Prva mama koja je trudna dok je 3.000 milja daleko od porodice | RS.burnbrightlove.com

Prva mama koja je trudna dok je 3.000 milja daleko od porodice

Prva mama koja je trudna dok je 3.000 milja daleko od porodice

U našim novim serija trudnoće Diaries, tražimo očekujemo žene da zapišete svaki detalj njihovih života trudnoću u vezi za nedelju dana. (Special thanks to Nev Iork magand Refineri29for u inspo.) u vezi sa radom Conundrums, bori se sa IVF i puno mučnine napred. Za peti ulaska u našoj seriji, imamo 32-godišnjeg Nev Iork Citi transplantaciju koji je privremeno živi u Kaliforniji. Ona je 23 nedelja trudna sa svojim prvim detetom.

Married - mi ćemo da slavimo našu petu godišnjicu braka u vreme naša beba stigne u junu.

Profesija: urednik za digitalnu medijske kuće za žene.

Novac situacija: Moj muž ima oko $ 130K za studentske kredite od koledža i medicinske škole, ali ja sam potpuno duga besplatno. Mi smo agresivne štedišama - retko kupiti materijalne stvari i uglavnom troše novac na hranu, izdavanje, komunalije, osiguranje automobila, gasa i putovanja - pa smo karton lepu gnezdo za velike buduće troškove, kao kuća i ovog klinca.

load...

Koliko ti je trebalo da zatrudne? Skoro odmah. Mi smo čuli da bi to moglo da potraje i do godinu dana da zatrudne, čak i bez plodnosti komplikacija, pa smo mislili da ležerno da počnemo da pokušavamo da vidim šta se desilo. Oboje smo bili zaista šokirani koliko brzo sam ostala trudna, ali osećam neverovatno sreće!

? Bilo koji drugi detalji od značaja za trudnoće Moj suprug i ja smo poreklom iz Istočne obale - je odrastao u Nju Džersiju, ja sam odrastao na Long Ajlendu, a mi zajedno živeli na Menhetnu za protekle četiri godine - ali smo se preselili u Boku prostor za medicinsku zajednicu mog muža prošlog jula. To je program obuke za jednu godinu, pa ćemo se preseliti nazad u Tri-State području krajem ovog leta - sa novorođenče, koji nije bio deo našeg prvobitnog plana. Razgovarajte o stresno! Takođe je bilo teško ponekad da bude tako daleko od bliskih prijatelja i porodice tokom perioda ispunjenog toliko nepoznanica.

1 dan

6 pm - roll iz kreveta da se brzo tuš pre početka svog radnog dana. Ja daljinski raditi na njujorškom vremenu, tako da moji dani počinju Super-rano - to je malo navikavanja na početku, ali sada volim se radi sa radom u popodnevnim časovima i ima večeri na sebe. Plus, ja sam već prilagođen ustaje u cik zore za kad dođe ova beba!

8 AM - Moj muž ima "akademski nedelje", što u osnovi znači da je isključen. On može iskoristiti vreme da nastavi sve obrazovne projekte, a ove nedelje da znači studiranje za njegovu usmenom ispitu, koji će uzimati u prvoj nedelji aprila. Ustaje u roku od mene jednom (on obično napušta kuću od 5:50 časova!) I čini mi činiju Cheerios vrhu sa jagodama. Ovo je bio idi-na doručak od mog prvog tromesečja. Iako nisam baš doživeti jutarnje mučnine - samo malo povremeno mučninu i umor - još nešto utešno o Bland činiju ugljenih hidrata sa svežeg voća.

load...

10 pm - konačno sam prosuo pasulj o mom trudnoće u radu prošle nedelje, tako da me je moj šef pantalone da pitam gde sam registrovan, jer ona ne može da me nađe u bilo kojoj od uobičajenih osumnjičenih. Razlog? Ja nisam stvorio jedan još! Ja sam se toliko pretrpani čistoj iznosu od bebi proizvode tamo - od kojih su mnogi tehnološki višak i / ili nepotrebno - da sam jednostavno odložena. Sada počinjem da paničite da sam potpuno nespreman.

1 am - Moj muž ima pauzu od njegovog studiranja da nam se tunjevina topi za ručak. Kao trudnica, ja treba da ograniči svoj konzerve tunjevine unos šest unci nedeljno, što sam bio prilično dobro radi, ali sam bacio sve oprez u vjetar prošlog vikenda kada sam jeo Poke (sirova riba trebalo da bude potpuno zabranjene). To je jedna stvar koju sam najviše nedostaje, pa posle mnogo pažljivog razmatranja - i mnogo Hemming i having - Na kraju sam uzeo pad. Ako trudnica Japanke jedu suši, sigurno ću biti u redu, zar ne? (Spoiler Alert: Dobro sam.)

3:30 am - Vreme za imenovanje svoj mesečni doktora sa mojim akušera. Počeo sam da moja trudnoća neuhranjena i nije dobio ništa tokom mog prvog tromesečja (u stvari, izgubio sam pola kilograma), tako da povećanje težine je bio mali problem - premalo ili previše povećava rizik bebe od prevremenog porođaja. Prošlog meseca, ja sam dobila 8 kilograma, što me još staviti pod. Moj muž misli da sam spakovao na još 5 funti, a on je u pravu: Sada sam 129 i savršeno na putu. U stvari, moj ob mi kaže da usporim roll i cilj za dobijanje pola kilograma nedeljno, inače u mojoj trenutnoj stopi, ja bih do 50 kilograma do kraja trudnoće.

4:30 am - Kada je moj lekar uzima uzorak urina, proverava krvni pritisak, palpates za visinu mog materice (sada iznad pupak), i sluša bebinog srca, moj pregled je završena. Uvek ostaviti svaki sastanak sa nekim domaćim zadacima. Ovaj put, to je da se prijavite za jednu od klasa childbirthing u bolnici gde ću biti isporučuju i zakazati test glukoze-skrining (da se uverite da nemam dijabetes u trudnoći, jedan od mojih najgorih strahova) i Tdap vakcina koja štiti bebu od velikog kašlja.

5:30 am - Moj najbolji prijatelj iz detinjstva bio u poseti iz Majamija prošle vikenda, pa hvatam se na poslovima. Bacam pet gomilu veša u zajedničkim podloške na dnu naše zgrade. Ja očekujem da živim ovde kad se beba stigne i počinje povraća i piški na svemu.

Dan 2

6:20 pm - Ja izbace iz kreveta malo kasnije ovog jutra. Jedna od prednosti rada od kuće je da ne moraju uvek da se tuširam ili se obučem, a ja u potpunosti iskoristiti da danas bacanjem na znojenje. Pošto ne idem u kancelariju, nisam morao da kupi previše porodiljsko odeću - joga pantalone uglavnom dobiti posao.

6:30 pm - Pour se ono malo kafe ostaje u loncu moj suprug pivo jutros. On je senkom jednog od svojih mentora danas i sutra u medicinskoj praksi oko sat i po daleko, tako da sam sama do sutra uveče (on ostaje preko noći na lokalnom hotelu). Kofein je jedna ograničenje trudnoća - Ja sam samo trebalo da ima 200 miligrama dnevno, što je oko jedna šolja kafe - i jedina stvar moj muž ne voli da vidi da konzumiraju, tako da nisam iznenađen je uzeo lavovski udeo.

8:30 - Doručak danas je posuda od grčkog jogurta preliveno kifli. Ja stvarno ne dobiti jake želje za bilo šta posebno, ali ponekad mi moje telo govori šta želi na više apstraktan način - očigledno je htela mlečne proizvode.

9 - Hop na konferencijski poziv i moj šef me nudges da ponovo stvori bebu registar. Ja joj uveriti da je moj sledeći veliki projekat, i ja to mislim! Tokom proteklih nekoliko nedelja, ja sam slanjem prijatelje koji su nedavno rodile dete za listu svojih omiljenih mora imati proizvode, a onda dodao nešto što zvuči pozivanju na tajnom Pinterest odbora sam napravio. Sada je samo pitanje izbora prodavnicu i povlačenjem okidač da moj spisak javno zvaničnik.

11 pm - Find sebe sedi prekrštenih nogu na računaru sa Costco veličine torbu Trail Mik u mom krilu. Ovo nije neobično scenarij ovih dana.

1 PM - Uzmi psa u šetnju i da sebi omlet sa avokadom, lukom, pečuraka i Jack sira, plus engleskog pogačici sa krem sira sa strane. Ogromne obroci su još teže vari ovih dana, šta sa mojim organima guraju u stranu od grejpfruta veličine čoveka, tako da imaju tendenciju da češće jesti manje porcije tokom dana.

4 am - Dođite kroz Instagram i primetio isti slon-print Boppi novorođenče loungerthat svaka nova mama ja znam izgleda da je u foto prijatelja za njen neodoljiv 1 nedelja stare. Zatim, nekoliko poruka dole, ja spot ponovo u trenu 1-mesec-stari drugog prijatelja. Pretpostavljam da bi trebalo da ide na registru.

7 am - Dok zagrevanje večeru - ostatke mediteranski turska odrezak sa strane pečenim brokolija - Odlučio sam da puzanja na mog šefa registar (i ona se dešava da je trudna) da vidim šta je dodala i da neke ideje. Gle, to je to Boppi novorođenče ležaljka. Sada sam uveren apsolutno mi je potreban. Pritisak vršnjaka je stvaran.

"Niko ne želi dete sa maticom alergije."

Dan 3

3 pm - Made grešku uključivanja toplote pre odlaska na spavanje, a sada zapara u sobi me je probudio - i moram da pišam. Moj vrhovni lenjost obično nadjača bilo noćna kupatilo poziva, ali kada oči su otvorene, bitka je izgubljena. Kada se vratim u krevet, naš pas puzi pored mene i brzo me zatišja na spavanje.

4:30 pm - Sada je pas slučajno odlučio da počne kopaju na listovima na strani mog muža u krevetu - njegovo odsustvo je verovatno ga izbacili. To je dobra stvar da je sladak, inače bih hteo da ga zadavi. Imam osećaj da je refren ću se često ponavljaju jednom stigne naša beba dečak.

6:10 pm - Hop u kupatilu i sam šokiran da vidi koliko je velik stomak je porastao - naizgled preko noći! Ja obično sakriti svoju rupu u raširene pantalonama i džempera, tako da su jedini put I zaista primetiti njen napredak je kada sam gola ili pokušaj da se obuče u "normalnim" odeće. Ništa neće učiniti da se osećate potpuno svesni svog rastućeg navika kao da je Bellabandsuctioning zatvorena par Unzipped uskim farmerkama.

9 - Hack daleko na moju listu obaveza na poslu, a na kraj istrage nad Slack i e-pošte kao igra Vhack-A-Mole. Ako "trudnoća mozak" je prava stvar, nisam to iskusio - u stvari, osećam još bistre glave i laserski fokusirani nego što sam bio pre začeća. Moj muž voli da se našali da je to zato što imam pola njegov DNK plutajući oko mog tela.

11 pm - Snek napad. Ja grickati na šaku pržena Australijski orasi. Trudim se svaki dan da jedu orahe u nekom obliku, kao što sam pročitao ovo može smanjiti šanse deteta u razvoju nut alergije. Jer niko ne želi dete sa maticom alergije.

1 PM - Kao što sam pravim sir žaru sa avokado za ručak, da proverim moj telefon i primetiti tekst iz mog cimer. Ona je 16 nedelja trudna sa svojim drugim detetom! Ona je već velika pomoć u kraj sa svim svojim slučajnih pitanja do sada, ali sada smo se da budemo u istom brodu zajedno.

4 am - Kraj rad i nadoknaditi na mojim ličnim e-pošte, od kojih su tri me obavesti da sam danas (ja se pretplatite na BabiCenter, Lucie je biranja The Bumpnevsletters za korisne opomene ovako) 24 nedelja trudna. Prema ovo drugo, moja beba je sada veličine dinje.

7 am - Iako je moj muž nije kod kuće, još uvek kuvam sebi odgovarajuću večeru: tortelini a la vodka sa piletinom kobasice i salatu. Beba izgleda da ga vole, kako je udara okolo dok gledam jednu epizodu Gilmore Girls.

8:45 am - kući muža! Dok je raspakivanje, ja nad glavom na sajt krevet, Bath & Beiond i konačno povuče obarač na stvaranju bebe registar (20 posto od kupona!). Dodam dva Vubbanub dete pacifiersand da Boppi novorođenče ležaljke koji su me proganja. Mi smo u poslu.

Dan 4

6:15 pm - Bacio sam i okrenuo gomilu sinoć, uglavnom da ispravi svoj položaj za spavanje. Uvek sam spavala na leđima, ali to nije opcija posle prvog tromesečja - težina materice u kombinaciji sa gravitacijom vrši pritisak na neke glavne krvne sudove. Iako sam početi veče spava na mojoj strani, uvek podsvesno migriraju na leđima, na kraju probudi nelagodnosti da bacamo. I flop. Opet i opet.

6:30 pm - Baci na majici i papučama u mraku i tiho iskrade iz naše spavaće sobe pustiti psa i moj muž spavao u malo više. Pop dva žvakanje prenatals i nekoliko vitamina D gummies (ja sam bio manjkav na početku trudnoće, pa sam se ekstra dodatak), za sebi kafu i na posao.

7:30 pm - Get email od onoga što se Ekpectabout kako bi trebalo da gradeći plan rađanja i početi da paničite. Sve što znam je da ću se isporučuje u bolnici sa mužem u sobi i da hoću epiduralnu. Moj muž je anesteziolog i prilično vešt na njih davanja, ali prilično sam siguran da traži da mu uradi moj neće leteti. Barem on može nadgledati.

8 pm - Opet na njega sa jagode vrhom Cheerios. Ja grickati na njih u mom računaru prilikom registracije za majčinski, novi bilten moj šef preporučuje. Zato što sam se pretplatili na dovoljno trudnoća biltene još.

11:30 - Neka dosadnih pitanja pojaviti na poslu i moram da podsetim sebe da se previše pogoršalo, da ne bi mog snimanje krvnog pritiska kroz krov (ne dobra za bebu). Ponekad se osećam kao svačije u kampu, pa pretpostavljam da vežbam za celu ovu mamom duže nego što sam shvatio.

12:30 - Muž se greje Bolani - Spanać-punjene avganistanski flatbreads da dobijamo od tržišta naših lokalnih seljaka - i vrhovima ih sa pavlakom i cilantro pesto za ručak. Ja cap obrok utakmicu u Cara Cara pomorandže, takođe sa tržišta farmera. Beba ne sretno ples u naletu vitamina C.

3:45 am - Kraj rad i skok u tuš. Još jednom, ja zbunjena u svome brzo menja telo - moj stomak nije bila velika i okrugla juče, zar ne? Ja rasipati some Skinfik Ultra Rich telo Butteron na rupu u nadi da će se duboko hidratacija sprečili strije (do sada, čini se da bi bila efikasna).

5:30 am - Stare na moju otvorenom ormanu sa osećajem straha. Idemo na večeru sa prijateljima večeras, tako da zapravo treba da se obučem kao stvarnu osobu. Odlučite se za par Mavi dravstring jeansthat zapravo u vlasništvu pre trudnoće i jednako praštanja rolka.

7:30 am - Upoznajte se sa tim prijateljima u japanskom restoranu fuzije, gde smo uklonili svoje cipele pre nego što ušuškava u miso supu, Udon rezanaca i zemljanom loncu pirinča činije. Pre našeg terenskim pokretu, imao sam nekoliko starih saradnika i neke porodice već žive u Bai Area, ali smo od tada proširila svoju mrežu uključiti neke nove prijatelje napravljene preko zajedničkih poznanika kući. Družimo se sa ovom paru, koji je slučajno žive u neposrednoj blizini našeg stana, najčešće i da će ih verovatno tražiti da pas sedne za nas kad idem u rad.

9 am - Idite na njihov stan za neke pića i nastavio razgovor. Pošto ja ne mogu da učestvuju u pivu oni imaju, naši domaćini mi se limun-med čaj, koji iskreno želeli da alkohol - to nije nešto što nedostaje, jer ja nikad nisam bio mnogo pije.

"Ponekad se osećam kao svačije u kampu, pa pretpostavljam da vežbam za celu ovu mamom duže nego što sam shvatio."

Dan 5

8 AM - Subota je, pa sam u snu i da mi slatko vrijeme izlazi iz kreveta kretanjem kroz e-mailova i Instagram na svom telefonu. Pas oseća sam budan, pa je uzbuđeno pounces na mene i liže lice, na kraju curling se pored stomaku. To je ovakvim trenucima kada Pitam se da li on zna da sam trudna; Drugi put, on će skočiti ili stajati na mom materici i uveren sam da je glupo svestan.

8:30 - Make sam činiju kifli-vrhu grčkog jogurta i uviti do kauč da čita porođaja poglavlje Šta očekivati kada si Ekpecting. Saznajte više o epiziotomije, vađenje vakuum i perinealni masaže. Ne, Ne, ne.

9 - Jesam trgnuvši sa nogama čvrsto prešao čitajući o svim fazama rada. Zvuči beskrajno i iscrpljujuće, a ja pitam muža da je samo može učiniti sve za mene. On samo učini predlog rezanja u vazduhu koji označava carski rez. "To je moja medicinska preporuka", kaže on, a on je samo polovina šali.

12:30 - Vožnja u grad da popijemo kafu vanile od Starbucks (moj vikend Treat) i Turska-avokada sendviča od lokalnog pekara. Deli meso je još jedan trudnoća ne-ne, ali moj lekar potpisao na njih u umerenim količinama, jer je jedini pravi problem je nitrati. Ozbiljno, mogu da devojka živi?

1:30 am - Idi na finom porodice izlet sa psom u obližnjem rezervat prirode, koja je sve široko otvorenim plavo nebo i rolo zelena brda prošarana žutim divljeg. Kalifornija je toliko dumbfoundingli lepa da će biti teško da ode, ali ja ne mogu da zamislim podizanju naše dete tako daleko od porodice. Planiram da upija našem okruženju koliko god mogu dok smo još uvek ovde, naduven stomak proklet.

3:45 am - Vrati se kuci i pokupi poziv od mame. Ja sam samo dete i veoma blizu nje, tako da ja govorim na telefonu sa njom dnevno. Ona me pita da li je vikend u aprilu bih bio slobodan za nju da izađe na bebi-gear Shopping Spree, ali uveravam je da nema mnogo kupiti - mi ga drži na golim suštinu, jer ćemo treba da isporuči sve mi kupi širom zemlje. Kada sam zaista treba da je najviše je u junu, kada beba stigne, a ona je velikodušno ponudila da ostane koliko god mi je potrebna. Nezgodna deo će biti otkriti kada su moji roditelji treba da leti napolje. U nedelji mog roka? Čim osetim prve grižu rada? Mi smo odlučili da stavi iglu u toj dilemi za neki drugi dan.

4:15 am - Start češljanje kroz jedan od mnogih e-mailova sam dobio od prijatelja sa preporukama proizvoda, a ispostavilo se da ću morati gomilu stvari pravo isključiti šišmiš - samo ne nužno vrstu sam očekivala. Ekstra debljine maki jastučići za postporođajne krvarenja, kontrola-top donji veš sadrži stomak opuštene, staračke jastučići za borbu protiv curi grudi. Oh. Moj. Bog.

6:30 am - Pošto smo jeli od tonu prošlog vikenda, a moj prijatelj je bio u gradu, odlučio sam da spremim večeru: pileća kotleti sa pečene brokolija i slatkog krompira. Uživam u kuvanju i pitam se da li ću biti u stanju da to uradi kako često kad se beba stigne. Samo će vreme pokazati.

8:15 am - Settle na kauču sa mužem i psa za noć Apple TV binging. Sreli smo se na najnovijoj epizodi domovine, onda razmislite gleda poslušnici, ali razlog da treba da se držimo za odrasle stvari, dok još možemo. Mi se odlučiti za American Crime Stori:. Ljudi u OJ Simpsoninstead i dobiti dve epizode ​​duboko dok moj muž se onesvesti.

Dan 6

4 AM - Moj bešike vrišti na mene, a to je nažalost nešto što ne mogu ignorisati. Ja žalosno se izvučem iz kreveta da udari kupatilo.

8 AM - Probudi se na psa odskače od mene nakon povratka iz svoje jutarnje šetnje. Ja, naravno, ne mogu da spavam u bilo kasnije vikendom, tako da je dobrodošao način da se započne dan.

9 - Hit na tržište u nedelju poljoprivrednika u gradu na zalihe sveže proizvode za nedelju dana. Dobijanje moj dnevni dozu voća i povrća nije bilo lakše nego ikada zahvaljujući tome kako bogata i dostupni su cele godine u Kaliforniji. To je zapravo prilično slučajan da se desi da živim ovde, dok sam trudna jer zdrave ishrane zahteva gotovo nikakav napor.

10 AM - Vožnja u prodavnicu da pokupi dodatne odredbe koje nismo mogli naći na tržištu (uglavnom suvi robe). Ljuljaška je u prodavnici Starbucks za vanile latte na mom izlasku.

12:15 - Isprobajte novi recept za avokada jaja saladto napraviti sendviče na herbed Čiabatta rolnama smo pokupili na tržištu za ručak. I muž i beba odobriti, jer svako radi svoj mali srećan ples.

2 am - Roll našu vežbu prostirku u dnevnoj sobi da uradi prenatalna joga rutinu. Postoji mnogo sjajnih onih na IouTube-u, a danas sam izabere 30 minuta sekvencu iz Paula Lai Iogaaimed na ublažavanje bola manje-back ​​(besplatno!) - nešto što sam počeo da iskustvu, iako blago. U proteže osećaju neverovatno za kukove, strane i karlice.

3:30 am - To je Oskara noći, što znači da na mreži Pomaćem sa crvenom tepihu pokriće za rad. To definitivno nije kao ležerno i gleda predstavu na zabavi gledanja, ali moj muž nas čini tanjir grožđa, salame, sira, šargarepa, perece i humus, tako da bar imamo grickalice.

7:30 am - Većina ludila je zamro, tako da na pauzu za večeru. Moj muž nam kuvane piletine takos, njegov specijalitet, a ostatak emisije gledamo sa našeg stola trpezariji. Kada je direktor Singdedicates njegova nagrada "za samo ljudi koji mogu da čine svet boljim mestom za nas: decu," Ja se ugušila se kao gubitnik. Krivim na hormone.

"Moja bešika vrišti na mene, a to je nažalost nešto što ne mogu ignorisati."

Dan 7

6:10 pm - Probudi se iz drugog nemirnom noći bacanje i okretanje. Pritisak sporedni spavanja stvarno počinje da vagati na kukovima, a ja s obzirom budeći svoju Snoogle trudnoće jastuk. Pokušao sam da ga koristite jednom pre kasno u mom prvom trimestru, ali nije bilo tako neprijatno bez da se opravda koliko prostora zauzima u krevetu. Sad mislim svog muža i psa samo će morati da se bavi spava pored ogromnim dole-ispunjen zmije.

8 AM - Imao sam rano jutro konferencijski poziv, tako da tek sada sam u stanju da sebi za kafu i Cheerios. Slatko olakšanje!

11 pm - Slučajno se ukus za perece u usta i predaju svoje čudne bioloških signala. Ovako sam lično doživeo želju blag senzornu predlog, a ne neumoljiva, hitnu potrebu da konzumiraju nešto ili umreti. U stvari, oni odu dosta brzo, čak i ako je napustio nezadovoljan; to mi je jednom uzeo puna 24 sata da shvatim da su mi fantomski čula ukusa mi govori da jedem vanile napolitanki kolačiće, a do tada sam bio potpuno nezainteresovan.

12:30 - Valk psa i šal dole salatu mediteranskom stilu se vratim na posao. Kombinovani od spanaća, žaru piletina, feta, leblebija, Kalamata maslina, krastavac, luk i paradajz sundried je naš idi-na ručak već godinama, ali nešto o tome mi trljao na pogrešan način tokom mog prvog tromesečja. Od tada, bilo je malo obojene za mene.

2 am - Moj donji deo leđa počinje da me nervira od sedi ceo dan u fotelje, tako da premeste sa kompjuterom na kauč i zamotati u Snoogle oko sebe za podršku lumbalni / laptop. Još jednom, rad od kuće ima svojih prednosti.

5:30 am - Chat sa mamom na telefonu. Ona pominje moja rođaka je nedavno angažovao au pair, a dobijamo na temu nege deteta - nešto što me potpuno zbunjuje. Koliko rano da li povjeriti dete sa strancem i kako do vraga ljudi to sebi priuštiti? Pretpostavljam da drugi mogu da shvatim, mogu i ja

6:15 am - Fall u Graco Pack 'n Plai kliknite rupu (da li ste znali postoje 159 verzije na tržištu ?!) i dobiti kasnije start na večeru nego što sam želela, ali bar sam u stanju da preokrene stvari prilično brzo. Za sat vremena, imam paprika-začinjena krmenadle, pečeni prokelj i beli luk-pečeno šargarepe na stolu.

10 am -. Kapu noći sa cookies i mlekom i epizoda Narod protiv OJMi oči su tako teška, jedva sam ga da preko cele predstave pa sam shuffle u krevet. Ja klin jastuk između mojih nogu za dodatnom podrškom, ugasi svetla i nadam se najboljem

Želim da podnese svoj trudnoće dnevnik? E-mail [email protected] počnemo.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tveetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

# Mannekuinchallenge: 7 primera zašto to stvarno raste

Post Roditeljstvo

Napravite brežuljka za najbolju tajnu razmenu Santa

Post Roditeljstvo

Kako preživeti zahvalnicu sa izbirljivim jedom

Post Roditeljstvo

Obecan novi tretman alergija na kikiriki

Post Roditeljstvo

Ove prekrasne fotografije mogu vas samo naučiti da volite svoje postpartalno telo

Post Roditeljstvo

Chrissi teigen se smeje sa igralištem - fobičnim mamičarima

Post Roditeljstvo

Peta murgatroid i Maksim Chmerkovskii ne žele da njihov sin bude plesač

Post Roditeljstvo

Ova ekološka odeća je odlična za decu - i planetu Zemlju

Post Roditeljstvo

Daphne Oz: sve što želim bio sam poznat kao prva mama

Post Roditeljstvo

Ove same sami lažne karte čine čišćenje zabavno (da, stvarno)

Post Roditeljstvo

Zabavne stvari sa decom ove jeseni