da se mortifi pred vršnjacima. On može kriviti svoju brz i bezbedan izlaz na tebe, i ako prijatelj hoće napolje takođe, mogu da dođu zajedno kao "podršku" za svoje dete.

load...

U osnovi, to je specijalnih jedinica roditeljstvo je ekvivalent Navi SEAL vađenja iz neprijateljske terenu. Pametan, ha?

Ali ovde je stvar - a to je ključni deo plana - vaš tinejdžer može reći sve ili ništa all.It je totalno do njih. Da, znamo da si zanima šta se dole. Znamo da ste zabrinuti i uznemireni i ljuti. Ali moraš da ga odbaci i preskočite kontrolni-nakaza akt. Ks Plan funkcioniše samo ako vaš tinejdžer zna da nećeš da se freak pakao i zatvorite ih u njihovoj sobi do koledža. To je otprilike jedini način da se održi Ks plan zasnovanih na poverenju i uzajamnom poštovanju.

Ali. Šta ako nađete dete rappelling dole iz nebodera sa GoPro u potpuno drugom gradu, reeking terora i kontrolisanih supstanci? Može li onda pitati? Ne, čak ni tada.

Teens on pijenje alkohola

Jedna stvar koju caninsist na znajući je da neko drugi u opasnosti ili riziku na neki način. Ovo je teško stvar da razgovaramo, ali je neophodno. Naučite decu da moramo da pazimo drugima koji možda nemaju lak izlaz ili su u preko glave - čak i ako to može stvoriti društvenu dramu da izvuče nekog drugog ili upozori roditelje.

To je jednostavan plan, a sama čin sedi i raspravlja plan za bekstvo podstiče pravu otvorenost i poverenje sa svojim teen (da, isti onaj koji je bio podrugljivo se kada pitate da li GIF je izgovara "JIF" ili "gif" sa hard g ili kada kažete "meme" kao što bi vaš francuski učitelj ima). Ks plan je pobeda oko, onako kako mi to vidimo. I kad roditeljstvu tinejdžere, pobeda može biti prilično kratkom snabdevanja.

Dakle, imaju Ks razgovor. Neka vaše dete zna da njihova bezbednost znači sve vas - i vi ste dobili leđa, bez obzira na sve. To je način bolji poklon od novog automobila. Iako oni ne mogu da shvatim do mnogo, mnogo kasnije. Ali iou'llknov.

Da li dozvoliti pubertet piju pod nadzorom odraslih?

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Ne, kasnije vrijeme početka školovanja zapravo neće pomoći tinejdžernoj deprivaciji sna

Post Roditeljstvo

David Beckham brani rođendansku ženu kćeri Harpera

Post Roditeljstvo

Rachel McAdams je navodno trudna sa svojim prvim detetom

Post Roditeljstvo

Ono što mi je samo jedna mama mesec dana naučilo me je o roditeljstvu

Post Roditeljstvo

5 čudnih dnevnih očekivanja Valentine ne bi trebalo da žive

Post Roditeljstvo

Hilaria & Alec Baldvin ocekuju svoje 4. dete

Post Roditeljstvo

Mora da znate savete za planiranje povratnog putovanja u školu

Post Roditeljstvo

Tata tekstovi ćerke razloge zbog kojih voli svoju majku, svi se svađamo

Post Roditeljstvo

Kad je reč o majčinom mleku, dečaci bebe postaju bolji posao

Post Roditeljstvo

Na užasavajući način u Sjedinjenim Državama tretiraju mame sa postpartum depresijom

Post Roditeljstvo

Deca deca govore o rodnom identitetu - a isto bi trebalo i mi

Post Roditeljstvo

Dijete Rođen prerano u automobilu stiže iu amniotsku vreću