Prince Harri i Meghan Markle govore decu u prvom zajedničkom intervjuu od angažmana | RS.burnbrightlove.com

Prince Harri i Meghan Markle govore decu u prvom zajedničkom intervjuu od angažmana

Prince Harri i Meghan Markle govore decu u prvom zajedničkom intervjuu od angažmana

Updated Nov 28, 2017, 11 pm ET samo nekoliko sati nakon zvaničnog objavljivanja njihovog angažovanja, princ Hari i Megan Markle seo za otkrivenje intervievvith BBC - koji nagovestio teško (ili barem Hari uradio) u njihovim predstojećim planovima da bi Džordž i na Charlotte rođaka ili dva.

Iako je Harri je rekao da decu nije "trenutno" na etiketi, on je dodao da se nada "da zasnuju porodicu u bliskoj budućnosti." Markle igrao super, smeje se njegov komentar i brzo kreće na diskusiju o njenom ludački svetlucave prsten.

load...

Jedno je sigurno: ako se odluče da nastave sa tim kvazi-planova za decu, Markle ne treba da imaju manjak od chicest porodilišta polovne stvari oko.

Original priča:

O Bože. Roial Vedding groznica - i stoga, imaginarna Roial Babi groznica - počinje se sve iznova. Princ Hari i Megan Markle najavili svoj angažman u Kensington palati novembra 27.

Apsolutno niko na planeti bio iznenađen kada je Harri rekao je novinarima da je znao da Markle - zvezda TV serije Suits- je jedan za njega čim su se sreli. Princ i njegova (sada zvanični) mladu biti ispunjeni u Londonu 2016. Godine, a par je pokušavao uzaludno da zadrži svoju romansu na dole-niska mesecima kao glasine o predstojeće angažovanja svirled. Pogledajte ovaj snimak današnjeg formalnog angažovanja foto-poziv.

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ Hari i gospođa Megan Markle su "oduševljeni i srećan" da se angažuje. Ovde se pojavljuju na slikom u Kensington Palace Gardens popodne, na dan je najavljeno njihovo angažovanje.

Megan Marklenoj Ring Features princeze Dajane dijamanata

Venčanje je zakazano za proleće 2018. Godine navodi se u saopštenju iz Princa od Velsa, zvani Harri ocem, zvani princa Čarlsa. Prvo je ljubav, onda dolazi brak. A sad internetu je već nada (a vatreno) za drugu kraljevsku kolicima. Mi bismo reći internet da uspori, ali možda je dečija kolica već iz palate vrata - barem u Harri umu. Dakle, idemo sa njim.

load...

Evo prvih pet razloga znamo Princ Hari će (na kraju! Ne skoro!) Napravi kraljevski fab oca.

1. On je stvarno, stvarno želi kids.Harri je ostao privatne o ​​mnogim temama kroz godine - ali notabout svog dugogodišnjeg želje da postane otac jednog dana. Hari je rekao ABC Nevs još 2012. Godine, "Ja sam čeznuo za decu, jer sam bila jako, jako mlada. Čekam da pronađu pravu osobu. Neko ko je spreman da preuzme na poslu." I samo ovo aprila, Hari rekao je za Telegraf na svom Mad Vorldpodcast, "voleo bih da imam decu."

2. Hari definitivno pronašao "pravu osobu." On je izabrao veliki majka za sve buduće prinčeva i princeza. Markle očigledno obožava decu koliko Hari radi. Sećaš li se kada je posetila Rvandain 2016 i dove u slikarskim akvarela sa studentima? Markle je takođe sklon postavljanje super slatke slike od sebe igrajući se sa decom njenih bliskih prijatelja - dobro odabranih, Harri.

3. Hari je već imao dovoljno mali ekperience.The princ je kum na pola tuceta dece njegovih prijatelja - slatko. I ne da nas počeli na svom kraljevskom CRED kao Prince George i Princess Charlotte je cool ujaka. Anddon't zaboravi svoju hladnoću, mnogo zabavljao reakciju na slučajnom - i veoma masnim slovima - detetu krade svoju popcornat su Invictus Games u septembru 2017.

Ako to nije tata materijal, ne znamo šta je.

Princ Hari i Megan Markle Close Invictus igre

4. Ima fantastičnu smisao za humor i ljubavi prema mischief- nečemu što se pripisuje njegovom Momin nedavno HBO dokumentarnog, Diana, naša majka: Her Life and Legaci. "Naša majka je bila totalni klinac, kroz i kroz. Kada svi mi kaže," Ona je zabavno, nam dati primer, "sve što mogu da čujem njen smeh u mojoj glavi. Ta vrsta ludog smeha na kojoj je bilo samo čista sreća što je prikazano na njenom licu jedan od njenih slogana do mene. Je "Be kao nevaljala koliko želite, samo ne uhvate." "da li zamišljate palatu punu uobraženim Gingers? ne? samo ja?

5. On zna da je veliki zagrljaj može popraviti skoro everithing- nešto drugo Hari pripisuje Diana. "Samo da vas proguta i stisnuti vi kao čvrsto moguće - i biti kratka kao ja bio tada, nije bilo izlaza, vi ste bili tamo i bili ste tamo dokle god je htela da te držim Čak i govori o tome sada. , osećam se grli ona se koriste da nam daju. Nedostaje mi to. Nedostaje mi taj osećaj. Nedostaje mi taj deo porodice nedostaje mi da te majka da bi mogli da vam one zagrljaja i dati vam da saosećanje da mislim. Svi treba ", rekao je on.

Dakle, to je to. Mi definitivno ne želim da žurim siromašne princa u nešto. Mi samo govoriš da ću prokleto dobar posao rasporede te tata grli kada za to dođe vreme.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Vrijeme je da se oprostite od seksi haljina za male devojčice

Post Roditeljstvo

Zašto mi je drago što moje dete više nije beba

Post Roditeljstvo

Postoji velika promena u procesu prijema u koledž

Post Roditeljstvo

Julie andrevs na njenoj novoj izložbi, Julies greenroom

Post Roditeljstvo

Pro saveti za stvaranje stvari lakše za sebe kao mama sa ADHD

Post Roditeljstvo

Djevojke sa jasnim koljenima: moda koja nikad nije bila potrebna

Post Roditeljstvo

3 lagane pahuljice koje će decu biti zauzete kada se zaglavi unutra

Post Roditeljstvo

Zašto ne dobijem svoje dete novim iPhone-om?

Post Roditeljstvo

Av! fudbalska zvezda Cristiano Ronaldo nosi novorođene blizance

Post Roditeljstvo

Mama Seth roga je sve 2018 mame: ona je pratila na Tvitteru

Post Roditeljstvo

Mama je zabrinuta jer je dozvolila deci da spavaju u odeći

Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena